Ahh canım ben de burada benzer bir konu açmıştım bakabilirsin konuma.
Şu an 18. haftamdayım. Çok çok hafifledi daha 10 gün önce.
Hala dışarı çıkamıyorum. Alışmış gibiyim ev hayatına. Bir korku geldi, çıkamıyorum...
4 ay tam 4 ay hergün yattım. Sabahtan gece yatana kadar... Koltuktan tuvalete bile kalkamıyordum. 1 bardak su alamıyordum, zaten su bile midemi bulandırıyordu. Kahvaltım galeta, akşam yemeğim peynir ekmekti. Öğlen bazen meyve... Tvde deniz, su falan görsem çıldırıyordum, çünkü deli gibi susamışım ama su içemiyorum.
Serum, ilaç herşeyi denedim ama kar etmedi. İnan ağlıyordum hergün, yerimde duramıyordum sinirimden.
O ağzımdaki tat beni bitirdi zaten. O tadı unutmak için meyve yiyordum ara ara... Meyve bastırıyor o iğrenç tadı...
Doktora gitmesem banyo bile yapmayacak durumdaydım. İnsan içine çıkacağım, doktora vs. ayıp olur diye yıkanıyordum ama öğürme ve çıkarma eşliğinde. Bir yandan çıkartıyordum bir yandan yıkanıyordum...
Bir de üstüne düşük riski dendi bana, iyice tırlatmıştım. Ve Allah affetsin o psikolojiyle ya bebek giderse, yeniden hamile kalırsam mide bulantım başa dönecek, çektiklerim boşa gidecek diyordum. Gün saydığım için başa dönmek fikri beni deli ediyordu, bebeğin gitmesi değil yani... Tövbee...
16 haftadan sonra hafifleyecek emin ol. Böyle yazacağım aklıma gelmezdi, hiç bitmeyecek sanıyordum ama hafifliyor.
Allah yardım etsin, tez vakitte sağlık versin...