- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Degilmi :) ozaman insalah öyle olur diyorum canım aynadan soğudum şuan vallatabi vardı 90 kilo ister istemez vardısürekli şişman bi görüntüm vardı bende sizin gibi üzülüyodum hiç hamile gibi görünemicem diye ama son aylar çok güzel çıkmıştı karnım sizinde olur yani acele etmeyin anca anca büyüdü bebeğiniz
Netten araştırıyorum da uzman yardımıyla biseyler yapmak en doğrusu ama şu sıralar zaten çıkamıyoruz168 boy 76 kilo zaten fazla hamilelikle alakası yok bence normal zamanda anlattığınız gibi bir vücut çıkar ortaya zaten. Doğuma kadar bir 10 kilo daha eklense 86 nerdeyse 85 - 90 kilolarda doğum ve sonrası zorlar epeyce. Bence önemleri şimdiden almanız gerek sizinde düşündüğünüz gibi. Hamilelerin de yapabileceği diyet sporlar var elbette ama bunun için uzmanına gidin derim
Malesef gece yatarken de yiyorum midem çok kaşınıyor bide bebeğim bir hafta geri kazindikca vicdan azabı çekiyorum sankiKaç kilo aldınız??Ben şuan 10 kilo.aldim son aya girdim cnn akşam 8.den sonra birşey yeme çikolata tarzı şeyler yeme.dert etme kilonu verirsin.do doğumdan sonra
Gece yeme cnn o baya kilo aldırıyor illa acıkırsan bir bardak süt iç. 6 aydan sonra gobegin çıkar.32 den sonra baya buyuyorlarMalesef gece yatarken de yiyorum midem çok kaşınıyor bide bebeğim bir hafta geri kazindikca vicdan azabı çekiyorum sanki
71le kalmıştım şuan beş aylığım 76 kiloyum
Ben de hamilelikte çok kilo almıştım bir süre asla veremedim diyet spor şimdi veriyorum çok şükür.. evde spor yapıyorum videolar var benim sadece bacak problemim var bacek inceltme hareketlerini izledim netten her gün en az bir kez uyguluyorum 15_20 dk sürüyor.. baya baya fark ediyor faydasını gördüm... Malesef ne bulduysak yapıyoruz bütün gün mutfakta .. ölçülü yiyip içtikten sonra o kadar abartılı kilo alınacağını düşünmüyorum bu süreçteBeş buçuk aylık hamileyim ama çok biçimsiz kilo aldımtamam dert etmemeye çalışıyorum ama içime oturdu inceden .karnım benim yok gibi çok hafif var assagi tarafda o da bı acaip..yan bellerim simit bölgesi inanılmaz hortladı ...öyle olunca da zaten azıcık olan karnımi kamufule etti ..önden bakıldığında belle birleşmiş kocaman bir üst beden gibi duruyor ya çok acaip gerçekten...yanaklarım zaten kocaman oldu kollarım ve göğüslerim baya bı büyüdü sis bı goruntude...bugün biri baya kilo almışsın ama hamile gibi durmuyorsun dedi ....daha 5 aylıkken boyleysem 9 ayda ne olurum ben ( aşırı yiyen biri de değilim bebeğimi besleme tarzında yiyorum ekmek falan dikkat ederim ama durum böyle oldu...bazılarına bakıyorum masalah neguzel yakışmış hamilelik sadece gobusleri var top gibi ama ben hiç o top gibi yuvarlak hamiş karnına sahip olmadığım gibi simitlerle mücadele ediyorum .sanki bebek belimde benim korkum daha da bicimsizlesmem..biraz hareketsizim...karantina günlerinden kaynaklı..evde spor yapsam bu beller erirmi ama hamileykende bolgesel spor yapilirmi bilmiyorum bebek de biraz assagida korkuyorum spor yapinca bişe olur diye
Saçmalamayın Allah aşkına. Doğurunca eritin belinizi.evde spor yapsam bu beller erirmi ama hamileykende bolgesel spor yapilirmi bilmiyorum bebek de biraz assagida korkuyorum spor yapinca bişe olur diye
71 le hamile kalmışsınız oldukça fazlaymış zaten. Sonrasında daha az almışsınız. Hamile yogası yapabilirsiniz. Gece yemeleri kilo yapıyor özellikle geç saatte yemeyin.Malesef gece yatarken de yiyorum midem çok kaşınıyor bide bebeğim bir hafta geri kazindikca vicdan azabı çekiyorum sanki
71le kalmıştım şuan beş aylığım 76 kiloyum
Afiyet olsunSağlıklı beslen bebeğine faydası olan şeyler tüket arada bir de kacamagini yap.
Zaten doğurunca kilo vereceksin, neyin peşindesin. Hamileliğin tadını çıkar. Bak mesela su an çatır çutur gofret yiyorum
ilk bebeğinse karnın hemen büyümez veya genetik olabilir kimisinin iç karnı geniş oluyor karnı fazla çıkmıyor ve bir tane yırtık olmuyor kimisininde karnı çıktıkca çıkıyor ama paramparça yırtıklarlaBeş buçuk aylık hamileyim ama çok biçimsiz kilo aldımtamam dert etmemeye çalışıyorum ama içime oturdu inceden .karnım benim yok gibi çok hafif var assagi tarafda o da bı acaip..yan bellerim simit bölgesi inanılmaz hortladı ...öyle olunca da zaten azıcık olan karnımi kamufule etti ..önden bakıldığında belle birleşmiş kocaman bir üst beden gibi duruyor ya çok acaip gerçekten...yanaklarım zaten kocaman oldu kollarım ve göğüslerim baya bı büyüdü sis bı goruntude...bugün biri baya kilo almışsın ama hamile gibi durmuyorsun dedi ....daha 5 aylıkken boyleysem 9 ayda ne olurum ben ( aşırı yiyen biri de değilim bebeğimi besleme tarzında yiyorum ekmek falan dikkat ederim ama durum böyle oldu...bazılarına bakıyorum masalah neguzel yakışmış hamilelik sadece gobusleri var top gibi ama ben hiç o top gibi yuvarlak hamiş karnına sahip olmadığım gibi simitlerle mücadele ediyorum .sanki bebek belimde benim korkum daha da bicimsizlesmem..biraz hareketsizim...karantina günlerinden kaynaklı..evde spor yapsam bu beller erirmi ama hamileykende bolgesel spor yapilirmi bilmiyorum bebek de biraz assagida korkuyorum spor yapinca bişe olur diye
kizin mi olcak:)Beş buçuk aylık hamileyim ama çok biçimsiz kilo aldımtamam dert etmemeye çalışıyorum ama içime oturdu inceden .karnım benim yok gibi çok hafif var assagi tarafda o da bı acaip..yan bellerim simit bölgesi inanılmaz hortladı ...öyle olunca da zaten azıcık olan karnımi kamufule etti ..önden bakıldığında belle birleşmiş kocaman bir üst beden gibi duruyor ya çok acaip gerçekten...yanaklarım zaten kocaman oldu kollarım ve göğüslerim baya bı büyüdü sis bı goruntude...bugün biri baya kilo almışsın ama hamile gibi durmuyorsun dedi ....daha 5 aylıkken boyleysem 9 ayda ne olurum ben ( aşırı yiyen biri de değilim bebeğimi besleme tarzında yiyorum ekmek falan dikkat ederim ama durum böyle oldu...bazılarına bakıyorum masalah neguzel yakışmış hamilelik sadece gobusleri var top gibi ama ben hiç o top gibi yuvarlak hamiş karnına sahip olmadığım gibi simitlerle mücadele ediyorum .sanki bebek belimde benim korkum daha da bicimsizlesmem..biraz hareketsizim...karantina günlerinden kaynaklı..evde spor yapsam bu beller erirmi ama hamileykende bolgesel spor yapilirmi bilmiyorum bebek de biraz assagida korkuyorum spor yapinca bişe olur diye
Bende yeni ogrendim bende igrenir ogrenmez sigarayi biraktim simdiden aldim gbi ama saglikli olsun o herseye değerBen hic kafama takmiyorum kilomu.. 47 kiloydum, sigarayi biraktim 10 kilo aldim, simdi hamileyim 65 kiloyum.. hayatimda hic bu kadar kilo almamistim ama hamilelik sonucta normal.. fazla kafaniza takmissiniz.. sizin ve bebeginizin sagligi onemli gerisi toparlanir zamanla Insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?