Hamileyim , karnım hariç her yerim şişti:(

Degilmi :) ozaman insalah öyle olur diyorum canım aynadan soğudum şuan valla

Netten araştırıyorum da uzman yardımıyla biseyler yapmak en doğrusu ama şu sıralar zaten çıkamıyoruz

Kaç kilo aldınız??Ben şuan 10 kilo.aldim son aya girdim cnn akşam 8.den sonra birşey yeme çikolata tarzı şeyler yeme.dert etme kilonu verirsin.do doğumdan sonra
Malesef gece yatarken de yiyorum midem çok kaşınıyor bide bebeğim bir hafta geri kazindikca vicdan azabı çekiyorum sanki
71le kalmıştım şuan beş aylığım 76 kiloyum

Malesef gece yatarken de yiyorum midem çok kaşınıyor bide bebeğim bir hafta geri kazindikca vicdan azabı çekiyorum sanki
Gece yeme cnn o baya kilo aldırıyor illa acıkırsan bir bardak süt iç. 6 aydan sonra gobegin çıkar.32 den sonra baya buyuyorlar

Ben de hamilelikte çok kilo almıştım bir süre asla veremedim diyet spor şimdi veriyorum çok şükür.. evde spor yapıyorum videolar var benim sadece bacak problemim var bacek inceltme hareketlerini izledim netten her gün en az bir kez uyguluyorum 15_20 dk sürüyor.. baya baya fark ediyor faydasını gördüm... Malesef ne bulduysak yapıyoruz bütün gün mutfakta .. ölçülü yiyip içtikten sonra o kadar abartılı kilo alınacağını düşünmüyorum bu süreçte

71 le hamile kalmışsınız oldukça fazlaymış zaten. Sonrasında daha az almışsınız. Hamile yogası yapabilirsiniz. Gece yemeleri kilo yapıyor özellikle geç saatte yemeyin.

Sağlıklı beslen bebeğine faydası olan şeyler tüket arada bir de kacamagini yap.
Zaten doğurunca kilo vereceksin, neyin peşindesin. Hamileliğin tadını çıkar. Bak mesela su an çatır çutur gofret yiyorum

Mrblar herkesin vücut yapısı farklı bence benimde direk gobek çıkmadı mesela önce belim kalınlaşti kimse hamile gibi değilsin dedi 5 buçuk ay doldu bebek kendini belli etmeye başladı takmayın özellikle dışardan gelen yorumları tadını çıkarın sağlıkla ilerler insAllah Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin

Bence bu halini hic dert etme sukur et hamilesin senin yerinde olmak isteyen kac milyon kadin vardır
Kim ne derse desin benim hamileliğim bu sekilde dersin canim kimseyi takma bebegin saglikli olsun kilon gider yapmayınca yap derler yapinca kilon degisik derler derler birak he de gec sukur et sag salim insallah alirsin kucagina da yavrunu

Ben hic kafama takmiyorum kilomu.. 47 kiloydum, sigarayi biraktim 10 kilo aldim, simdi hamileyim 65 kiloyum.. hayatimda hic bu kadar kilo almamistim ama hamilelik sonucta normal.. fazla kafaniza takmissiniz.. sizin ve bebeginizin sagligi onemli gerisi toparlanir zamanla Insallah..

ilk bebeğinse karnın hemen büyümez veya genetik olabilir kimisinin iç karnı geniş oluyor karnı fazla çıkmıyor ve bir tane yırtık olmuyor kimisininde karnı çıktıkca çıkıyor ama paramparça yırtıklarla

Yürüyüş ve bol su, yapacak başka birşey yok güzel bebeğine odaklan :)

kizin mi olcak:)

Bende yeni ogrendim bende igrenir ogrenmez sigarayi biraktim simdiden aldim gbi ama saglikli olsun o herseye değer

Ben de hamileliklerimde cok kilo alirim. Daha 2 aya yakin var mesela epey sistim. Dogumdan sonra birkac ayda gidiyor kilolar. Kafaniza takmayin

Ee zaten 71 kiloyla hamile kalmışsınız yani zayıf ya da fit hamile kalmamissiniz ki. Aldığınız kilo da alt tarafı 5 kilo 5 ayda. Millet 6 ayda 15 kilo almis oluyor mesela. Bir de karin çıkınca noluyor anlamadim? Benim karnım daha yeni çıktı ve ben 6 aylık hamileyim 26 haftalığım şuanda. Marifet değil öyle koca karin olması sonra heryeri çatlıyor kadınların
bana da bir tanesi karnın cok az falan demişti bundan 2 ay kadar once cok cok az cıkmış demişti sonra hiii aynen daha büyür dedim bana insallah dedi
Daha iyi büyümesin en azından çatlak olmaz dedim.
Siz bence insanlara cevap vermesini bilmiyorsunuz.
Ben öyle diyince sustu.
Kadin in insallah dediği sey benim karnımın büyümesi ki şuan belirgin karnım bacaklarım kollarım heryerim ince. Çünkü ben 45 kilo hamile kaldım ve boyum 167 ama hamile kaldığı ilk 3 ay şişen insanları anlamiyorum herhalde kocalarından ilgi göremiyorlar ayy bari şunu asereyim de kocam bana alsın yedirsin diye dusunen buldumcuklar herhalde. Ben 1 kez bile kusmadım. Ona rağmen 4.ay kilo almaya başladım yavaş yavaş suanda sanirim 54 falanım o kadar. Buldumcuk olmaya gerek yok herkes doğuruyor. Sizin de fazla bir kilo alımınız yok. Onceden kilolu olduğunuz için gözünüze oyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…