Hamileyim =) inanamıyorum..

Canım ben çok yeni hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende normal adet sancısı gibi başladı halbuki adetime 1 hafta vardı ve ara ara gelip gidiyordu ağrı. Lekelenme yaşadım kısa bir süre. Adete 5 gün kala ilk testi aldım ve çok silik çıktı ertesi günde Early testi var Predictörün onu yaptım oda silik çıktı kasığımda batma oluyordu ve hala var kasık biraz şiş gibi Adete 1 gün kala doktora gittim ve kan testimde beta 198 çıktı

Canm Bebis yok stresten gecikmiş Regl im Dr aşılama dedi bende klomen kulnsam tekrar ne dersnnz dedim ok dedi günde 1 tane olarak cuma kontrole gidicem dualrinizi eksik etmeyin inşallah
canım hayırlısı insallah allah en hayırlı zamanda nasip etsin

Canim hayirli olsun.tsk ederim vermis oldugun cvp için. Peki gogusun de bi değişiklik ve atesinde bişeyler olmusmuydu.bende asilama yaptirdim goguslerimin ucu sikinca aciyor ve hep biseyler yemek istiyorum ama migdem bulanıyor yiyemiyotum.ac gibi dolaniyorum hep.adetime 4 gun varr bekliyorum hayirlisiyla

Aslında aşılama testleri yanıltıyor bazen diye biliyorum ama sakın moralini bozma. Çok merak ediyorsan bi test alabilirsin erken hassas testler var benim göğüslerim dokunamayacak şekilde acıyor uçlarında acıma var ama en çok koltuk altı taraflarına doğru felaket. Henüz bulantım olmadı bulantılar dahailerde diye duymuştum tabi herkeste farklı olur sen moralini yüksek tut ve kendini rahat bırak o zaman senin için de zaman çabuk geçer canım

Inşallah canım tsk ederim. Hayirlisi olsun diyorum hep vardır bizimde zamanimiz demii.peki hissettinmi hamileligini.ben bi hissediyorum bi hissetmiyorum yok diyorum.

Inşallah canım tsk ederim. Hayirlisi olsun diyorum hep vardır bizimde zamanimiz demii.peki hissettinmi hamileligini.ben bi hissediyorum bi hissetmiyorum yok diyorum.

Canım inşallah olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben hissettim değişik bi duygu.Bide rüya gördüm gebelik Testi yapıyorum pozitif çıkıyo sonra inanmayıp doktora baktırıyorum yine pozitif sonra başka bi hemşire bulup ona soruyorum oda bakıp pozitif diyordu sabah eşime anlattım gitti test aldıve adetime 5 gün kala ilk silik çizgiyi görmüştüm. Darısı sana olur inşallah canım.

Canim bende adetimi bekliyorum. Merak ettim. Hic mi belirtin yok. Goguslerde agri ya da kasiklarda batma ?
Bende bugun ogrendim sonucumu iki hafta once goguslrrde buyume, sinir, kasik agrilari sikayetim vardi gecen hafta idrar testi yaptim cikmadi hatta moralim bozuldu. Kanamamda gecikince bugun kan verdim emin olmak icin 2 tane gebelik testide aldim ama testler sanirim cok gec sonuc veriyor 454.1 olan degere ragmen 2. Cizgiler cok silik cikti.

Birde camasir suyunu denedim pazar gunu porcoz gibi koktu dedim bi arkadas kesin. Hamilesin demisti.

Ne guzel canim senin adina sevindim. Hayirli olsun. Adetime 4 gun kaldi ama hic belirtim yok. Bi bucuk senedir korunmuyorz. Hayirlisi bakalim

Canim bende adetimi bekliyorum. Merak ettim. Hic mi belirtin yok. Goguslerde agri ya da kasiklarda batma ?
Çok hafif gğüslerim ağrıyor. Arada bi yürüyünce kasık ağrısı o kadar. Ama aman aman ağrımıor öyle. Adetten önce çok çok hafif göğüs ağrım oldu o kadar.

benmde adetim 5 gun gecti dun test yaptım ama negatif cıktı.ıkı hafta önceden kasık agrılarm başladı.gogsmde agrılar var.ve karnımda adet oncesnde oldugu gbi bi şişlik var. test negatıf cıkıyor adet belirtileride var ama adetimde olmuyor.
çamaşır suyu kesin oluyor mu acaba sonuçta

bence idrar testlerine güvenme çünkü bende adetime 4-5 gün kala merak edip yaptım hiçbir şey çıkmayınca da üzüldüm. Dün kan testimi görünce emiin olmak için tekrar evde test yaptım gündüz değerim 454 çıkmış ama evde ikinci çizgi çok silik belirdi.
ağrılarım benimde 2 hafta önce olmuştu umarım hamilesindir.
çamaşır suyunu ben yapancı sitelerde bile okudum belki ölçebilir ama kaç mlye kaç ml lazım onu öğrenmek lazım ben 1 kapak döktüğümde hiçbirşey olmadı 3 kapak dökünce köpürdü, gazoz gibi sesler çıkardı ve kötü bir koku oldu.

tamam bende bi deneyeyim evde.olmadı pazartesi bir kan testi yaptırırm.aksamda deneyeym camasr suyunu..idrar testi yapmaya korkar oldum..

merhabalar, hayırlı olsun öncelikle. Polikistik over hastasıyım demişiniz . her iki yumurtalıktada mı vardı? biraz bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…