- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi alonedark18
-
Canım ya çok geçmiş olsun öncelik sağlık tabi kizmiydi hamileligin karnın yokmuş yaHiççç takma kiloyu. Yeter ki Allah sağlıklı doğum nasip etsin. Kilo alınır, verilir önemli değil. Sağlıkla kilo alıp vermek nasip olsun. Kendimden örnek vereyim. Gebelik zehirlenmesinden 7 aylık doğum yaptım. Bu sürede 10 kg aldım.Karnım hiç yoktu.Ama vücudum feci ödemlidi. Bırak ayakkabıyı terlik giyemiyordum. Gözüm kapanmıstı artık. Sonra doğym yaptım. 1 ay kuvez maceramız başladı. O 10 kg dan 9 u kırkım çıkmadan gitti. Ama üzüntüden gitti.
Kız bebekmi canım 7 aylık ozaman benimde karnim olmucak ama yan simitler hepten hortlqrsa çok kötü olacak. BuŞekilsiz kilo almadım ama benim de karnım. Hiç yoktu.
37 haftalık doğum yaptım ebe doğuma geldiğimi duyunca çok üzüldü dedim ne oldu yaa... Erken doğumlarq çok üzülüyorum dedi. Dedim kardeş ben 37 haftaligim. Ebe şok ebe iptal.
7 aylık Hamileydim işte oda arkadaşım sen hamile misin dedi yeni far etti
Erkek.Kız bebekmi canım 7 aylık ozaman benimde karnim olmucak ama yan simitler hepten hortlqrsa çok kötü olacak. Bu
Bende yaklaşık 10 11 kilo aldım şuan ,hiç kilo almış gibi durmuyorum ama gel gör ki yüzüm 2 kati oldu burnum şişti yanaklarim ,gıdım .. ne olacak bilmiyorumKimilerinde maalesef ödem problemi oluyor, el ayak şişiyor. Sizin de öyledir belki.. Ben de çok şükür hiç şişme olmadı. Ama arkadaşım daha 3 4 aylıkken yüzüklerini takamaz hale geldi elleri şişti. Benim hala bol geliyor mesela.. Şekerli ve tuzlu şeyleri az tüketmeye çalış. Zayıflamaya, yağ yakmaya yönelik spor yapma. Hamile yogası videoları var youtubeda.. Başlangıç seviyelerini yapabilirsin, hareket etmiş olursun hem.. Herkesin kilo alıncavücut şekli ayrı oranda değişiyor. Kiminin kalçası, kiminin beli, kiminin bacakları.. Kafana takma çok da.. Dikkat ettiğin halde aynen devam ediyorsa yapacak bir şey yok. Sen sağlıklı beslenmeye gayret et.
Yani çok normal aslında, aldığınız kilo da haftanıza göre çok iyi.. Ben de 8-9 kilo aldım. Sadece yüzüm fotoğraf çekince şiş gibi durıyor ama aynada öyle görünmüyor, onu da anlamadımBende yaklaşık 10 11 kilo aldım şuan ,hiç kilo almış gibi durmuyorum ama gel gör ki yüzüm 2 kati oldu burnum şişti yanaklarim ,gıdım .. ne olacak bilmiyorum
Burnum yanaklarım kiloyu verince gider belkide gıdım için aynı şeyi soyleyemicemYani çok normal aslında, aldığınız kilo da haftanıza göre çok iyi.. Ben de 8-9 kilo aldım. Sadece yüzüm fotoğraf çekince şiş gibi durıyor ama aynada öyle görünmüyor, onu da anlamadımSizin şişlikler doğumdan sonra düzelir ama bence..
Sağol canım. Oğlum var 11.ayında suan:)Canım ya çok geçmiş olsun öncelik sağlık tabi kizmiydi hamileligin karnın yokmuş ya
Dikkat ettim canım. Gebelik şekeri çıkmadı bende. Doktorum acıkınca ayran iç salatalık ye diyodu onları yaptım ama nerdeyse son haftalarda 2şer kilo alıyodum. Bide doğumum ağustostaydı çok şişimde vardı. Ayağımın üstünü bastırırdım geri çıkmazdı. Yiyip alsam zoruma gitmezdi. Mide yanmam vardı kokuya karşı çok hassastım. Bide kız bebeğin anneyi şişirdiğine inanmaya başladımSende baya almışsın canım nerereyee 30 kilo naptın peki hiç dikkat etmedinmi bunları soruyorum ki kendi yediklerimle falan kiyaslayacagim hamilelikte anneyi en çok ne şişiriyor falan onları keşfetmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?