Herkeste şiddetli belirtiler olmak zorunda değil, hayırlı olsun bu aradaİyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
O haftalarda bunlar normal o haftalarda sadece kasık sancısı ve akıntı şikayetim olmuştu lekelenme olayını ben de yaşamadım sadece akıntıyla beraber ip kadar incecik ve küçücük çok açık pembe leke olmuştu o da belli bile değildi hafta geçtikçe mide bulantısı artıyor onu da mide bulantısı hapı sayesinde güzel geçirirsiniz doktor zaten verir içiniz rahat olsunİyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
Cinsiyeti ne acaba sağlıcakla büyüsünHiç mide bulantım olmadı ..bende sizin gibi telaş yaptım 4. Ayda sanırım öğürtü oldu bi kaç gün o kadar .. miniğime de kavuştumyani illa mide bulantısı olacak diye düşünmeyin şanslı kesimdenim diye sevinin
Hic midem bulanmadi iki hamileligimde deİyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
KızCinsiyeti ne acaba sağlıcakla büyüsün
Bunun için şükretmeniz gerekiyor, herkeste bulantı olacak diye bir durum yok..İyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
Hayırlısı olsun şükredin benceİyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
Ah ah bende ilk başta böyle demiştim ya ne güzel geçiriyorum inşallah böyle devam eder diye ama 7. haftadan sonra bulantı kusma başladı, kusma her zaman olmuyor ama bulantı sürekli var, iştahım kesildi, vitaminlerimi içemiyorum direk çıkarıyorum çünkü, inşallah tez zamanda geçer tabi, benim ilk haftalarım çok zor geçmişti başka sebeplerden dolayı o yüzden bebeğim sağlıklı olsunda ben buna razıyım diyorumİyi geceler kızlar. Ben 5 haftalik hamileyim. Ama çok fazla mide bulantısı olmuyor, lekelenme hiç olmadı. Sadece uyku yapıyor,hafif kasık ağrısı ara ara gelen. Birde bazen kemik ağrısı oluyor. Korkuyorum açıkçası mide bulantısı vs.olmuyor acaba ters giden bir şey olur mu diye. Sizde de böyle olduğu oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?