- 3 Nisan 2016
- 112
- 7
- 11
- 33
- Konu Sahibi Misslinna92
-
Ölenle kendi değil ama seni öldürüyor hem kayıpların verdiği acı hemde seni paylasamama durumu var bence bunu aşması lazım senin bir düzenin ve idare etmen gereken eşın var bunu ona bisekilde anlatBuraya üye olup birileri ile derdimi paylaşmaya karar verdim
1 buçuk yillik evliyim 8 aylk hamileym oglumu pasami kucagima almama cok az kaldı bi tek dayanagm o sanki
Babamla kardesmi 5 yil once trafik kazasinda kaybettk
Zor ama atlattk hayatimiza baktık elden birsey gelmedi
Ve annem beni bunalıma sokan da o
Henüz evliligm oturmuş değil sorunlarmz var
Ben esimin ailesini sevmyrm fazla görüşmek istemiyorum. esimde aynı şekilde anneme fazla gitmek ve görüşmek istemiyor cok sorunlar yaşandı çünkü.
Ben evlendm ve annem tek kaldı bana tek evladi olarak cok ama cok ağır bir yuk bindi vicdanan hic rahat olamadm evlilimi oturtamamadm. sürekli tek başına napar ne eder doe düşünmekten
Tek birakmamaya calstm calsyrm gidiyorum goruyorm sürekli telefonda konuşuyorum ama bu anneme yetmiyor annem istiyor ki esimle birlikte gidelm görelim. esim her zaman anneme gtmek istemiyor
Bir hafta esimle gtmedk mi annem hemen triplere giriyor.en son 15 gun once esmle gttm kendim iki güne bir gdyrm hemen
Alınmalar laf carptrmalar bişey diyemyrm susuyorm sadece. Esimi zorla zirt pirt götüremem ki anneme
Degil mi ?
Annem cok arada birakiyor beni cok bunaltiyor nefes alamıyorum sanki.
Çok zor bi hamilelik gecrdim geçiriyorum tansiyon ve album rahatsizlm var ayaklarm cok sis durumda inanin yarm saatten fazla ayakta kalip yuruyemyrm
Ona rağmen gidip annemi goruyorm gezyrm onunla.
Koştur koştur evime geliyorm yemek as evimin temizliği tasiyamrm cok yiprandm
Size bugün en ufak bir olayı anlatmak istiyorum annem bi rahatsız lgndan dolayı antibiyotik kullanıodu yan etki olarak bas dönmesi gormede bozukluk ve kalp çarpıntı si yapmış.
Bana mesaj attı
Annem : kiizm ben kotym
Ben : araadm hemen neyn var anne noldu
Annem ; haptan oldu sanrm
Ben : hadi gelelm biz acile gidelm nolur nolmaz kalbin kotymd bak nefes alamioymsn
Annem : biraz uyuym gecer herhalde
Neyse esime soyledm kalktk anneme gttk hadi anne acile gidelm benmde aklm sende
Yok yok gtmem iyiym ben kotulesrsem gece giderm
Gelmsken gidelm işte nolur aklm sende bak
Yok iyiym ben
Tamam o zaman burda kalym ben
Yok yok kalma gidin siz bişi olrsa haber verrm
Naptisak gotremedk eve geldk
Esim basladi bana : madem iyi madem gtmck sen hamilesn karnn burnunda seni neden telaslandirio mesaj atio stres yaptirio onu yapalm yok bunu yapalm yok acile götürelm yok yaninnda kalym diosun yok dior bu ndir ya Saçmalığa bi bak.
Ben ise birsey demedm esmde haklı.
Ve biz eve geldk annem acile gtms Teyzemi aramış Teyzemn esi gotrms acile bizle gtmedi
Annemn bu yaptı cok sacma degl mi
Esm duydu iyice dellendi
Ve biz kavfa ettk ben şimdi aglyrm o ise geçti gtti yatmaya.
Annemi anlamyrm ben senin evladn deglmym kalkm ayana gelmsm hastasn die yalvaryrm anne nolur acile gidelm die gitmiyor
Biz gidiyoruz teyzemle gidiyor
Basimda ki elin oğlu lafibi sözünü ben cekyrm
Bu sze cok küçük bir ornek bunun gibi cok ama cok sey var
Annemi düşünmekten kafai bozac artk
Birde böyle tavırları konuşmaları ve her defasnda böyle yapması eşimle kavgalarmz ben cok yoruldm bunaldm tukendm herkezi herseyi bırakıp gtmek istiyorum.
Ve esm cok dik sert dedm dedk bir insan
Annem onunla bununla konuşuo
Karsina evlenece biri cikio ama herkeze birsey buluo yok o öyle yok bu böyle keske evlense ya
Başkalarını dusunmekten kendimi unutmsm meğer vay annem napio vay ne yiyo icio vay esim nie boyle vay evllgm nie boyle yeter artık gerçekten yeter
Ben annemle konuşamam çünkü gerçekten anlamaz o kadar tripli degsk birisi ki ne yapcmi blmyrmAllah yardımcı olsun, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin. Annenle açık açık konuşsan seni anlamasını sağlamaz mı acaba? İnşallah hayırlı bi kişi ile izdivaç yapar ne diyeyim..
Anlatamyrm anneme bir laf soz soylesem onun gözünde biterm lafnim sözünün üstüne soz soylenmez çünküÖlenle kendi değil ama seni öldürüyor hem kayıpların verdiği acı hemde seni paylasamama durumu var bence bunu aşması lazım senin bir düzenin ve idare etmen gereken eşın var bunu ona bisekilde anlat
Dedm aram acilio anne bak dedm iyi sende konuşma o zaman benle diyorÇok anlayışsızca davranıyor anneniz. Size destek olucağına boyna işinizi zorlaştırıyor. Soylenecek bi laf da yok, annen sonuçta.. Sanırım yanlız kalmanın verdiği piskoloji.. Annenizle bi konuşmaya çalışın, eşimle aramız açılıyo sen boyle yapınca falan diyin.. İnşllh anlayışlı davranır.
Bunları desem annem ne bnmle konuşur nede esimle konuşur bida öyle bi insan çünküannene
anne eşim benim kadar sık gelemez hem ben de seninle anne kız zaman geçirmek istiyorum
eşimin gelmemesini ben rica ediyorum
sen de lütfen bu konuda artık beni sıkma, ben sana yetmiyor muyum falan de bence
Esim ile neden kavga ettk beni adam yerine koymadi Benmle gtmedi ben geldm evime nteuzen le gtti die söylendi durdu anlatyrm eşim iyice sogudu zaten annem mükemmel bi insan oldunu dusunuo asla kabul etmezEşinizle niye kavga ettiniz anlamadım
Annenizİn normal olmadığını göremiyor mu
Bence eşinizle konuşun. Babanızı ve kardeşinizi kaybetmenizin annenizde böyle bir soruna yol açtığını ve onu bu şekilde kabul ettiğinizi, eşiniz de sizi seviyorsa böyle kabul etmesi gerektiğini, annenizin bu tavırlarının eşinize özel olmadığını, kendi öz evladı olan size bile aynı şekilde davrandığını sakince açıklayın.
Bu sebepten kavga etmeyin bir daha. Sizin elinizde olan bir şey değil. Annenizin yaşadıkları kolay değil, hem hayat arkadaşı hem evladını kaybetmek.
Eşinizin daha anlayışlı olması gerekir. Annenizin bu saatten sonra yapabileceği tek şey psikoloğa gitmez. Onu da kabul edeceğini sanmam.
Annemin bugün acile gtme konusunda yaptığı sizce normal miBence annenizi alip guzelce konusun, bu garip davranislarinin nedeni neymis sorun, esinizden ziyade annenizin uyarilmasi lazim, sizi anlamasi lazim artik evli bir kadin oldugunuzu hazmetmesi lazim.
Iyide yalnızlıktan o an sizinle hastalığını paylaşıp naz yapmak istemiştir. Sizinle gelmeme sebebi ise yük olmak istememiştir.
Eşiniz ona yakın davranmiyorsa, soğuksa bundan kaynaklaniyordur.
Eşiniz size yuklenecegine biraz düşünsün.
Aynı durumda kendi annesi olsa hiç bekletmeden yanına alır , size ne yaparsa yapsın yine de annesini haklı bulurdu.
Biraz anlayışlı olsun. O sizin anneniz. Üstelik eşini ve evladını kaybetti. Yalnız bir kadın. Psikolojisinin bozulması gayet normal.
Psikolojik yardım alsa evlilikten daha iyi gelir. Ayarlama imkanınız var mi ?
Ağlamayın, üzülmeyin. Geçecek bu günler. Hamileliğinizin son aylarindasiniz. Cok önemli günler bunlar. Daha vurdumduymaz olun eşinize karşı.
Tekrar söylüyorum ,aynı şeyi kendi yaşasaydı , bırakın ağlamayı sizi takmazdı bile.
Anneniz gelse birazda size , evinize. Hep siz mi gidiyorsunuz?
Birde hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama devletin kursları oluyor , baya yoğun geçen. Onlardan birine yazdirmanizi tavsiye ediyorum.
Mis kokulu bebeginizi kucağınıza aldığınızda daha zor geçecek günleriniz olacak :) Uyku , gaz, mızmız :) Bu günlerinizi arayacaksiniz.
Ne çok rahatlattim değil mi sizi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?