Hamileyim eşimle ilişki sırasında karnıma baskı oldu bebek zarar görür mü

Asosmerve27

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
72
46
8
35
Hamileyim karnim büyüdü eşim de göbekli biri eşimle ilişki sırasında ister istemez karnıma baskı oldu . Gözüme uyku girmiyor ağlıyorum sürekli bebeğime bir şey olmuş mudur. Bi daha ilişki felan tövbee

Dikkatli olun üstte olmaya bak gobekliyse esin

Hamileyim karnim büyüdü eşim de göbekli biri eşimle ilişki sırasında ister istemez karnıma baskı oldu . Gözüme uyku girmiyor ağlıyorum sürekli bebeğime bir şey olmuş mudur. Bi daha ilişki felan tövbee
Kaç aylık gebesiniz?
En ciddi düşmelerde kazalarda travmalarda bile bebeğin zarar görmeyeceği bir sistem var, bu kadarcık şeyden birşey olduğunu hiç zannetmiyorum

Kaç aylık gebesiniz?
En ciddi düşmelerde kazalarda travmalarda bile bebeğin zarar görmeyeceği bir sistem var, bu kadarcık şeyden birşey olduğunu hiç zannetmiyorum
6 aylık hamileyim doktora gitsem mi bilemiyorum kararsızım. 3 hafta içinde 6 defa ultrosana da girdim. Gitsem yine ultrosana giricem bu sefer daha zararlı olur diye korkuyorum. gitmesem ben sıkıntıdan kendi kendimi perişan edicem.

6 aylık hamileyim doktora gitsem mi bilemiyorum kararsızım. 3 hafta içinde 6 defa ultrosana da girdim. Gitsem yine ultrosana giricem bu sefer daha zararlı olur diye korkuyorum. gitmesem ben sıkıntıdan kendi kendimi perişan edicem.
Ben hamileyken yüzüstü yatıyordum biraz mantıklı düşünün bu kadarcık birşeyden bebek zarar görmez, nasıl görsün zaten dış zararlardan korunsun diye kaç kat deri altında bir sıvı içinde yaşıyor
Ultrasonunda bebeğe bir zararı yok eğer olsaydı hiçbir doktor ultrason çekmezdi değil mi
Bebek fıkır fıkır hareket ediyormuş hiç durmuyormuş demekki keyfi yerinde siz dertlenmeye yer arıyorsunuz
6 ayda ilk kez eşinizle birlikte olmak da nedir nasıl doğuracaksınız bu bebeği birlikte olmak bile doğumu kolaylaştırıyor ayrıca doktor tehlikesi var demediği sürece birlikte olmamak sağlıklı da değil mantıklı da değil doğru da değil

Back
X