Hamileyim =) inanamıyorum..

kızlarr son reglim 25 ekim gecesi 28 günde oluyorm hala olmadım ara ara bulantım oluyor ve karnım cumadan beri çok ağrıyor sürekli lavabodayım test yapmaya korkuyorm

Canim hayirli olsun.bebeğini saglikla al kucagina. Benimde cuma günü adet olmam gerekiyordu hala olmadim uzun sure ayakta kapsam sağ kasigim agriyor dizimi çekip oturursam yine agriyor sağ kasigim doktorun bugün köy gezmesinde olduğu için tahlil yaptiramadim ama gebelik testi aldim bugün yarin sabah ilk isim test yapmak bakalim ne cikacak sonuc

Allahım inşallah bana da nasip eder ve burada siz
kızlarr son reglim 25 ekim gecesi 28 günde oluyorm hala olmadım ara ara bulantım oluyor ve karnım cumadan beri çok ağrıyor sürekli lavabodayım test yapmaya korkuyorm
inşallah hamilesindir canım.. merakla bekliyoruz..

Canim tebrik ederim kaç gün gecmisti ve belirtin neydi
ben şu an hamile değilim. Bir kez daha yaşamak ve burada sizlerle paylaşmak için can atıyorum..
önceki hamileliğimde ise ince bir sızı halinde gün boyu devam eden karın ağrım vardı.2 hafta sürdü. regli günümde sadece tuvalete denk gelen (Allahtan) yoğun ve anlık bir kanamam oldu. fakat o sancı hala geçmeyince ben de doktora idrar yolları için gitmeye karar verdim. korunmuyordum ama aklıma da gebelik gelmedi kanama olduğu için. görümcemin gebe de olabilirsin, film falan çekerlerse bebeği aldırmak zorunda kalırsın demesi üzerine test yaptım ve gebeydim.

inşallah canım ezan okunuyor mevlam hayırlısını nasip etsin peki karın ağrısı normalmi hamişler yardımlarınız lütfennn
Slm anne adayları karın ağrısı normal en azından bende hamileliğim ilk zamanları adet sancısı çeker gibi karın, bel ve gögüs ağrısı çektim ve bu durum başladıktan 1-2 hafta içinde hamile olduğumu öğrendim. Umarım sizde yakın zamanda güzel haberler alırsınız ve bizlerle paylaşırsınız:)

canım çok tşk ederim benim gecikmenin bugün 5-6.günleri hala yok test yapmıştım carş.tek çizgi idi yarın dr.randevu aldım bakalım ne olacak dua edin bana ne olur

Merhaba arkadaşlar.az önce üye oldum hemen yazayım dedim:))5 haftalık hamileyim:)))heyecan ve merak şimdiden içimi yedi bitirdi.cinsiyeti ne olacak,sağlıklı olacak mı,bana benzermi......Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Aratmasın Rabbim.
Bu arada bende de regli başlangıcında olan ağrılardan var biraz,bel ağrısı eşliğinde.tedirgin olmayın normal diyorlar:))

canım çok tşk ederim benim gecikmenin bugün 5-6.günleri hala yok test yapmıştım carş.tek çizgi idi yarın dr.randevu aldım bakalım ne olacak dua edin bana ne olur
Csnim benim de 7.gunum daha adet olmadim dun sabah yaptim test negatifti.acaba adetii beklemek gerek kan testi mi anlamadım..

Arkadaslar hamile olanlarin oncelikle evlatlarina kavusmasini dilerim. Hamile bayanlardan ricam lutfenn herkes belirtisini yazabilir mi.adetine kac gun kalmisti nasil hissettiniz mi yoksa hic hissetmeden mi ogrendiniz belirtilerinizi ve hissettiklerinizi yazarsaniz biz hamileligi bekleyenler için cok yardimci olursunuz lütfen yazinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…