- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi hayatkaynagi
-
GEÇEN SENE ÜÇÜZ BEBEKLERİMİ KAYBETTİM 1 SENE YASAĞIM VARDI AMA BEN DAYANAMADIM 6/7AY KORUNDUM BIRAKTIM ÜÇÜNCÜ AYIMDA RABBİM GÖNDERDİ MELEĞİMİ. ÖZEL OLARAK OVİ TESTİ KULLANDIM İNCİR YEDİM VE SOĞAN KÜRÜ YAPTIM TAVSİYE EDERİMMCnm özel bi çaba oldu mu. Nelere dikkat ettin. Bir kimyasal geçirdim.2 ay önce. Daha da tık yok.
Sanırım gerek kalmadı. rabbim nasip etti bugün gebe olduğumu ogrendim. Ama daha cok.yeni . Değerin artsın dua edin lütfenGEÇEN SENE ÜÇÜZ BEBEKLERİMİ KAYBETTİM 1 SENE YASAĞIM VARDI AMA BEN DAYANAMADIM 6/7AY KORUNDUM BIRAKTIM ÜÇÜNCÜ AYIMDA RABBİM GÖNDERDİ MELEĞİMİ. ÖZEL OLARAK OVİ TESTİ KULLANDIM İNCİR YEDİM VE SOĞAN KÜRÜ YAPTIM TAVSİYE EDERİMM
CNMMM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNN GÖZÜN AYDIN OLSUNNN :)Sanırım gerek kalmadı. rabbim nasip etti bugün gebe olduğumu ogrendim. Ama daha cok.yeni . Değerin artsın dua edin lütfen
Cook teşekkür ederim canm . Bundan snrakı surec nasil olacak bilgi verin lutfen. Daha cok yeni dedi doktor. Kese kalp atışı ne zaman duyuluyor. Daha tam hamileyjm diyemiyorum.neler yapmalı ya da yapmamaliyim.CNMMM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNN GÖZÜN AYDIN OLSUNNN
ŞU AŞAMADA SENİN YAPABİLECEĞİN ÇOK BİŞEY YOK AMA DİKKAT ET AĞIR KALDIRMA ÇOK YORMA KENDİNİ YUKARI ÇOK UZANMA. KESE 6 HAFTADA GÖRÜRSÜN KALP ATIŞI İÇİN 7/8. HAFTAYI BEKLE DERİMM. FOLİK ASİTE BAŞLA KULLANMIYOSANCook teşekkür ederim canm . Bundan snrakı surec nasil olacak bilgi verin lutfen. Daha cok yeni dedi doktor. Kese kalp atışı ne zaman duyuluyor. Daha tam hamileyjm diyemiyorum.neler yapmalı ya da yapmamaliyim.
cok tesekkur ederim kardesim insallah hayirlisiyla devam eder gebeligim. Dikkat ediyorim insallah çıkık asitte 4 aydır kullaniyorum hala devam ediyorum ibsallah. Rabbim bebeginr sana saglik versin hep.Insallaj:)ŞU AŞAMADA SENİN YAPABİLECEĞİN ÇOK BİŞEY YOK AMAT ET AĞIR KALDIRMA ÇOK YORMA KENDİNİ YUKARI ÇOK UZANMA. KESE 6 HAFTADA GÖRÜRSÜN KALP ATIŞI İÇİN 7/8. HAFTAYI BEKLE DERİMM. FOLİK ASİTE BAŞLA KULLANMIYOSAN
CNM BNM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN BEN İLK BEBEKLERİMİ KAYBETTİM O YÜZDEN DAHA TEMKİNLİYİM ALLAHIMA EMANETLERcok tesekkur ederim kardesim insallah hayirlisiyla devam eder gebeligim. Dikkat ediyorim insallah çıkık asitte 4 aydır kullaniyorum hala devam ediyorum ibsallah. Rabbim bebeginr sana saglik versin hep.Insallaj:)
Allahim sag salim kucağına versin cnm nasibi olan doğuyor. Sabır diyelim. Sefaatcin olsunlar insallah. Bu bebeğine rabbim sağlık sıhhat versin. Dua edeceğim insallah biZzat senin icinCNM BNM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN BEN İLK BEBEKLERİMİ KAYBETTİM O YÜZDEN DAHA TEMKİNLİYİM ALLAHIMA EMANETLER
ALLAHIM RAZI OLSUN ARKADAŞIMM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN SAĞSAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİMMMAllahim sag salim kucağına versin cnm nasibi olan doğuyor. Sabır diyelim. Sefaatcin olsunlar insallah. Bu bebeğine rabbim sağlık sıhhat versin. Dua edeceğim insallah biZzat senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?