Hamileyim galiba

bu belirtiyi ben her ay çekiyorum :) malesef aynı oluyor belirtiler
Evet zaten cogu kadin o yuzden anlamiyor hamile oldugunu..ama mutlaka farkli bisey ekstra bisey olucak diye bi kaide de yok :) bi arkadasim gecikme disinda tek bi belirti yasamadan hamile oldugunu ogrendi.. umut her zaman iyidir :)

Benimde asilamamim 13. Gunu hicbir belirtim yok esimi test almaya gonderdim yapcam birazcan test. Cikmaz biliyorum ama merak iste ne yapim ilk asilaman4 yillik hasret son bulsa keske bu gun hamileyim die ciglik atsam suralarda

Yavrum napıyosun Nasıl gıdıyo hamılelik
Ay ben anlamadım nasıl gidiyor. Doktora gittim pazartesi ultrason için 2456 olmasına rağmen değerim bir şey göremiyorum dedi. Pazartesi tekrar gidicem sen nasılsın yavrucum? Ne dedi doktor değerin kaç? :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Benimde asilamamim 13. Gunu hicbir belirtim yok esimi test almaya gonderdim yapcam birazcan test. Cikmaz biliyorum ama merak iste ne yapim ilk asilaman4 yillik hasret son bulsa keske bu gun hamileyim die ciglik atsam suralarda
Merhaba testi yaptiniz mi insallah guzel sonuc almissinizdir..

İyi Akşamlar kızlar bugün adetim geçeli 1 gun oldu ve çatlatma iğnesinin 14 günü.kan testi yaptırdm bhcg 35 cikti ama dünden beri kanama var biraz.progestan vermişti zaten dr 12 gündür içiyorum.cumartesiyi bekle dedi drum.bhcg yükselmis ise ilaç takviyesi vercekmis.yoksa adet le dusermis

Ay ben anlamadım nasıl gidiyor. Doktora gittim pazartesi ultrason için 2456 olmasına rağmen değerim bir şey göremiyorum dedi. Pazartesi tekrar gidicem sen nasılsın yavrucum? Ne dedi doktor değerin kaç? :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Pazartesi gıdıcem tekrar Can'ım keseyi gördük kalp atışını duycam haftaya inş miğde bulantılarım basladı ağzımda kötü bi tat sürekli ilk hamileliğim çok kötü geçmişti buda öyle olcak heralde

Kızlar meraba benim 3 düşügüm war a dan zeye bütün testler yapıldı ama hiç bi sorun çıkmadı 5 yaşında sağlıklı bi kızımda war. En son mayısta kürtaj oldum bu ay korunmayı bıraktık doktor önlem amaçlı corasprin werdi onuda kullanmaya başladım Bat im 30 ekim yumurtlama günümden beri goguslerim bi acayip tutunca sertlik yok ama sanki şişmiş gibi hissediyorum göğüs uçlarım çok huysuz sağ kasigimda ara ara değişik bi ağrı oluyo bazen adet sancısı gibi agrilarim da oluyo pek umudum yok ama inşallah hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmak çok guzel bi duygu....

Pazartesi gıdıcem tekrar Can'ım keseyi gördük kalp atışını duycam haftaya inş miğde bulantılarım basladı ağzımda kötü bi tat sürekli ilk hamileliğim çok kötü geçmişti buda öyle olcak heralde
Değerin kaç çıkmıştı en son canımm?

Kızlar, BAT'ıma 7 gün kaldı bugün ve sabah dayanamadım ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı. Sizce daha erken mi sonuç için?

Bazı insanlar 1 hafta önceden pozitifi gordüklerini söylediler. Bu yüzden bugün deneyim dedim.
Tatlım herkesin yumurtlama dönemi ilişki günü döllenme günü farklıdır ben ilk gebeliğimde adetim bitti ikinci günü ilişkim oldu ve düşün o tarih yumurtlama günü bile olmamalıydı ve hep bir hafta büyük çıktı bebeğimşn ölçüleri ikinci gebeliğim sürpriz oldu hiç beklemiyordum çünkü adetten nerdeyse onbeş gün sonraydı ilişkim o kadar güvendimki yumurtlama dönemşm olmadığına korunmadık o derece şimdi yine gebeyim he bu arada benim eşim hep şehir dışında olduğundan gebe kaldığım günleri biliyorum :KK70::KK70:

Tatlım herkesin yumurtlama dönemi ilişki günü döllenme günü farklıdır ben ilk gebeliğimde adetim bitti ikinci günü ilişkim oldu ve düşün o tarih yumurtlama günü bile olmamalıydı ve hep bir hafta büyük çıktı bebeğimşn ölçüleri ikinci gebeliğim sürpriz oldu hiç beklemiyordum çünkü adetten nerdeyse onbeş gün sonraydı ilişkim o kadar güvendimki yumurtlama dönemşm olmadığına korunmadık o derece şimdi yine gebeyim he bu arada benim eşim hep şehir dışında olduğundan gebe kaldığım günleri biliyorum :KK70::KK70:

Bende işte adetimin bittiği günün ertesi günü ilişki yaşadım ve senin gibi erken yumurtlamış olabileceğimi düşündüğümden dolayı test yaptım bugün. O ilişkinin üzerinden 16 gün geçti ve erken yumurtlama olduysa testte çıkar herhalde dedim :))

Back
X