- 3 Kasım 2014
- 263
- 186
- 133
- Konu Sahibi hayatkaynagi
-
Canım hayırlı olsun bende yeni öğrendim o duygu anlatılmazz. Tebrik ediyorum9 aydır bekliyordum bu ay ilk defa hiç ümidim yoktu ama bu ay sürpriz yaptı
Amin Allah razı olsun canm Allah bebeğini sana bagislasincanımmm allahım inş zet zamandaa sana ve isteyen herkese nasip etsinn ben9. ayımda hamile kaldımm inş sizinde en kısa zamanda olurrr aminnnnn
aminnn canım inşAmin Allah razı olsun canm Allah bebeğini sana bagislasin
ben de öyle :) benim tahmini doğum tarihim de 29 temmuz :)hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:)kızlar yeni üye oldum vee şu an itibariyle ben de hamileyim :) :) 5 haftalık ama hala inanamıyorumm..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
ben de öyle :) benim tahmini doğum tarihim de 29 temmuz :)hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:)
evet ben de 5 haftanın içindeyim.sadece kasık ağrım var başka bir belirtim yokaminn sağol :) sende mi 5 haftalıksın peki mide bulantın falan bi belirti var mı bende hiç bişey yok
evet ben de 5 haftanın içindeyim.sadece kasık ağrım var başka bir belirtim yokhatta herkes göğüslerim büyüdü ağrıyo filan yazmış ama ben de hiçbişey yok erken sanırım daha ama mide bulantısı 6. haftada başlıyormuş ..umarım olmaz çok zor olsa gerek..
INANAMIYORUUUMMM :)) arladaslarr bende hamileymism bugun ogrendiimm cok sukur 4 aydr bu haberi bekliyoduummm :)) bu site ugurlu geldi uye olduktan sonra hamis oldum bendee
Cok tesekkur ederiimm cok mutluyum.. :) :) :)hadi hayırlı uğurlu olsun seninkide :):)
Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..
gözünaydın hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin inşallah.INANAMIYORUUUMMM :)) arladaslarr bende hamileymism bugun ogrendiimm cok sukur 4 aydr bu haberi bekliyoduummm :)) bu site ugurlu geldi uye olduktan sonra hamis oldum bendee
gözünaydın, hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucakla inşallah...Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..
inşallah, amin..Allah isteyen herkese versin ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrikler.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah..bende :) hamileyim:)
amin, inşallah..Allah tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin harika.bu duyguymus bende yeni ogrendim:))
hayırlı olsun... Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucakla bebişini..kızlar yeni üye oldum vee şu an itibariyle ben de hamileyim :) :) 5 haftalık ama hala inanamıyorumm..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
evet aynen katılıyorum.. tüm isteyenlere sık sık dua edin hamişler...Kızlar Allah rızası için bana dua edermsiniz bebek istiyrm sorun yok ama olmuyor hamilleri duası kabul olurmuş duaciniz olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?