Hamileyim =) inanamıyorum..

Cnm özel bi çaba oldu mu. Nelere dikkat ettin. Bir kimyasal geçirdim.2 ay önce. Daha da tık yok.
GEÇEN SENE ÜÇÜZ BEBEKLERİMİ KAYBETTİM 1 SENE YASAĞIM VARDI AMA BEN DAYANAMADIM 6/7AY KORUNDUM BIRAKTIM ÜÇÜNCÜ AYIMDA RABBİM GÖNDERDİ MELEĞİMİ. ÖZEL OLARAK OVİ TESTİ KULLANDIM İNCİR YEDİM VE SOĞAN KÜRÜ YAPTIM TAVSİYE EDERİMM

hayırlı olsun canım kaç haftalık olduğunu neye göre hesaplıyorlarbende geçen yeni öğrendim hamile olduğumu bir kaç doktora gittim biri 4 diğeri 5 haftalık diyor.birde birkaç damla kanamam oldu düşük tehlikesi var diye proluton iğne yaptılar ve progestan verdiler.çok korkuyorum birde her doktor farklı konuşuyor.dün gittiğim başka bir doktor progestanı kullanma yan etkileri çok zaten düşük olacaksa her durumda olur diyor kafam çokkarıştı

Sanırım gerek kalmadı. rabbim nasip etti bugün gebe olduğumu ogrendim. Ama daha cok.yeni . Değerin artsın dua edin lütfen

CNMMM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNN GÖZÜN AYDIN OLSUNNN
Cook teşekkür ederim canm . Bundan snrakı surec nasil olacak bilgi verin lutfen. Daha cok yeni dedi doktor. Kese kalp atışı ne zaman duyuluyor. Daha tam hamileyjm diyemiyorum.neler yapmalı ya da yapmamaliyim.

Cook teşekkür ederim canm . Bundan snrakı surec nasil olacak bilgi verin lutfen. Daha cok yeni dedi doktor. Kese kalp atışı ne zaman duyuluyor. Daha tam hamileyjm diyemiyorum.neler yapmalı ya da yapmamaliyim.
ŞU AŞAMADA SENİN YAPABİLECEĞİN ÇOK BİŞEY YOK AMA DİKKAT ET AĞIR KALDIRMA ÇOK YORMA KENDİNİ YUKARI ÇOK UZANMA. KESE 6 HAFTADA GÖRÜRSÜN KALP ATIŞI İÇİN 7/8. HAFTAYI BEKLE DERİMM. FOLİK ASİTE BAŞLA KULLANMIYOSAN

cok tesekkur ederim kardesim insallah hayirlisiyla devam eder gebeligim. Dikkat ediyorim insallah çıkık asitte 4 aydır kullaniyorum hala devam ediyorum ibsallah. Rabbim bebeginr sana saglik versin hep.Insallaj:)

cok tesekkur ederim kardesim insallah hayirlisiyla devam eder gebeligim. Dikkat ediyorim insallah çıkık asitte 4 aydır kullaniyorum hala devam ediyorum ibsallah. Rabbim bebeginr sana saglik versin hep.Insallaj:)
CNM BNM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN BEN İLK BEBEKLERİMİ KAYBETTİM O YÜZDEN DAHA TEMKİNLİYİM ALLAHIMA EMANETLER

CNM BNM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN BEN İLK BEBEKLERİMİ KAYBETTİM O YÜZDEN DAHA TEMKİNLİYİM ALLAHIMA EMANETLER
Allahim sag salim kucağına versin cnm nasibi olan doğuyor. Sabır diyelim. Sefaatcin olsunlar insallah. Bu bebeğine rabbim sağlık sıhhat versin. Dua edeceğim insallah biZzat senin icin

Allahim sag salim kucağına versin cnm nasibi olan doğuyor. Sabır diyelim. Sefaatcin olsunlar insallah. Bu bebeğine rabbim sağlık sıhhat versin. Dua edeceğim insallah biZzat senin icin
ALLAHIM RAZI OLSUN ARKADAŞIMM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN SAĞSAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİMMM

Tüm hamişlerin gözleri aydın.. Rabbim hayırlı uuzn ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin hepinizde.. Hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda bu duyguyu nasip etsin inşallah

Merhabaaaaaaa sonunda bende dün yaptığım idrar testi çift çizgi çıkınca inanamayıp kan testi yapotım ve sonuç 180.4 çıktı:) çokkkk mutluyum. İlk bebişim malesef 8 haftaıkken alınmıştı .Umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım reglime daha 3 gün varken sabırsız olmak işe yaradı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…