- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Püüüüfff:umursamaz:
Ben bişe kullanmadım hamilelikte noldu, bebelerime bişemi oldu, yooooo. Bitek folic plus diye bir hap vardı onu kullandım. Onun dışında dayadım kuru üzümü, dayadım finduğu, dayadım pekmezi 1 ayda 6 kilo alınca doktor "çüüüüş" dedi de kendime geldim:roflol::roflol:
Oğlan 4 kilo kızda 3.350 doğdu.
ben hamile olmama ragmen hala 36 bedenim şakkıdı-tatlicadiarzu-
sen hiç hayatında o bedene girebildin mi ki bi de baa kıyafet yollıcan hee eyi niyetli ehtiyar boshayallersmile
Çalı bacaklı, safinaz kılıklı şey. 36 beden de neymiş, öyle karımı olurmuş.
Karı dediğin 38- 40 beden olur.zemuszemus
Gurbaam,
Bizim burda oturan bi gebe hatun var, geçen bayramda gördüm bi kombin yapmış kendine
çok şık durmuş(gerçi kendisini pek haz etmem emme neyse)
Düşük bel pantolo, üstüne badi giymiş, tabi arada göbüş pırtlamış
Bunu örtbas etmek için de geniş bi şalı, hintli hatunlar gibin sarmış belden yukarı güzel durmuş ama
Bi dene istersen
Bide istediğin kotları bi beden büyük alıp bacak kısımlarını terziye daralttırsan olmaz mıbilmiyorumkismile
karı senin sülalendir kuzu dooru konuş benlen boshayallersmile
off yaaa normal dogum nası anlatsana
o kadar korkuyorum ki rüyalarıma giriyo valla
napcam ben yaamafoldumben
yıldızım aslında elimde makinem olsa neler dikip sokcem de yok iştebenneyaptımki
bi de bulundugum yer bi acayip
zati yeni tasindik via porttan başka hiç bi yeri bilmiyorum :roflol:
Kız sen ne uğraşıcan pantolon bacak kısımlarını daraltmak için
Aldığın yere reca edersin, kendi terzilerine daralttırsınlar
Hem gebesinde , hamilelere öncelik deyip, az küçük Emraha bağladın mı şıp hallolur
Hamileliğinde en çok bu kısmını sevdim haboshayallersmile nerde o günler
He bu arada magnezyum mu kalsiyum mu şu kasılma ilaçlarını son zamanlarda fazla abartmayın ha
Ben çok kasılıyorum diye abarrtıydım, doktor uyarmasa yol da yürürken doğuracakmışım da haberim olmayacakmış, meğer doğum kasılmalarımı, sancılarımı hissetmiyormuşum
dünyayı daha güzel ve yaşanılası bi yer yapabilmek için benden bi sürü olması gerekiyomuş
ben de üstüme düşeni yapıyorum dıptıs danası delikafadulden
24. haftadayız
ocak 23te de dogurcem nasipse :lepi:
Gurbik la,sana babannemin basma eteklerinden gönderiyim,rahat rahat efil efil giy.Mis gibi üzerinede bi badi bide sırtını tutsun diye yelek.Ohhhhboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?