Hamileyim eşimin yaptıgı şiddete girmezmi ?

Konuyu acis seklinizden evlilige devam etme isteginiz goruluyor. Tabii ki sizin karariniz, ama lutfen esinizin sinirlarini ogrenin ve onu asmamaya calisin. Gerekirse evet susun. Cunku onemli olan su an once kendinizin ve sonra karninizdaki bebeginizin zarar gormemesi. Tartismalarda hakli cikmak falan degil.

Eşimle akşam üzeri bi sebepten tartıştık şuan 6 aylık hamileyim . Tartışmamız baya büyüdü bütün avcuyla suratıma bastırdı üç kere eliyle iter gibi sonrada sus diye iki eliyle birden yanaklarıma vurdu sus sus diye o sinirle çıkıp gitmek istedim ama kapıyı kitledi ben çok konuşmuşum üstüne gitmişim ondan öyle yapmış bu şiddet değil mi hamile olmasam dövecek heralde yeni evliyiz zaten daha öncede kolumu sıkmaları fln olmuştu ama
Aslında eşinizle ilgili çok daha farklı bir şey yazmak isterdim ama hamile olduğunuz için biraz daha yumuşatarak yazmaya çalışacağım.
Öncelikle kendinizi, sonra karnınızdaki bebeği düşünün. Karşınızdaki kişi size direkt olarak şiddet uygulamış. Daha önce de benzer davranışlarda bulunduğunu söylemeniz bunun daha sonra da olacağı anlamına geliyor. Bunu üzülerek söylüyorum ve siz bu konuda bir tepkide bulunmazsanız bu şiddetin boyutu da artacaktır. İnşallah ben yanılırım, ama kendisiyle ciddi bir şekilde bu konu üzerine konuşun. Eğer çözemeyeceğinizi düşünüyorsanız da nasıl bir yol izleyeceğinize siz karar verebilirsiniz. Bana göre ortada tek bir yol var..

Yahu hepinize yazıklar olsun. Hanımefendi bir sıkıntısını paylaşmış fikir istemiş ne üremesine laf etmeyen kalmış ne kadınlığına ne evliliğine yazıklar olsun. O adamın yaptığı şiddet de sizinki değil mi şimdi. Kadının biri derdini anlatıyor ötekiler azarlıyor bu mu sizin dayanışmanız. Yazıklar olsun...

Evet bu şiddet. Ayrıca kapıyı kilitlenmesi de şiddet.
Tabi tekrar gidecekseniz kapıdan çıkmanın da çok manası yok.

Yazdım yazdım sildim.. Çok üzücü. Allah yardımcınız olsun.

Eşimle akşam üzeri bi sebepten tartıştık şuan 6 aylık hamileyim . Tartışmamız baya büyüdü bütün avcuyla suratıma bastırdı üç kere eliyle iter gibi sonrada sus diye iki eliyle birden yanaklarıma vurdu sus sus diye o sinirle çıkıp gitmek istedim ama kapıyı kitledi ben çok konuşmuşum üstüne gitmişim ondan öyle yapmış bu şiddet değil mi hamile olmasam dövecek heralde yeni evliyiz zaten daha öncede kolumu sıkmaları fln olmuştu ama
Moralini bozmak istemem inşallah devamınıza getirmez yüz mu buluyorlar anlamadım ama benimde önce öyleydi kol sıkma, iteleme sonra oldu o tokat ben ayrıldım tabi ama inşallah senin olmaz siddet tabiki cnm

Back
X