Hamileyim karnım aşırı şiş :(

çok fena çoook.Sabah karnım dümdüz, öğle yemeğinden sonra yatana kadar ne yesem gaz yapıyor ve şişiyorum..Meyve yemek faydalı ama 2 kayısı 2 erik beni şişiriyorda şişiriyor...bazen karnımın şişliğinden kaburgalarım ağrıyor:S

ben de 10+5 im .. ama 4-5 aylık gibi duruyor karnım taş gibi...bu gaz olayı çok fena yaaa

evet erik, kayısı, şeftali, salatalık, kısır , bulgur, yoğurt yiyemiyorum. en son listeye sarmısak eklendi. mayonezli sarmısaklı yoğurtlu havuç salatası , kabak salatası vs yediğim zaman da davul oluyorum. kızartma , hamur işi yanma yapar meyve şişirir ne yiycez biz yaaaaaaaaaaaa

bende şaşırmış durumdayım..öğle yemeği vakti geldi mi tüylerim diken diken oluyor.Yemeklerden hiçbirini yemek istemiyorum.Hep kuru; boğaca, gevrak tarzı yemek istiyorum ama beslenmemiz için et-balık, baklagil vs yemek lazım..bunlar da ağır geliyor..öff inan bilmiyorum ..2 saatte bir acıkıyorum ne yesem diye bakınıp duruyorum ...

pohaça yiyebilmen de güzel ben yiyemiyorum mayalı şeyler midemde yanma ekşime yapıyor. iki saatte bir içim ezilince beyaz leblebi yiyorum ben bir avuç. bastırıyor açlığımı. kilo durumun nasıl?
ben 1 kilo aldım.

başlarda aşırı gaz ve şişkinlik oluyor.ama haftan ilerledikçe normale dönüceksin.hatta karnın bile daha inik olucak.
beslenme konusunu da çok kafana takma.sen yesen de yemesen de bebiş büyüyecek.ilerleyen aylarda düzene sokarsın ama.

kiloda pek değişiklik yok gibi..dr da en son tartıldığımda 600 gr fazlalık vardı, şaşırdım.evdeki tartımda değişen birşey yok..2 temmuzda kontrole gidince durumu göreceğiz:26:
3 ayda 1 kilo normal zaten.

evet pek takmıyorum beslenmeme aslında.yararlı olabilecek şeyleri yemeğe çalışsamda, o yararlı şeylerinde bazen yan etkisi olabiliyor.sağlıkla bebişler büyüsünler inşalllah...

bu arada senin bebiş ha geldi ha gelecek?ne zaman doğum??

benim bebiş 13 haziranda geldi:)cetveli düzeltmeyi beceremedim, zaten fazla zamanım da olmuyor artık.
darısı başınıza inşallah allah sağlıklı sıhhatli evlat versin sizlere de

benim bebiş 13 haziranda geldi:)cetveli düzeltmeyi beceremedim, zaten fazla zamanım da olmuyor artık.
darısı başınıza inşallah allah sağlıklı sıhhatli evlat versin sizlere de

gözün aydın, allah analı babalı büyütsün. darısı bize inşallah.. kaç kilo hamile kaldın, kaç kilo aldın, bebek kaç doğdu şimdi kaç kilosun canım?

55 ile hamile kaldım,64 ile doğuma girdim.şu an 57 kiloyum.emzirince kilolar çok çabuk gidiyor.bebişim 2970 gr doğdu.

ben 4 aylık hamileyim gören 7 aylık sanıyor.hamile olmadan önce 53 kiloydum şuan 74 kiloyum. çok kilo aldım. doktorum şimdiye kadar gördüğü en çabuk şişen karın oldğunu söyledi.hamile giyim mağazalarına gidiyorum bana 7-8 ay için olan kıyafetlerden veriyorlar.kimse 4 aylık olduğuna inanmıyor.geçen gün yolda bir arkadaşıı gördm seslendim baktı adımı söyleyinceye kadar tanıyamadı. ok moralim bozuk. normalde 9 ayda 15 liko almam gerekiyordu ben 4 ayda 20 kilo aldım.karın çevrem 18 cm büyüdü.önceden 34-36 beden giyiyordum. şuan 40-42 giyiyorum. 9. ayda kıyafet bulamıcam sanırım. kocam bile beni tanıyamıyacak.geçen gün hastaneye girerken bir sancı tuttu oradakiler erken doğum sandı.karnım o kadar büyük.çok endişeliyim...

Selam canim, ben de 3.5 aylik hamileyim,senle ayni durumdayiz karnim o kadar sis ki dersin 6 aylik hamileyim su an 67 kiloyum,36 bedenden 42ye ciktim,endiselenme iyi seyler dusun iyi olsun,sanirim gazdan bu durumdayiz biz.
Ben de simdiden aldim hamis kiyafetleri,kilo almamamaya gayret ediyorum,insallah ikimzde saglikli ve guzel bir gebelik gecirip,yavvrularimizi kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…