- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Misslinna92
-
Belki de hamile halinle seni yormak istemedi.neden bu kadar fesat düşünüyorsunuz acaba?Annemin bugün acile gtme konusunda yaptığı sizce normal mi
Bizi hesaba almadi resmen
Zaten arada bırakan sizi esiniz..doğumda evde size yardımcı olacak anneniz..damatda damatliginiı bilsin efendi olsun hamile karisinida uzmesin ayib.Esimde beni anlamıyo oda bemm yanmda degl destek olacana köstek oluo bana
Eşine hiç yüklenme adam sonuna kadar haklı. Benim annem de tek yaşıyor. Nasıl bir duygu içinde olduğunu anlıyorum. Mesela evde şen şakrak eşim oğlum ben müzik açıp oynuyoruz akşam sonra birden gonggg sesi gibi beynimde annem şimdi tek mi oturuyor dur düşüncesi ile yanlarından ayrılıp mutfağa geçiyorum. Annem le genel olarak çok iyi bir anne kız ilişkimiz yoktur. Aramızda çok fazla yaş farkı var ve annem hep çok oteriter di. Bendede anneme karşı hep bir savunma mekanizması oluştu.Buraya üye olup birileri ile derdimi paylaşmaya karar verdim
1 buçuk yillik evliyim 8 aylk hamileym oglumu pasami kucagima almama cok az kaldı bi tek dayanagm o sanki
Babamla kardesmi 5 yil once trafik kazasinda kaybettk
Zor ama atlattk hayatimiza baktık elden birsey gelmedi
Ve annem beni bunalıma sokan da o
Henüz evliligm oturmuş değil sorunlarmz var
Ben esimin ailesini sevmyrm fazla görüşmek istemiyorum. esimde aynı şekilde anneme fazla gitmek ve görüşmek istemiyor cok sorunlar yaşandı çünkü.
Ben evlendm ve annem tek kaldı bana tek evladi olarak cok ama cok ağır bir yuk bindi vicdanan hic rahat olamadm evlilimi oturtamamadm. sürekli tek başına napar ne eder doe düşünmekten
Tek birakmamaya calstm calsyrm gidiyorum goruyorm sürekli telefonda konuşuyorum ama bu anneme yetmiyor annem istiyor ki esimle birlikte gidelm görelim. esim her zaman anneme gtmek istemiyor
Bir hafta esimle gtmedk mi annem hemen triplere giriyor.en son 15 gun once esmle gttm kendim iki güne bir gdyrm hemen
Alınmalar laf carptrmalar bişey diyemyrm susuyorm sadece. Esimi zorla zirt pirt götüremem ki anneme
Degil mi ?
Annem cok arada birakiyor beni cok bunaltiyor nefes alamıyorum sanki.
Çok zor bi hamilelik gecrdim geçiriyorum tansiyon ve album rahatsizlm var ayaklarm cok sis durumda inanin yarm saatten fazla ayakta kalip yuruyemyrm
Ona rağmen gidip annemi goruyorm gezyrm onunla.
Koştur koştur evime geliyorm yemek as evimin temizliği tasiyamrm cok yiprandm
Size bugün en ufak bir olayı anlatmak istiyorum annem bi rahatsız lgndan dolayı antibiyotik kullanıodu yan etki olarak bas dönmesi gormede bozukluk ve kalp çarpıntı si yapmış.
Bana mesaj attı
Annem : kiizm ben kotym
Ben : araadm hemen neyn var anne noldu
Annem ; haptan oldu sanrm
Ben : hadi gelelm biz acile gidelm nolur nolmaz kalbin kotymd bak nefes alamioymsn
Annem : biraz uyuym gecer herhalde
Neyse esime soyledm kalktk anneme gttk hadi anne acile gidelm benmde aklm sende
Yok yok gtmem iyiym ben kotulesrsem gece giderm
Gelmsken gidelm işte nolur aklm sende bak
Yok iyiym ben
Tamam o zaman burda kalym ben
Yok yok kalma gidin siz bişi olrsa haber verrm
Naptisak gotremedk eve geldk
Esim basladi bana : madem iyi madem gtmck sen hamilesn karnn burnunda seni neden telaslandirio mesaj atio stres yaptirio onu yapalm yok bunu yapalm yok acile götürelm yok yaninnda kalym diosun yok dior bu ndir ya Saçmalığa bi bak. Beni adam hesabina almadı ayana gttm ben evime geldm acile gtms die
Ben ise birsey demedm esmde haklı.
Ve biz eve geldk annem acile gtms Teyzemi aramış Teyzemn esi gotrms acile bizle gtmedi
Annemn bu yaptı cok sacma degl mi
Esm duydu iyice dellendi
Ve biz kavfa ettk ben şimdi aglyrm o ise geçti gtti yatmaya.
Annemi anlamyrm ben senin evladn deglmym kalkm ayana gelmsm hastasn die yalvaryrm anne nolur acile gidelm die gitmiyor
Biz gidiyoruz teyzemle gidiyor
Basimda ki elin oğlu lafibi sözünü ben cekyrm
Bu sze cok küçük bir ornek bunun gibi cok ama cok sey var
Annemi düşünmekten kafai bozac artk
Birde böyle tavırları konuşmaları ve her defasnda böyle yapması eşimle kavgalarmz ben cok yoruldm bunaldm tukendm herkezi herseyi bırakıp gtmek istiyorum.
Ve esm cok dik sert dedm dedk bir insan
Annem onunla bununla konuşuo
Karsina evlenece biri cikio ama herkeze birsey buluo yok o öyle yok bu böyle keske evlense ya
Başkalarını dusunmekten kendimi unutmsm meğer vay annem napio vay ne yiyo icio vay esim nie boyle vay evllgm nie boyle yeter artık gerçekten yeter
Ama hep böyle yapıyor davranıyor hep tripler tavirlar taki iyor esim ise annemin bu yaptığını saygiszlk olarak algılıyorBelki de hamile halinle seni yormak istemedi.neden bu kadar fesat düşünüyorsunuz acaba?
Dedm aram acilio anne bak dedm iyi sende konuşma o zaman benle diyor
Bu aksam ki yaptı cok saygısızlık degl mi ayana gidyrm benmle acile gtmyr esmle gtmior biz gidiyoruz Teyzemi arıyor esm bunu duyuyor iyice delleniyor ben napcmi blmyrm artk
Sanki benim annemin bi tık üstünü anlatmsnz gibi beni cok iyi anlyrsnz degl mi gerçekten cok bynalyrm artk herkez diyor ki size yuk olmamak için acile sizinle gtmemistirEşine hiç yüklenme adam sonuna kadar haklı. Benim annem de tek yaşıyor. Nasıl bir duygu içinde olduğunu anlıyorum. Mesela evde şen şakrak eşim oğlum ben müzik açıp oynuyoruz akşam sonra birden gonggg sesi gibi beynimde annem şimdi tek mi oturuyor dur düşüncesi ile yanlarından ayrılıp mutfağa geçiyorum. Annem le genel olarak çok iyi bir anne kız ilişkimiz yoktur. Aramızda çok fazla yaş farkı var ve annem hep çok oteriter di. Bendede anneme karşı hep bir savunma mekanizması oluştu.
Mesela geçenlerde beni aradı hac sonuçları 9 da yarın açıklanacak dedi. Bende tam9 da baktım çıkmamış annemi aradım. Anne çıkmamış malesef dedim üzüldüm de. Bana hemen yok daha5 dakika var açıklanmasına dedi. Tamam anne senin için5 dk sonra bidaha bakarım dedim. Sonra tekrar baktım. Aradım geri. Anne şimdi baktım tekrar dememle birlikte evet haberim var çıkmamış ahmet( dayımın damadı) şimdi baktı beni aradı dedi. Iyide ben zaten bakıyordum dedim. O daha ayrıntılı bakıyor dedi. Anne ne ayrıntısı altı üstü tc ni girip bakacak dedim. Sonra sinirlendim. Surekli böyledir. Bu küçük bir örnek benim yapacağım yapabileceğim şeye ya engel olur yada sessiz sedasız başkasına gider. Sürekli çevreye ben tek yanlız kadınım yardım edenim yok imajı çizer. Ama son zamanlarda çok fazla olmaya başladı bu. Yakında iyi bir konuşma yapmam gerekiyor kendisi ile. Onun bu tutumu yüzünden önüne gelen bana annene iyi bak ihmal etme diyor. Haftada 3 kere giderim en az. Her seferinde ararım biseye ihtiyacın varmı diye yok der. Sonra konuşuyu arar yanımda bana kayısı aslana dışarı çıkarken diye. Oda alır gelir iki saat anneme nasıl ne almış anlatır. Annem50 kere allah razı olsun der. Ben hayırsız evlat gibi öyle otururum sanki ben az önce telefonla onu arayıp bişey istermisin dememisim gibi.
Blymsnz annem konusulacal bi insan degl inanin asla konusamassnz onunla. Sanrm me yapsam olmck amn allah razı olsun sagolun yazdnz içinsen hamilesin ve annen cok ustune geliyor bence esinde oyle ama sonucta bi yuvan var annen okadarda yalniz degil teyzen felanda varmis.ona bunu anlat kusersede bi sure kendi haline birak sonucta annen dusunup tasinip dogruyu bulacaktir sana dusman olacak degilya.yuvani koruman lazim esinlede guzelce konus sana biraz daha anlayisli olsun.ve son care olarak teyzenle konus annene anlatsin.Allah yardimcin olsun.bebegimi saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Eşine hiç yüklenme adam sonuna kadar haklı. Benim annem de tek yaşıyor. Nasıl bir duygu içinde olduğunu anlıyorum. Mesela evde şen şakrak eşim oğlum ben müzik açıp oynuyoruz akşam sonra birden gonggg sesi gibi beynimde annem şimdi tek mi oturuyor dur düşüncesi ile yanlarından ayrılıp mutfağa geçiyorum. Annem le genel olarak çok iyi bir anne kız ilişkimiz yoktur. Aramızda çok fazla yaş farkı var ve annem hep çok oteriter di. Bendede anneme karşı hep bir savunma mekanizması oluştu.
Mesela geçenlerde beni aradı hac sonuçları 9 da yarın açıklanacak dedi. Bende tam9 da baktım çıkmamış annemi aradım. Anne çıkmamış malesef dedim üzüldüm de. Bana hemen yok daha5 dakika var açıklanmasına dedi. Tamam anne senin için5 dk sonra bidaha bakarım dedim. Sonra tekrar baktım. Aradım geri. Anne şimdi baktım tekrar dememle birlikte evet haberim var çıkmamış ahmet( dayımın damadı) şimdi baktı beni aradı dedi. Iyide ben zaten bakıyordum dedim. O daha ayrıntılı bakıyor dedi. Anne ne ayrıntısı altı üstü tc ni girip bakacak dedim. Sonra sinirlendim. Surekli böyledir. Bu küçük bir örnek benim yapacağım yapabileceğim şeye ya engel olur yada sessiz sedasız başkasına gider. Sürekli çevreye ben tek yanlız kadınım yardım edenim yok imajı çizer. Ama son zamanlarda çok fazla olmaya başladı bu. Yakında iyi bir konuşma yapmam gerekiyor kendisi ile. Onun bu tutumu yüzünden önüne gelen bana annene iyi bak ihmal etme diyor. Haftada 3 kere giderim en az. Her seferinde ararım biseye ihtiyacın varmı diye yok der. Sonra konuşuyu arar yanımda bana kayısı aslana dışarı çıkarken diye. Oda alır gelir iki saat anneme nasıl ne almış anlatır. Annem50 kere allah razı olsun der. Ben hayırsız evlat gibi öyle otururum sanki ben az önce telefonla onu arayıp bişey istermisin dememisim gibi.
Yani biz tabi anne diye duygusal bakıyoruz ama aynı şeyi kv nin yaptığını düşün. Madem beni rahatsız etmemek için acile gitmedin. Hiç haber de verme. E haber verdin biz zaten kalktık geldik. Bizle acile gitmeyip başkasını cağırmak.Sanki benim annemin bi tık üstünü anlatmsnz gibi beni cok iyi anlyrsnz degl mi gerçekten cok bynalyrm artk herkez diyor ki size yuk olmamak için acile sizinle gtmemistir
Basimda ki elin oğlu böyle düşünür mu asla düşünmez
Gecenin bi yarisi adam sıcak yatagndan annem hasta die annemin yanına gidiyor acile götürmeye yalvar yakar kalk gidelm gidelm dior Annemn bizi eve gonderior arkasndan tik acile gidiyor elin oglu ne der ya ne derr annem bunu asla dusunmez bu hafta esimle hic gtmedm bi tripler gorseniz bi tavirlar
Kendm hergün gttm
Hergün yokladm
Bktm cok yorldm
Bende aynym esmle guluyoriz egleniyoriz bi bakyrm beynmdem vurulmuş gibi aa annem napio acaba vau annem tek su bu cok ağır gelior hersey
:) aynisini bana kayinvalidem yapar ben ararim anne bisey lazim mi derim anne alisveristeyim marketteyim bisey getireyim mi derim yok der her zaman esimle gideriz oglum yarin bana sunu al der ben mal gibi agzimi acar kalirim:))
cok iyi anliyorum seni.Ay gerçekten kv yapması dert değil. Bana ne derse ne yaparsa yapsın ki oda aşşağı değil. Bendeki de kader. Ama anne olunca insan kendini okadar sıkıyor ki. Bide hem yaşlı hem tek yaşıyor. Içime ata ata dert sahibi oldum. Hele bi aralar okadar abarttıki benimde psikolojim alt üst artık destek almayı bile düşünüyorum. Çünkü biyerde patlıycam kalbini kırıcam diye ödüm kopuyor. 2 haftadır biraz uzak durmayaçalışıyorum. Eee buda beni üzüyor. Çok fena sıkıştım yani
Bizimkiler de hala boşanma davasında. Bide onlar yerine utanıyorum orası ayrı dert. Bu yaşta yani. Demek ben tek değilimcok iyi anliyorum seni.
suan benim annem ve babam bosanma asamasinda....kardeslerim kücük. annem her isi benden bekler oldu. babamla görüstügümü duyunca bana küsüyo. tasinma isi bir an önce olsun diyo bana trip yapiyo boyasi badanasi istiyo ki hersey bir an önce olsun.........anlatmak bile yoruyo artik beni.....cok iyi anliyorum... idare ede ede... anneyi idare et babayi kardesleri esi kayinvalide görümce idare ede ede nereye varicaz bilmiyorum..........
allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?