hamileyim inanamıyorum

gamzelif

11.06.2011
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
433
5
96
46
Kırklareli
sonunda beklediğim meleğim gelmiş..
Allah yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah.
Her isteyenede nasip etsin dilerim. çok çok çok bekledim meleğim seni....

sonunda beklediğim meleğim gelmiş..
Allah yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah.
Her isteyenede nasip etsin dilerim. çok çok çok bekledim meleğim seni....

gözün aydın canım çok sevindim senin adına allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin darısı benim başıma şimdiden allah analı babalı büyütsün diyorumm...:dance:

gözün aydın canım çok sevindim senin adına allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin darısı benim başıma şimdiden allah analı babalı büyütsün diyorumm...:dance:

Amin canım amin inşallah.
bu ay sanada süpriz olsun bian evvel hayırlısıyla kavuş meleğine inşallah,

tebrikler canım.çok sevindirici bişey olsa gerek.ben de istiyorum çok.5-6aydır deniyoruz olmuyor.dr.a gittim işte bişey yoktu hormonlar da normalmiş.bakalım.senden bi isteğim olacak belki birbirimizi tanımıyoruz ama sen hamilesin bi dua etsen ben ve benim gibi isteyenlere.Çok istiyorum bebek.Sağsalim büyüt çocuğunu sağlıkla eşimle mutlu mesut.:dance:

gözün aydın hayırlısı olsun canım.sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

tebrikler canım.çok sevindirici bişey olsa gerek.ben de istiyorum çok.5-6aydır deniyoruz olmuyor.dr.a gittim işte bişey yoktu hormonlar da normalmiş.bakalım.senden bi isteğim olacak belki birbirimizi tanımıyoruz ama sen hamilesin bi dua etsen ben ve benim gibi isteyenlere.Çok istiyorum bebek.Sağsalim büyüt çocuğunu sağlıkla eşimle mutlu mesut.:dance:

Amin canım çok sağol,
Etmemmi, dualar dilimde tespih oldu, tam 5 senedir bekliyorum, bu benim 3. gebeliğim, 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim ve 1 aşılamam var oda negatif. 2 aydır salmıştım artık kendimi çok çok çok ağladık, tüp bebek yaptıracak hastaneler arıyorduk ve birden meleğim gelmiş hemde doğal yollardan, hala şokunu atlatamadık eşimle.
Allah bu yolda, bu uğurda, çaba harcayan, umudu olan, olmayan herkese,
sağlıkla sıhhatle, uzun ömürlü, anasına babasına, vatanına milletine, dinine hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar versin, allahım herkese evladının yüzünü görmeyi nasip etsin canım, tanımasakta birbirimizi çektiğimiz sabır beslediğimiz umut yakınlaştırıyor hepimizi. ben bir adım attım allah yolun sonuna varmayı nasip etsin ve sizleride en kısa zamanda dualarla muradınıza erdirsin diliyorum. AMİN.

Hayırlı olsun.Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.

gamzelif, çok sevindim. sağlıkla sıhhatle gelir inşallah. ben de tam 7 sene bekledim. 3 tüp bebek denemesi ama allah iki ay önce kendiliğinden verdi. seni çok iyi anlıyorum. hala inanamadığına eminim. ben kalp atışını duyana kadar inanmamıştım. inşallah huzurlu ve rahat bir hamilelik geçirirsin.

:nazar: gözün aydın rabbim sağsalim doğdugunu büyüdüğünde göstersin inş.. :CüvCüv: bende 13+5 hamileyim

Allah hayırlısıyla ikinizide kurtarsın .çok mutlu oldum.doğum zamanında unutmada evlat hasreti çekenlere dua et olur mu.dikkat et kendini yorma bo su iç.:CüvCüv:

Gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun bende yeni ögrendim hamile oldugumu yarın ilk defa doktora gidecem inş.kac haftalık oldugunu ögrenecem inş.

gamzelif çok tebrik ederim canım.
beraber aşılama sonucunu beklemiştik hatırlıyormusun. kaydirigubbakcemile3
Allahım sana verdi şükürler olsun. Darısı benim gibi tüm evlat hasreti çekenlere.

tebrik ederim canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucagınada almayı nasip etsin inş..

Back
X