Canım bak şimdi ... Önce annen ile uygun bir şekilde bu konuyu konuş ne tepki verirse versin annen aldırma . Kadın çünkü bunu hazmetmek zor olacak onu da anla . şimdi sana kim ne derse desin kulaklarını tıka . Tamam kimse kimseyi yargılamaz yaptın diyelim ki bir hata .
bunu en iyi şekilde nasıl düzeltebilirm onu düşün .
annen ile görüş büyükler girsin canım araya . sen şimdi sağlıklı düşünemiyorsun erkek arkadaşın sağlıklı düşünemiyor .
Erkek arkadaşını hastaneye götür görsün bebeği zaten yasal süre geçtiği için orada doktor kesinkez alınmayacağını alınırsa senin hayatının tehlikeye gireceğini anlatacaktır ki sakın erkek arkadaşın orada aldırmaktan bahsetmesin direk suç işlemiş gibi olur .
Sakin sakin git annen ile konuş her şey yoluna girer canım
bak benim bir arkadaşım .... liseden
liseyi bitirir bitirmez evlendi . mutlu bir evliliği vardı . bebekleri olmadı . ne tedaviler ne tedaviler gördü olmadı . 9 sene sonra boşandılar . Sonra kızın hayatına birti girdi şeytana uymuşlar birlikte olmuşlar . tek seferde kız hamile kaldı ki hiç şüphelenmedi bile elinde doktor rağoru var tüpler tıkalı yumurtlama yok diye . Meğer hamile kalmış . çok sonra anladı . 3 aylıktı sanırım . anladığında zaten ADAMIN tavırları değişti kızdan uzaklaştı . ama o bir kez bile aldırmayı düşünmedi . ne olursa olsun ne söylerlerse söylesinler ben dünyaya getireceğim bu bebeği dedi . Aşağılık adam 9 aylık hamile iken bıraktı gitti . o doğumunu yaptı bebeğini büyüttü şimdi 2 yaşında bir oğlu var . Babası yok annesi var adam aramıyor sormuyor bile . Ama kız ne yaptı gece gündüz çalıştı temizliğie gitti bebeğini bırakmadı . Allahtan onun bir annesi vardı annesi bebeğine baktı o çalıştı . Halen daha aynen . hayatındaki tek erkek oğlu . Dünyaya getirdiği için hiç pişman değil .
benim en büyük hediyem diyor ve yaşama sebebim diyor ...
ne olur iyi düşün . lütfen .