HAMİLEYİM :))) Hoşgeldin meleğim.....

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
0
Ankara
canlarım çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim bu mutluluğumu....

bugün hamile olduğumu öğrendim...

öyle bir mutluluk ki bu içim içime sığmıyor...

şükürler olsun allahıma bu mutluluğu bana ikinci kez yaşattığı için....

allah tüm isteyen kardeşlerimede yaşatsın inşallah...

inanın çok çok dua ediyorum hepimize....

bebeğime şunu şöylemek istiyorum seni çok seviyorum şuan içimde hissediyorum seni

sana söz veriyorum çok çok iyi bir anne olmaya çalışacağım ...

her ne olursan ol hep yanında olacağım ........çok mutluyum.......

Hoş gelmiş dünyana bebişşş :)) Hayırlı olsun rabbim yardımcısı olsun sağlıklı bi şekilde doğmasını nasip etsin....Tebrikler annesii

canım okurken cok duygulandım inan bizlerede bol bol dua et canım allahım hayırlısıyla tüm isteyenlerede benim kızımada kardeş nasip etsin cok istiyor kardeş....

Hoş gelmiş dünyana bebişşş :)) Hayırlı olsun rabbim yardımcısı olsun sağlıklı bi şekilde doğmasını nasip etsin....Tebrikler annesii

çok saol canım ....tüm isteyen kardeşlerime inşallah....

canım okurken cok duygulandım inan bizlerede bol bol dua et canım allahım hayırlısıyla tüm isteyenlerede benim kızımada kardeş nasip etsin cok istiyor kardeş....

etmez olurmuyum canım daha yeni ettim de geldim....inşalalh darısı sana canım....öp kızını benim yerime....

Merhaba kızlar bende 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu ama inanılmaz bişey psikolojim altüst oldu,3 yaşında bir kızım var ona karşı kendimi kötü hissediyorum sanki sevgisi bölüncekmiş gibi geliyor hep ağlıyorm neden acabaa

oy bir melek daha gelecek Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin canimin ici diger arkadaslara su zamanlarinda bol bol dua et tatlimm

merhaba hayırlı olsun inş.sağlıkla geçirirsin gebeliğini 2. çocuğu düşünmüyormuydun psikolojinin iyi olmadığını yazmışsın

olur mu öyle şey ikiside senin evladın benim annemin 4 tane çocuğu var hepimizi ayrı ayrı eşit sever hiç birimizi birbirimizden ayırmaz....

senin psikolojinin şuan iyi olduğunu sanmıyorum yardım al bence ... bu ağlanacak bir şey değil mutlu olnacak birşey....

bende öğrendiğimde ağladım ama mutluluktan... kızımı nasıl seviyorsam ona nasıl hamile olduğumda çok sevinmişsen....

bu hamileliğimede çok çok sevindim şükürler ettim...bir anne asla evlatlarını birbirinden ayırmaz....

birde senin kızın 3 yaşında tam zamanı bence ... bak benim kızım 19 aylık inanılmaz istedik.... tabiki herşeyin hayırlısını önce....

allahımada çok şükür bekletmeden aratmadan nasip etti....

burda okadar çocuk isteyen kardeşlerim varki içim nasıl sızlıyor onlara....

sen gibi arkadaşlarında burda hamile olduğumu öğrendim çok mutsuzum demesi beni çok üzüyor...

diğer o evlar diye yanan kardeşlerime haksızlık diye düşünüyorum bazenn...

canım çocuk istemiyorsan saygı duyarım ama bu çocuğu yapıpda çok mutsuzum demeni anlayamıyorum kusura bakma...

korunsaydın önlemini alsaydın... bence artık olanda olmuş karnındaki hiç bi suçu günahı olmayan yavruyu sevmeye

korumaya çalış bence... sonra istersinde bulamazsın...allah aratmasın....

bende hamileyim 1 hafta önce öğrendim..biraz süpriz oldu ama mutluyum mutlu....darısı isteyenlerin başına..4 haftalıkmış doktorum 15inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi çok heyecanlıyım...

hayırlı olsun arkadaşım.....allah sağlıklı bi şakilde kucağına almayı nasip etsin....:)

çok sevindim canım inşallah bebğinle uzun bi hayat yasarsın

allah hayırlı uğurlu etsin.kazasız belasız inşallah bebeğini kucağına alırsın.inşallah anne olmak isteyen her kadına ve banada hayırlı sağlık evlatlar nasip eylesin...

allah hayırlı uğurlu etsin.kazasız belasız inşallah bebeğini kucağına alırsın.inşallah anne olmak isteyen her kadına ve banada hayırlı sağlık evlatlar nasip eylesin...

amin canım inşalllahhh...çok teşekkür ederim dileklerin için.... inşallah sende en kısa zmanda hayırlısıyla anne olmayı nasip eder rabbim....

kızlar birde ben hergün 1,2 tane incir yiyordum ...

hamile kalmamda bununda etkisi vardır...

çünkü benim eşim görevde olduğu için 2,yada 4 haftada bir geliyor...

eşim izine geldiğindede adetim ogün bitmişti...

5 inde başladı 10 unda bitti....

bizde ,11,12 ,13 tarihlerinde ilişkiye girdik...

sonra eşim başka izin alıp gelemedi ve bu ayın 5 indede hamile olduğumu öğrendim...

şuan 5+1 günlük çok şükür....

kızlar birde ilişki sonrası bel altıma yastık koydum ve sağıma döndüm yarım saatten önce kalkmadım aklınızda bulunsun....

bu ay ilk kez korunmamıştık ve çok şükürler olsun rabbime aratmadı bize....

nisanda karar vermiştik alyama kardeş yapmaya ama imkanlarımız olmadığı için vazgeçmiştik...,

bugüne kısmetmiş....allah tüm evlat isteyen kardeşlerim hakkında hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…