Hamileyim, İlla Herkeste Gördüğüm Şeyleri Mi Giymek Zorundayım !

ayyy cahillik demişkene bu arada örgü battaniyeli nevresimler gördük az önce
çok hosuma gitti benim
hobby'nin miydi days in colors'in miydi neydi hatirlamıyorum
200 dedi adam
peşin 160a verirmiş
bilgisi olan var mi nası bişi
kullanımı kolay mı?

Allah razı olsun canım.mac yok burdasenağlamaistanbula gidince bakarım ama o zaman şimdi cecile e bakayım bi.
canım benim sivilceler kulak kısmımda arada çıkıyo çokta değil-tatlicadiarzu-yani kendimi çok değil diye kandıryorumsenağlama
çok teşekkürler taze annem

kim için la benneyaptımki
bebişe mi? kendinize mi?
benim var şahsen çok memnunum days in colorsın boshayallersmile
ayrıcana şu kıyafete de bayıldım hamile olasım geldisempatiksalakcinni-tatlicadiarzu- bak da faydalan :1closedeyes:

canımcım ben de istanbulda değildim ama netten mac'in akmerkez ve capacitydeki telefonlarını bulmuş ordan temin etmiştim
kargoyla hemen yolladılar
bu şekilde yapabilirsin çok almak istersen bayanssulusmile

la zalak kanke bebişe ne aliyim daha kendi kıcımızı ortemedik az beklesin o -tatlicadiarzu-

hazır tuniği bulmuşun sipariş et benim adresi ver eşek diilsin ya kaydirigubbakcemile

la zalak kanke bebişe ne aliyim daha kendi kıcımızı ortemedik az beklesin o -tatlicadiarzu-

hazır tuniği bulmuşun sipariş et benim adresi ver eşek diilsin ya kaydirigubbakcemile

lem baldırı cıbıldak madem daha kendi şeyini örtemedin ne halt yemeye çocuk doğurcam diye uğraşıyon anlamadım kiohaoldumsmilealsanaalsanasmile

Vayy vayy uğramaya uğramaya herşeyden bi haber olduk hayırlısı olsun Gurbam bebişine sağlıkla kavuş inşallah..
Canım ben İzmir Ali Erez den almıştım .Kottanda vazgeçemediğim için eşim bana çeşit çeşit hamile pantalonu getirdi:)Birde moda bol hamile kıyafetleri gibi olunca bayağı bir çeşitlemem olmuştu kapriler yazlık elbiseler vsvsvs hepsini dağıttım bile:):)
Bu aydan sonra ayakkabı seçimine iyice dikkat et zaten şuana kadar birşey yoktu ne olacaksan bundan sonra tocaaaa bi döbek ama şirinmi şirin:)
Hayırlı Doğumlar cnm sağlıkla kavuş inşl. bebeğine.. tbrkler..

bende var canım hatta suanda o serili kaydirigubbakcemile3
3 4 sene önce ablamı işe sokmustun tanıdıgım bi yere
rüşvet olarak istemiştim o zaman 180 tl vermiştik
fiatı düşmeyen tek nevresim takımı bu herahlde
ahanda bendeki renk ve model bu senin gördüğününde modeli böylemiydi?

ama rengi bu kadar soluk durmuyor adı olive yeşiliydi.

Tulum, bahçıvan tulumu vb. aklinialirimsmile
saolasın açelyacım:ecrin_bebek:

Days in colors hiç kullanmamışam bilmiyorum.benneyaptımki

Çok zevksizsin sütlü nuriyealsanaalsanasmile

lem baldırı cıbıldak madem daha kendi şeyini örtemedin ne halt yemeye çocuk doğurcam diye uğraşıyon anlamadım kiohaoldumsmilealsanaalsanasmile
ülen sidikli pakize
cocuumuz olsun diye yemedik o haltı herhalde :mymeka:
züprüz oldu
başina gelsin de gör işallah kaydirigubbakcemile

nazlımm...
canım benim yaaa
bırakıp gittiğimde sen hamileydin hatırlıyon dimi?
dogurdun kucagına aldın hatta büyüdü prenses, şimdi bi prenses için de ben beklemedeyim opuyorumnanaktan
ayakkabı olayında bi acayibim ben
spor ayakkabı giydigimde daha çok yoruluyorum sanki
hafif topuklu pumplarla at gibi depara kalkıyom maşallah :roflol:

nisanim resim gorukmuyo kiiii
ama olive yesili gordum
hatta en çok onu begendim ama tek kişiliği vardi çifti kalmamiş
benim alcaam da böle tommy renkleri var ya hani moda bu sene
lacivert beyaz kırmızı
ondan işte
4 yastık kılıfı var bunun
diğerlerinin 2

dior'un allıkları kaç para haberiniz var mi müsrif paçozlar :mymeka:
ben böle mi örettim size
bunca zamandır makkaj analık yaparım hiç öle diormuş esteeymiş efenim chanelmiş önerdigimi gördünüz mü :mymeka:-tatlicadiarzu-

hay Allahım....
zavallı adamlar bunları almiş bi de üstüne ha bire para veriyolar güzelleşsinler de yüzlerine bakabilelim diye bilmiyorumkismile

Nazlı Abla Ali Erez çok pahalı değil mi ba?

Evet pahallıydı ablam..Az daha kilo vereyim aldıklarımı normal bedene getirecekler (elbise ve tunik) bu şekilde anlaştık..Geneldede yapıyorlar bunu:)

Bende Dior diyorum allıkda
Buna bende katılıyorum dior ve cecile yide önerebilirim..

Canım benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlı bi kızım oldu süsleyip püsleyip duruyorum valla:))))Facede teyzeleri görüyor hep zemuszemus
hayırlısı olsunn bi prensesimiz daha yolda demekk sağlıkla gelsin dünyamızaaa opuyorumnanaktan
Canım göbiş çıktımı dikkat ette az topuklu spor hangisi rahat ettireceksekaydirigubbakcemile5
son zamanda ben sıcakla birlikte feci sıkılmıştım herrrrtürlü ayakkabıdan tek sandalet terlik oda spor terlik:)))))))))delikafadulden:CüvCüv:

100 lira gurbikimhihoyyyt beni alakadaar etmez valla ben keyfime bakarım almayaydı o zaman-tatlicadiarzu-

çıktı nazlım çıkma mı 5.5 aylık olduk artık danacıkımla opuyorumnanaktan
gece tekmeleriyle uykuya daliyor, sabah tekmeleriyle uyanıyorum boshayallersmile
ama bazen boşluğuma geliyo çok korkuyorum kıpırdamalarından :roflol:

Benim yüzüm hassas bi kereme.boshayallersmile
Senin cildin dana derisi gibi olabilir :nededimbensmiley:
Ysl den başkada rimel kullanamıyorum,kirpiklerimi döküyorsengözlerimebaksanab
Ne yapcan para var huzur varnaniknanik

Hee iyi NAzlı Abla o zaman,ben balayına adaya geçmeden izmirde iki gece kaldığımızda ordan bi elbise almıştım o parayla 3 dene çeyrek alıyoduk biz o zamnalarakannehiryazık olmasın seninde kıyafetciklerine dedim

gurbik şimdi buraya resim koyup komyu dağıtmim
ama google days in colours örgü battaniye yazdıgında resimleri
renkleri falan cıkıyor
tavsiyede ediyorum cok güzel sıcak tutuyor.

Ben hep spor giyiyorum ablacım babetlerde çok rahat oluyor ama şimdi havalar çok soğudu, totom donuyor.bilmiyorumkismile

100 lira gurbikimhihoyyyt beni alakadaar etmez valla ben keyfime bakarım almayaydı o zaman-tatlicadiarzu-

böle olcaanı bilse almazsı zati merak etme boshayallersmile

la geçen gün ugg'da anne - kız cizmeleri gördüm
pempe bembe
bi de çantaları çıkmış
Allahım o kadan mikemmeldi ki :asigim:

kociskomu simdiden stres bastı
karnımı severken "sakın annene çekme kızım sen tamam mı, yoksa ocagıma incir ağaci dikersiniz el birligiyle" diye ogutlerde bulunuyo utanmaz :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…