Hamileyim eşim çatlaklarımı sorun mu ediyor sizce?

Hormonlaaaaaar
Krem işe yaramaz daha yağlı bişeyler bak

Şu kadarcık şeyi dert etmeni hormonlarına bağlıyorum. Eşin o niyetle sormamış ki erkek olarak çatlağa yabancı olduğu için meraktan sormuş. İçinden insan çıkarıyorsun sen kolay mı tabii ki çatlayacaksin, şişeceksin. Zaten böyle mucizevi bir şeye tanık olduğu halde hayranlıkla izlemek yerine eleştiren erkek kolaysa çatlamadan kendi doğursun

“ o anlamda demedim ne olacak” demiş zaten.
Sadece yeni mi oldu diye sormuş. Sizinle ilgili bir eş gibi gördüm ben sadece. Neden kompleks yapıyorsunuz ki çatlakların hangimizin vücudu mükemmel?
Eşinizin çok mu güzel vücudu?
Takılmayın böyle şeylere. Önce siz kendinizi beğenin.

Karnımdaki çatlakları görsen… haritaya döndüm. Bende kafama takıyorum kocamla gülüşüp geçiyoruz. Olacak şeyler bunlar

İçinde bir insan büyüyor. İllaki onun yan etkileri olacak. Sormasında bir sakınca yok. Sende böyle düşünüp onu etkileme. Böyle bir şeyi düşünmeye bile hakkı yok. Önce sen bunu kabullen

Hiç hamile kalmadan, yalnızca kilo alıp vermekten çatlakları olanlar da var. Biz ne yapalım sizin konunuzu görene kadar hiç umursamamıştım bile. Siz de kendinizi üzmeyin hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…