- Konu Sahibi hayatkaynagi
-
maşl..Allah hayırlıca kucagınıza da almayı nasip etsin..bende de pko var..ve kac aydır tedaviye ragmen gebe degilimKızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..
Melike doğum tarihimz aynı gün :) sag saglim kucagımıza alırız inşallahhepinizin bebişi hayırlı olsun kızlar Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah canım benim sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alırız :)Melike doğum tarihimz aynı gün :) sag saglim kucagımıza alırız inşallah
hayrlı olsun cnmm :) neZAMANDR İSTYDNZZ :)Bende hamile olduğumu bugün öğrendim. Cook mutluyummm
Tesekkürler tatlm. 7 aydır istiyorduk. Ayrıca eşimde varikosel baslangıcı vardı. Acıkcası uzun süre olmayınca korktm. Binlerce şükürler olsun Allahımahayrlı olsun cnmm :) neZAMANDR İSTYDNZZ :)
Hayırlı olsun :) bu paylaşımlar umut oluyor herkese sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniKızlarrrrrrrrrrrrrr ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) Çok mutluyummmm..
Polikistik over hastasıyım ve tedavi görmeden kısa sürede hamile kaldım,Rabbim herkese versin hayırlısıyla..
merhabalar cnm nasılsn :)merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?