Çok teşekkür ederim inşallah olmayan herkese nasip olurİnşallah güzel, sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsinizPaylaşımınız için teşekkürler
cok sagulun siz de saglikla alirsiniz kucaginiza insallah..aslinda benim adet belirtim sadece gaz olur onun disinda adet olurken gelen bacak uyusmasi ve sancilar olur..biraz da bu yuzden hamilelikten cok suphelendim emin gibiydim hattatebrik ederimmm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Benimde bacak ağrım olmuştu hatta geçmedi diye doktora gidip o şekilde öğrendim hamile olduğumu.
Birde sızlayan göğüs uçlarım sinyal gönderiyormuş ama ben anlamadım ama aynı adet sancısı gibi sancılarım oluyordu bende ha geldi ha gelecek test yapmamıştım.
hayirlsikyla kucagina alirsin ins Canim.ben birsey ogrenmek istiyorum.bat kac GUN kala bu belirtilerin oldu?ve battan kac GUN once ogrendin?ya Benim iki UC gundur asiri belim agriyor.bat 5-6gun var daha Benim.goguslerime de arada sizi gibi birsey oluyo.bacaklarima geceleri kramp giriyo gibi.bazen kokulara karsi hassasiyetlik oluyo Herzaman degil AMA bazen.test yaptim malesef negativ cikti.daha cok MU erken aceba ogrenmek icin.kafam karistiMerhaba arkadaslar ben buraya bir kac defa yazmistim hem konu acip hem de acilan konulara fakat heralde yeni üye olduğum icin pek kimse yazmadi halbu ki yeni üyenin kafasi daha bulaniktir daha cok fikre ihtiyaci vardir.zaten var olan uyelerin birbirlerine daha cok ilgi gostermesi bana yanlis geldi..neyse konuya gireyim ben cevap alamadigim sorularim sonucunda sabah yaptigim testle hamile oldugumu ögrendimsiz degil ama ben belki yeni üyelere ya da cevap arayanlara yardimci olabilirim..belirtilerimi paylasmak istiyorum sizlerle en önemlisi bel agrisi oldu arkadaslar yemek yaparken yururken hem dunyanin isini yapmisim gibi agri oluyo, sol kasik batmasi ve reglime yaklastikca da karnimda yani rahim bölgemde asagi dogru bi baski oldu..gögüslerim daha dolgun oldu ve yine reglime yakin kasik altinda rahim bolgesi diyeyim orda bi yumru olustu yani belli degil disardan ama avucumu koyunca hissettim..birde yorgunluk ve uyku hali bi var ama kac gundur var acikcasi.umarim bi faydasi olur ben olmayan herkese dua ediyorum sizler de bana dua edin cunku onceki bebegimi kaybettim insallah bu bebegimi saglikla kucagima alirim
Hayirli uğurlu olsun canimMerhaba arkadaslar ben buraya bir kac defa yazmistim hem konu acip hem de acilan konulara fakat heralde yeni üye olduğum icin pek kimse yazmadi halbu ki yeni üyenin kafasi daha bulaniktir daha cok fikre ihtiyaci vardir.zaten var olan uyelerin birbirlerine daha cok ilgi gostermesi bana yanlis geldi..neyse konuya gireyim ben cevap alamadigim sorularim sonucunda sabah yaptigim testle hamile oldugumu ögrendimsiz degil ama ben belki yeni üyelere ya da cevap arayanlara yardimci olabilirim..belirtilerimi paylasmak istiyorum sizlerle en önemlisi bel agrisi oldu arkadaslar yemek yaparken yururken hem dunyanin isini yapmisim gibi agri oluyo, sol kasik batmasi ve reglime yaklastikca da karnimda yani rahim bölgemde asagi dogru bi baski oldu..gögüslerim daha dolgun oldu ve yine reglime yakin kasik altinda rahim bolgesi diyeyim orda bi yumru olustu yani belli degil disardan ama avucumu koyunca hissettim..birde yorgunluk ve uyku hali bi var ama kac gundur var acikcasi.umarim bi faydasi olur ben olmayan herkese dua ediyorum sizler de bana dua edin cunku onceki bebegimi kaybettim insallah bu bebegimi saglikla kucagima alirim
Yavrum napıyosun Nasıl gıdıyo hamılelikHayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah canım hayırlı olsun sonu güzel olsun
hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alın.bu belirtilerin aynısı bendede 4 gündür 5 gündür var bugün bat gunum du yalnız midem de yanma başladı.birde çok idrara gidiyorum ya arada bir yumurta akı gibi kırmızı kan geliyor peceteyeMerhaba arkadaslar ben buraya bir kac defa yazmistim hem konu acip hem de acilan konulara fakat heralde yeni üye olduğum icin pek kimse yazmadi halbu ki yeni üyenin kafasi daha bulaniktir daha cok fikre ihtiyaci vardir.zaten var olan uyelerin birbirlerine daha cok ilgi gostermesi bana yanlis geldi..neyse konuya gireyim ben cevap alamadigim sorularim sonucunda sabah yaptigim testle hamile oldugumu ögrendimsiz degil ama ben belki yeni üyelere ya da cevap arayanlara yardimci olabilirim..belirtilerimi paylasmak istiyorum sizlerle en önemlisi bel agrisi oldu arkadaslar yemek yaparken yururken hem dunyanin isini yapmisim gibi agri oluyo, sol kasik batmasi ve reglime yaklastikca da karnimda yani rahim bölgemde asagi dogru bi baski oldu..gögüslerim daha dolgun oldu ve yine reglime yakin kasik altinda rahim bolgesi diyeyim orda bi yumru olustu yani belli degil disardan ama avucumu koyunca hissettim..birde yorgunluk ve uyku hali bi var ama kac gundur var acikcasi.umarim bi faydasi olur ben olmayan herkese dua ediyorum sizler de bana dua edin cunku onceki bebegimi kaybettim insallah bu bebegimi saglikla kucagima alirim
Yani şoyle söylim diger hamileligimde reglimin gecikmesinde 8.gune kadar negatif cikiyordu testlerde galiba gec döllenme olmustu..ama bunda daha 2. Gundeyim sabah ilk idrarla yaptim cikti..durum degiskenlik gosterebiliyor galiba.. yani gecikmeyi bekle herkesde ayni olmuyor..ve benim belirtilerim yumurtlama donemimde basladi yani bel ve kasik agrim..ama donemde normaldir dedim sonra gecmedi ve diger belirtiler de yani rahimde baski gogusdeki siskinlik ve gögüs ucunun surekli sert olmasi son bi haftadir var yani bat a bir hafta kala..birde yemekten sonra karin siser ya pantolon sıkar biraz o sıkma cok rahatsiz etmeye basladi yani bol seyler giyme ihtiyaci hissetmeye baslasim bu da son bi kac gundur var..umarim yardimci olabilmisimdir..insallah sen de güzel haberlerini yazarsin allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin ve saglikla kucaga almayi nasip etsin..hayirlsikyla kucagina alirsin ins Canim.ben birsey ogrenmek istiyorum.bat kac GUN kala bu belirtilerin oldu?ve battan kac GUN once ogrendin?ya Benim iki UC gundur asiri belim agriyor.bat 5-6gun var daha Benim.goguslerime de arada sizi gibi birsey oluyo.bacaklarima geceleri kramp giriyo gibi.bazen kokulara karsi hassasiyetlik oluyo Herzaman degil AMA bazen.test yaptim malesef negativ cikti.daha cok MU erken aceba ogrenmek icin.kafam karisti
Yani akintin artmazda burda okudugum adariyla ustune gorme diye bisey var..kisa sureli ve az gelen kanama..insallah vardir..yoksa da elinden geldigince dusunmemeye calis cunku stres gercekten cok etkiliyo ben anladim..hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alın.bu belirtilerin aynısı bendede 4 gündür 5 gündür var bugün bat gunum du yalnız midem de yanma başladı.birde çok idrara gidiyorum ya arada bir yumurta akı gibi kırmızı kan geliyor peceteye
Insallah en guzel dua bu olsa gerekHayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah canım hayırlı olsun sonu güzel olsun
Amin insallah ben herkes icin dua ediyorum saglikla gelsin herkesin bebegiHayirli uğurlu olsun canimDarisi bizim basimiza
Evet akintim cok oldu önce yumurtlama döneminde normaldir dedim sonra belki üsütmüsümdür enfeksiyon falan vardir dedim ama sari vogun akintim hep oldu sadece bi iki gundur az geliyor..Akıntınız oldu mu,
Hamileliğinizin ilk dönemlerini akıntısız yaşayan oldu mu?
Iste yeni olunca tam olarak nereye yazacagimi da bilmem zaman aldi buldugum heryere yazdim galiba.Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin. İnşaAllah bizde de vardır birşeyler.
Banada yeniyken kimse cevap vermemişti sonra bu Prima bölümünü buldum, burda herkes yardımcı olmaya çalışıyor :)
Amin hepbirlikte ins.cok TSK ederim aciklaman icin.pazartesi ins tam bi belli olur ozmana kadar zaman nasil gececek Hic bilemiyorum :)Yani şoyle söylim diger hamileligimde reglimin gecikmesinde 8.gune kadar negatif cikiyordu testlerde galiba gec döllenme olmustu..ama bunda daha 2. Gundeyim sabah ilk idrarla yaptim cikti..durum degiskenlik gosterebiliyor galiba.. yani gecikmeyi bekle herkesde ayni olmuyor..ve benim belirtilerim yumurtlama donemimde basladi yani bel ve kasik agrim..ama donemde normaldir dedim sonra gecmedi ve diger belirtiler de yani rahimde baski gogusdeki siskinlik ve gögüs ucunun surekli sert olmasi son bi haftadir var yani bat a bir hafta kala..birde yemekten sonra karin siser ya pantolon sıkar biraz o sıkma cok rahatsiz etmeye basladi yani bol seyler giyme ihtiyaci hissetmeye baslasim bu da son bi kac gundur var..umarim yardimci olabilmisimdir..insallah sen de güzel haberlerini yazarsin allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin ve saglikla kucaga almayi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?