- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zaten cogu kadin o yuzden anlamiyor hamile oldugunu..ama mutlaka farkli bisey ekstra bisey olucak diye bi kaide de yok :) bi arkadasim gecikme disinda tek bi belirti yasamadan hamile oldugunu ogrendi.. umut her zaman iyidir :)bu belirtiyi ben her ay çekiyorum :) malesef aynı oluyor belirtiler
Yavrum napıyosun Nasıl gıdıyo hamılelik
Merhaba testi yaptiniz mi insallah guzel sonuc almissinizdir..Benimde asilamamim 13. Gunu hicbir belirtim yok esimi test almaya gonderdim yapcam birazcan test. Cikmaz biliyorum ama merak iste ne yapim ilk asilaman4 yillik hasret son bulsa keske bu gun hamileyim die ciglik atsam suralarda
Testi yaptim ogleden sonra ama negatif malesefMerhaba testi yaptiniz mi insallah guzel sonuc almissinizdir..
Pazartesi gıdıcem tekrar Can'ım keseyi gördük kalp atışını duycam haftaya inş miğde bulantılarım basladı ağzımda kötü bi tat sürekli ilk hamileliğim çok kötü geçmişti buda öyle olcak heraldeAy ben anlamadım nasıl gidiyor. Doktora gittim pazartesi ultrason için 2456 olmasına rağmen değerim bir şey göremiyorum dedi. Pazartesi tekrar gidicem sen nasılsın yavrucum? Ne dedi doktor değerin kaç?
Pazartesi gıdıcem tekrar Can'ım keseyi gördük kalp atışını duycam haftaya inş miğde bulantılarım basladı ağzımda kötü bi tat sürekli ilk hamileliğim çok kötü geçmişti buda öyle olcak heralde
2500 küsurdu çıktısını almadım Can'ım pazartesı sorarım yıneDeğerin kaç çıkmıştı en son canımm?
Çok erken zaten sen gebe kaldıysan bile nerdeyse yeni döllenmiştirKızlar, BAT'ıma 7 gün kaldı bugün ve sabah dayanamadım ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı. Sizce daha erken mi sonuç için?
Çok erken zaten sen gebe kaldıysan bile nerdeyse yeni döllenmiştir
Tatlım herkesin yumurtlama dönemi ilişki günü döllenme günü farklıdır ben ilk gebeliğimde adetim bitti ikinci günü ilişkim oldu ve düşün o tarih yumurtlama günü bile olmamalıydı ve hep bir hafta büyük çıktı bebeğimşn ölçüleri ikinci gebeliğim sürpriz oldu hiç beklemiyordum çünkü adetten nerdeyse onbeş gün sonraydı ilişkim o kadar güvendimki yumurtlama dönemşm olmadığına korunmadık o derece şimdi yine gebeyim he bu arada benim eşim hep şehir dışında olduğundan gebe kaldığım günleri biliyorumBazı insanlar 1 hafta önceden pozitifi gordüklerini söylediler. Bu yüzden bugün deneyim dedim.
Tatlım herkesin yumurtlama dönemi ilişki günü döllenme günü farklıdır ben ilk gebeliğimde adetim bitti ikinci günü ilişkim oldu ve düşün o tarih yumurtlama günü bile olmamalıydı ve hep bir hafta büyük çıktı bebeğimşn ölçüleri ikinci gebeliğim sürpriz oldu hiç beklemiyordum çünkü adetten nerdeyse onbeş gün sonraydı ilişkim o kadar güvendimki yumurtlama dönemşm olmadığına korunmadık o derece şimdi yine gebeyim he bu arada benim eşim hep şehir dışında olduğundan gebe kaldığım günleri biliyorum![]()