- 14 Temmuz 2017
- 37
- 33
- 88
- Konu Sahibi hayatkiraz
Esimle 3 yillik evliyim ve 21 haftalik hamileyim.esim sinir hastasi ben ise tam tersi hep alttan alan hep susan biriyim. hamileyken bile sinir aninda uzerime yurudu ve hep basit seylerden.mesela disardan bilmeden sahte parfum almis yuklude para vermis ben de sagligimiz bozulur cope atalim ispirto var dedim bagiriyo cagiriyo resmen apartman inledi.esimin bana en cok kullandigi soz sen kimsin ki evlendigimizden beri hep ailem maddi destek cikti hala surekli para verirler dugun olsun,hatta dogum parasina kadar kendi ailesinden ise bir ignelerini gormedim ama yinede bir gun soylememistir bana ailenden Allah razi olsun diye hep kendi ailesi onemli kardesleri onemli evliligimde siddet, kufur , degersizlik hersey var su an evden uzaktayim insallah en kisa zamanda dava acacam ama korkum ya beni oldururse su tvdeki kadin cinayetlerindeki adamlar gibi.cunku o oyle birisi kadin degersiz gozunde degerli olan tek kiside annesi kardesleri o kadar doluyum ki oyle pismanimki evlendigime ve oyle caresizimki