Hamileyim =) inanamıyorum..

Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..

maşl..Allah hayırlıca kucagınıza da almayı nasip etsin..bende de pko var..ve kac aydır tedaviye ragmen gebe degilim inşl bende bi gun bu mutlulugu yasarım....

Bebek sahibi olmak isteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, tez zamanda. Bana da. İlk zamanlarda burada yazan belirtileri okuyup çok ümitlenirdim. Ama bunu anladım ki adet belirtileri de aynı. Sanırım en belirgin şey adetin gelmemesi..

Ve ilk denemede oldu, bende hamileyimmm....:))) Hemde troit tedavisi görmeye yeni başlamıştım, Allahıma bin şükür inşallah her şeyin hayırlısı olur herkes için...

hepinizin bebişi hayırlı olsun kızlar Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..

Hayırlı olsun :) bu paylaşımlar umut oluyor herkese sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

merhabalar..kızlar adetime 3 gün var.bu ay düzenli ilişki yaşadık.idrar testi yapsam çıkarmı acaba.çok üşüyorum ve başım agırıyor.cok uykum varmıs gıbı gozlerım kapanıyor ve arada kasıklarıma tatlı bı batma oluyor.bunlar psikolojikmi sizce.ne yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…