Hamileyim, gece uykumdan sürekli korkarak uyanıyorum:(

bycelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
8
6
3
36
Merhaba kızlar,

Ben daha 7 haftalık hamileyim ama sürekli bebeğimi kaybetme korkum var. Bekarken gece uykumda bir ses duyduğumda irkilerek uyanırdım bu yüzden kapımı kilitleyerek uyurdum. Ama evlenince bunu nerdeyse kaybolmuştu. Fakat hamile kaldığımdan beri gece uykularım sürekli irkilmelerle, korkularla bölünüyor. Sıçrayarak, kalp çarpıntılarıyla uyanıyorum ve hemen kanamam olup olmadığını kontrol ediyorum. Paranoyak mı oldum yoksa gebelikte bu tür kaygılar normal mi bilmiyorum. Başına bu tür korkular gelenler var mı? Bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum.

şu duayı oku canım yatağına girdiğin vakit:Eüzü bi-kelimetillahittemmeti min ğadabihi ve igabihi ve min şerri ibadih... ve min hemezatişşayadiyn ve eyyehzurun... bu duayı yatağına girince 3 kere oku...

Canım ya Allah razı olsun. Ya gün içinde rukye âyetleri okuyorum, gece yatarken de okuyorum sureleri ama eşimin elindeki kagit düşse korkarak uyanıyorum. Bu duayı insallah her gece okuyacam. Allah razı olsun tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…