Hamileyim =) inanamıyorum..

Bende pkoluyum insallah en kisa surede bende hamile kalirimm. Sizin gibi ornekler hep umut kaynagi bize,paylastiginiz icin cok tesekkurlerr. Hayirli bir evlat olur insallah.saglikla huzurla buyutun bebisinizi

Arkadaslaaar, bunlar bi kısmı, çeşit çeşit her bütçeye göre bebek şekeri yapıyorum :) isteyen olursa yazmaniz yeterli diğer modelleride gösteririm. Öpüyorum:)

Eklentiler

• img1409214456700.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 139
kızlar merhaba son 1 aydr korunmuyoruz ve bebek sahibi olmak istiyouz.henüz test yapmadm hamileysem ne yapmalıyım kafam cok karısık hangi kitapları okuyaym ilk hamileliğim değişik bi ruh hali lütfen yrdmc olun

Slmmm.. sonunda bende hamileyim inanamiyorum.. Rabbim isteyen herkese versin. Bebislerimize de sağlıkla kavusalim.. bu topic hepimize sans getirsin.

Mrb kizlar ben de hamileyim.bugun ogrendim adetime 6 gun var fakat hissettim ve test yaptim.bhcg 74 cikti.cok mutluyum

Mrb kizlar ben de hamileyim.bugun ogrendim adetime 6 gun var fakat hissettim ve test yaptim.bhcg 74 cikti.cok mutluyum
hayırlı uğurlu olsun canım.nasıl hisettin ?bende çatlatma iğnesi oldum bu ay.bugün 15.gün. bu haftanın geçmesi bekliyorum çok heyecanlıyım. aslında kan testi yaptırsam çıkarmış ama korkuyorum

Cnm cok tsk ederim darisi sana ve tum isteyenlerin basina. Ben ovulasyon testi kullandigim icin bekliyordum zaten surekli test yapiyordum hep negatif.sonra uzuldugum icin testi biraktim bugun asiri bas agrimdan ve idrar renginden suphelenerek test yaptim ve o hic cikmayacak sandigim cift cizgiyi gordüm:)

Gunaydın arkadaşlar... Ben de hamile olduğumu 2 gün evvel öğrendim. idrar testinde çift çizgiyi görünce özel de kan testi yaptım. Laboratuardaki kızlar pozitif dediler. hcg 2780 cıkmıs. Doktora gitmedik henüz. Bu değer kaç haftalık olduğunu gösterir, bi de kese görmek için ne kadar sonra gitmeliyim? İlk hamileliğim kızlar sorularımı mazur görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…