- 20 Ocak 2013
- 27
- 19
- 88
- Konu Sahibi hayatkaynagi
-
çok güzel,hadi inşallah...tebrik ederim..kızlaaaar az önce idrar testi yaptım kopkoyu iki tane kırmızı çizgi sanırım hamileyimm
inşallah hamilesindir canım.. merakla bekliyoruz..kızlarr son reglim 25 ekim gecesi 28 günde oluyorm hala olmadım ara ara bulantım oluyor ve karnım cumadan beri çok ağrıyor sürekli lavabodayım test yapmaya korkuyorm
inşallah canım ezan okunuyor mevlam hayırlısını nasip etsin peki karın ağrısı normalmi hamişler yardımlarınız lütfennnAllahım inşallah bana da nasip eder ve burada siz
inşallah hamilesindir canım.. merakla bekliyoruz..
Canim tebrik ederim kaç gün gecmisti ve belirtin neydiçok güz
çok güzel,hadi inşallah...tebrik ederim..
Kızlar çok tebrik ederim darısı çok isteyip hamile kala mekanların başına inşallah gecikme kaç gün Beklediniz ve belirtiler neydi acabaCanım hayırlı olsun bende yeni öğrendim o duygu anlatılmazz. Tebrik ediyorum
ben şu an hamile değilim. Bir kez daha yaşamak ve burada sizlerle paylaşmak için can atıyorum..Canim tebrik ederim kaç gün gecmisti ve belirtin neydi
Slm anne adayları karın ağrısı normal en azından bende hamileliğim ilk zamanları adet sancısı çeker gibi karın, bel ve gögüs ağrısı çektim ve bu durum başladıktan 1-2 hafta içinde hamile olduğumu öğrendim. Umarım sizde yakın zamanda güzel haberler alırsınız ve bizlerle paylaşırsınız:)inşallah canım ezan okunuyor mevlam hayırlısını nasip etsin peki karın ağrısı normalmi hamişler yardımlarınız lütfennn
canım çok tşk ederim benim gecikmenin bugün 5-6.günleri hala yok test yapmıştım carş.tek çizgi idi yarın dr.randevu aldım bakalım ne olacak dua edin bana ne olurSlm anne adayları karın ağrısı normal en azından bende hamileliğim ilk zamanları adet sancısı çeker gibi karın, bel ve gögüs ağrısı çektim ve bu durum başladıktan 1-2 hafta içinde hamile olduğumu öğrendim. Umarım sizde yakın zamanda güzel haberler alırsınız ve bizlerle paylaşırsınız:)
Csnim benim de 7.gunum daha adet olmadim dun sabah yaptim test negatifti.acaba adetii beklemek gerek kan testi mi anlamadım..canım çok tşk ederim benim gecikmenin bugün 5-6.günleri hala yok test yapmıştım carş.tek çizgi idi yarın dr.randevu aldım bakalım ne olacak dua edin bana ne olur
sonucun ne oldu canım merak ettimcanım çok tşk ederim benim gecikmenin bugün 5-6.günleri hala yok test yapmıştım carş.tek çizgi idi yarın dr.randevu aldım bakalım ne olacak dua edin bana ne olur
Canm Bebis yok stresten gecikmiş Regl im Dr aşılama dedi bende klomen kulnsam tekrar ne dersnnz dedim ok dedi günde 1 tane olarak cuma kontrole gidicem dualrinizi eksik etmeyin inşallahsonucun ne oldu canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?