Hamileyim eşimle tartıştık baba evindeyim

3 ay öncesine kadar bu kadar değildi ama bu son 3 aydır ailesini arkasina aldi onlari hep destekledi beni hep sucladi
Ailesiyle ne gibi sorunlarınız var? Sizin ailenizle görüşmenizi neden istemiyor? Durup dururken annem babam ne derse yapacaksın, seninkilerle görüşmeyeceksin mi dedi yani? Sakın barışmayı düşünmeyin, eşya gibi mal gibi davranıyor size. Severek mi evlendiniz?

Genel tabloda eşiniz nasıl biriydi bilemem belli ki gayet iyiymiş(?) de güvenip ciddi bir sorumluluk olan bebeği ondan yapmışsınız.

Hamile birine şöyle yap böyle yap gibi beylik laflar etmeyeceğim. Ama bebeğimi düşünüyorum diye zihninizden yapmak istediğiniz şeyleri geçirirken şunu iyi düşünün şayet cidden bebeğinizi düşünüyorsanız:
Baba eksikliği olmasın diye dönecek olursanız iyi bir baba nedir? Evladının geleceğini öğrendiğinde annesi şunu mu yesin,nasıl rahat olsun,ultrason da nasıl çıkacak,cinsiyeti belli olunca ne alsak diyen mi? Yoksa eşi,evladının annesine kendi aile sevgisi ve saygısı (?)adı altında zulmedip,asıl kendi çekirdek ailesini çanta gibi kapı dışarı etmek mi? Yarın bir gün evlat yetiştirirken ne öğretecek erkekse eşini bizim için ez evladım,ailesini de sildir ne de olsa o kız mağara kovugundan çıktı mı ?

Evladınız ve siz nasıl bir ortamda hayat sürdürmek istiyorsunuz iyi düşünün. Aksi gibi arkada dağ gibi ailesi duranlar genelde koca uğruna kendi ailesini perişan ediyor yetmiyor kendi de perişan oluyor yetmiyor çocuğum için derken o yavru da perişan oluyor. Umarım senaryonun bu kısmını yaşamazsınız

3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.
Onunki ailede sizinki ne anneni babanı silip gidersen bu adam seni yine kovar. Daha evlendiğinin farkında değil ya da hizmetçi olarak almışlar seni.

Tam boşan demelik bir konu boşan geri dönme. Şartla evlilik sürmez.

Sakın sakın dönmeyin yoksa hayatınızın kabus günleri başlar. Kendine ailesini silmesini isteyen adamdan adam olmaz baba hiç olmaz
3 aylık hamileyim 1 haftadır ailemin yanına geldim. Hamile kaldığım günden beri eşimle hep tartışıyoruz. Sürekli annesi babası ne derse onu yapmamı istiyor onlara göre hareket etmemi bekliyor zor bir hamilelik geçiriyorum bana hiç desteği olmadı hastayım demem bile gözüne battı tartışmalarımızda sürekli hakaretler ağza alınmayacak kelimeler o kadar hakaretine maruz kaldım ki dayanamadım artık senle hastaneye gelmem annem babam seni hastaneye götürecek dedi her şeyi onlarla yapacaksın diyor annesi babasıda destekliyor onu yanlış yaptığını hiç söylemiyorlar. En son çok büyük tartıştık bana seni istemiyorum bitirelim dedi seni babanın evine koyacam dedi ailemi aradım onlar geldi beni aldı. Çok şükür ailem arkamda babam gitme diyor ben arkandayım senin diyor. Günlerce ne aradı ne sordu mesaj attım ne yapacağız diye bana şart sundu ailemin her dediğini yapacaksın kendi aileni de sileceksin onlarla görüşmeyeceksin öyle gelirsin dedi bana bende şart üzerine evlilik olmaz deyip engelledim sildim numarasini kim araya girdiyse de ailemi ezip gelip o kızı almam demiş. Ne yapacağımı bilmiyorum her şeyden geçtim karnımdakini düşünüyorum.

Ailesini ezip seni istemeyen adam için aileni ezip gidecek halin yok. Boşan aile arkandayms baban sana gitme diyorsa babani dinle. Çok sinirlendim ya şuna bak ailni sileceksin demiş sana ulan sen kimsin be hadsiz neyse bacım kusura bakma bir an gözüm döndü çok hassasım bu konularda

Ailesini ezip seni istemeyen adam için aileni ezip gidecek halin yok. Boşan aile arkandayms baban sana gitme diyorsa babani dinle. Çok sinirlendim ya şuna bak ailni sileceksin demiş sana ulan sen kimsin be hadsiz neyse bacım kusura bakma bir an gözüm döndü çok hassasım bu konularda

Blair haklı. O ailesini ezmiyorsa sende babanı ezip dönecek değilsin.

O ailesini ezmiyor senin mi ezmeni istiyor?Hem adam daha annesinin kuzusu neden öyle bir goncaya bebek verme gafletine girdin?Kusura bakma ama adam seni sırf ailesine bağlamak icin hamile bırakmış.Yani sen bilirsin ama bağlasa kalinmaz böyle bir pislikle.Bence ona bir tekme at ve hemen gidip dava aç dünya kac bucak görsün.Hamile eşi terketmek suç degil mi ya?Bir arastirsan

1.Asla geri dönme.
2.Ailene ve sağlığına şükret ailene sarıl.
3.Karnındaki çocuk için üzülme annesi anneannesi ve dedesi yanında büyüyecek ve çok sevilecek.
4. Adama hemen boşanma davası aç ve geriye asla bakma çünkü adam tam bir ruh hastası.

Babanızı dinleyin zira eşiniz gelip sizi alsa bile bu durum sürekli tekrarlayacak bir iyi bir kötü yıllar geçer ve bir çocuk iki olur üç olur olan çocuklara ve size olur sonunda boşanırsınız o da hayatına devam eder ona bir şey olmaz benzer şeyleri yaşadım bir insanın size saygısı yoksa olmuyor süründürüyor o ilişki insanı

sımdı sorun aslında su
sız hamıle kaldıgınız gun adam boyle olmadı bu adam hep boyleydı sız hamıle kalınca tahammulunuz azaldı gozunuze batmaya basladı
o yuzden arkadaslar cocuk yapmak ıcın uygun ortamı bekleyın acele etmeyın
sımdı konu sahıbı dusunun bu ortama bu huzursuzluga bırde cocuk gelecek zaten sımdıden yorgunsunuz bıktırmıs adam sızı elınızde bır koca bebek var bırde sızın bebegınız olacak ve yıne tek basınıza olacaksınız

ben sızın esınızle barısacagınıza emınım o kadar okuduk kı bu konulardan , bır sure sonra evınıze gıttıgınızde barı kendı duzenınızı olusturun da bu gıdıp gelmeler alıskanlık olmasın barı sart kosun yoksa barısmam dersınız o sartla donun barı donecegınız zaman

Ne kadar sanslisiniz ki babaniz hayatda ve arkanizda. Bencede dönmeyin. Bunlar hayati size zindan edecek. Gelecek sefer cocuk ile de tehdit ederler. Burda biri cocugu onlara ver felan diyerek sacmalamis. Sakin öyle bir hata yapma. Mahkemede bunu sana karsi bal gibi kullanirlar. Cok görüyoruz torun veya cocuk kacirani. Babani dinle

Çocuk olunca azıtıyor bazı karaktersizler, kadını eli mahkum olarak gördükleri için. Eşiniz de böyle belli ki.

Siz barışmak istiyorsunuz ama sunduğu şartı kabul etmiyorsunuz. Ne olursa olsun bu adamla devam ederseniz cehenneme hazır olun, haberiniz olsun.

karnındakini düşünüyorsan eğer, o adama geri dönme.
ailen arkandaymış bak ne mutlu sana...
geri dönersen olacakları söyleyeyim.
şimdi psikolojik olan şiddet ilerledikçe fiziksel şiddete dönecek
çocuğunun gözünün önünde ezileceksin
çalışayım para kazanayım desen müsade edilmeyecek evde herkesin hizmetini gören köle olacaksın resmen...
ama babanın evinde kalırsan; ailenin desteğiyle misler gibi bebeğini doğurursun, sonra işe girer çalışır kendi düzenini kurarsın, o anasının kuzucuğu ve ailesi de avcunu yalar

Hamile eşi terketmek suç degil mi ya?Bir arastirsan
ben de dün araştırmıştım. evliykeni bilemiyorum ama sevgiliyken erkek terk etse; hamile kadını ve bebeği mağdur ettiği için hapis cezası veriliyormuş. değişmediyse

3 ay öncesine kadar bu kadar değildi ama bu son 3 aydır ailesini arkasina aldi onlari hep destekledi beni hep sucladi

Çünkü hamilesin ve onun gözünde ona mecbursun. E ona mecbursun istediği gibi hükmedebilmeli değil mi? Bir anda bu hale gelmemiştir illa ki. Böyle durumlarda direk boşanmaya gitmeyi değil ama adam birinin haddini bildirip adam akıllı davranması gerektiği hatırlatmalı.

Hamilesin bunu bile nimetten sayip saygisizca davranış ve fazlasi

Hamilelikten sonra mi bu tavırları degisti??
Yoksa hersey göz önündeydi görmek mi istemedin..
Allah kolaylik versIn..
Neyseki aileniz destekçi

Back
X