- 8 Ocak 2016
- 161
- 140
- 23
- 34
Merhaba arkadaslar ben buraya bir kac defa yazmistim hem konu acip hem de acilan konulara fakat heralde yeni üye olduğum icin pek kimse yazmadi halbu ki yeni üyenin kafasi daha bulaniktir daha cok fikre ihtiyaci vardir.zaten var olan uyelerin birbirlerine daha cok ilgi gostermesi bana yanlis geldi..neyse konuya gireyim ben cevap alamadigim sorularim sonucunda sabah yaptigim testle hamile oldugumu ögrendim
siz degil ama ben belki yeni üyelere ya da cevap arayanlara yardimci olabilirim..belirtilerimi paylasmak istiyorum sizlerle en önemlisi bel agrisi oldu arkadaslar yemek yaparken yururken hem dunyanin isini yapmisim gibi agri oluyo, sol kasik batmasi ve reglime yaklastikca da karnimda yani rahim bölgemde asagi dogru bi baski oldu..gögüslerim daha dolgun oldu ve yine reglime yakin kasik altinda rahim bolgesi diyeyim orda bi yumru olustu yani belli degil disardan ama avucumu koyunca hissettim..birde yorgunluk ve uyku hali bi var ama kac gundur var acikcasi.umarim bi faydasi olur ben olmayan herkese dua ediyorum sizler de bana dua edin cunku onceki bebegimi kaybettim insallah bu bebegimi saglikla kucagima alirim