Hamileyim is bulamıyorum

Merve2563

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
4
0
1
30
Kızlar merhaba 5 aylık hamileyim 3. Ayımda hamileyim diye istifaya zorlandım yani iş üstüne is benimle alakalı olmayan bölümlere yardım falan derken daha fazla dayanamadım ve ayrıldım 2 aydır is bulamiyorum bulsamda be diyecegi mi bilmiyorum benim gibi bu durumu yaşayıp aşan var mi yada bi fikri olan

Kızlar merhaba 5 aylık hamileyim 3. Ayımda hamileyim diye istifaya zorlandım yani iş üstüne is benimle alakalı olmayan bölümlere yardım falan derken daha fazla dayanamadım ve ayrıldım 2 aydır is bulamiyorum bulsamda be diyecegi mi bilmiyorum benim gibi bu durumu yaşayıp aşan var mi yada bi fikri olan
Doğum yaptıktan bi kaç ay sonra baksan. Kimse bu durumda malesef işe almak istemez çünkü bi kaç ay sonra çıkacaksınız.

el beceriniz varsa evde bişiler yapıp satmayı deneyin bencede çok insaflı birine denk gelmezseniz iş veren çıkacağını sanmam.evde yemek yaparak bile bir yol çizilebilir ama tabi bu sadece öneri belki etrafınızda birileri vardır ön ayak olabilir diye :)

Evet haklisiniz suan girmiş olsam böyle giderse 3-4 ay rahat calisabilecegimi düşünüyorum Allaha şükür rahat geciyo sadece dediginiz gibi cikcam gözüyle bakiliyo

bu şartlarda bulman çok zor bende şu an istemediğim biryerde çalışıyorum ama çalışmak zorundayım 32.haftaya kadar o yüzden çıkamıyorum. 4 ay sonra izne çıkıcağını bile bile kabul etmezler işverenler zannetmiyorum

Bende daha bebek fikri yokken sırf 1 yıllık evliyim ve 32 yaşındayım bebek yaparım diye işe almadılar...Maalesef işverenler uğraşmak istemiyor...Anladığım kadarıyla çalışmak zorundasın sadece bu süreçte evde yağabileceğin işler edinmeye çalış..Allah kolaylık versin

Ay banada bi senelik evliyim dediğimde 3 sene çocuk düşünmezsen alabilirz ama çocuk düşünüyosan hiç görüşmeyelim demişlerdi hahaha :)

Eski isyerindeki calisma sureniz ne kadardi degerse dava açın zorla istifa ettirildim diye

Merhabalar ,

Hamile olup , iş bulmak çok zor ama evden yapabiliceginiz el işi veya bilgisayar biliyorsanız yapabilirsiniz. Ben dışardan çizim alıyorum ama tabi ki aylık kazanç gibi olmuyor çok az kazandırıyor. İşten çıkartıldım hamile olduğum için ve öncesinde de yeni evliyken, cocuk soruları geldi. Bunları cevaplamak zorunda değilsiniz sevgili dostlar, lütfen hakkınızı arayın bunlar artık kanunen cezaları var ve uyguluyorlar. Kadınlar maalesef haklarını aramıyorlar. Hakkınızı arayın bunu iş yerlerinin yapmaya hakkı yoktur ve ögrenicekler. Şimdiden geçmiş olsun sevgiler selamlar

Back
X