Hamileyim =) inanamıyorum..

aminn sağol :) sende mi 5 haftalıksın peki mide bulantın falan bi belirti var mı bende hiç bişey yok
evet ben de 5 haftanın içindeyim.sadece kasık ağrım var başka bir belirtim yok hatta herkes göğüslerim büyüdü ağrıyo filan yazmış ama ben de hiçbişey yok erken sanırım daha ama mide bulantısı 6. haftada başlıyormuş ..umarım olmaz çok zor olsa gerek..

INANAMIYORUUUMMM :)) arladaslarr bende hamileymism bugun ogrendiimm cok sukur 4 aydr bu haberi bekliyoduummm :)) bu site ugurlu geldi uye olduktan sonra hamis oldum bendee

bakalım ama bnde de hiç birşey yok inşallah çok bulantımız olmazz

Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..

INANAMIYORUUUMMM :)) arladaslarr bende hamileymism bugun ogrendiimm cok sukur 4 aydr bu haberi bekliyoduummm :)) bu site ugurlu geldi uye olduktan sonra hamis oldum bendee
gözünaydın hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..

gözünaydın, hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucakla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…