- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
160 boya 83 e ne dersin168 boy kilo şuan 76 malesef
Bende 5.aydayim 168im şuan 72 74 arası değişiyor kilom ve sadece belim kalınlaştı. Hatta bacaklarım bile kalınlaştı ama göbek yok. Bende merak ediyorum acaba normal olacak mi belim hep böyle kalın mi kalacak diye168 boy kilo şuan 76 malesef
Kusura bakmayın ama zaten kilolu olduğunuz için karnınız çıkmamış. Genel olarak benim karnım hiç çıkmadı diyenler normalde de karın bölgesinde fazlalığı olanlar olduğu için çıkmıyor. Öyle gözüküyor yani. Mesela çok zayıf hamile kalan birinin 20+ kilo alma hakkı var. Ama zaten kilo fazlalığı olan bi insanda bu düşer. Bebeğin 1 hafta geriden gelmesi çok önemli bi durum değil. Çünkü o ölçümler o kadar detay ölçümler ki en ufak bi oynatmada haftalarca büyük veya küçük çıkabilir. 1 hafta muhtemelen ölçümden kaynaklıdır. İlk hamileliğimde hemen hemen 20 kilo aldım. 51 kiloyla hamile kaldım. Boyum 165 filan. İnanın doğumdan sonra çok kötü bi görüntüyle karşılaştım. 10 gün sonra 10 kilosunu vermiştim. Geri kalanı yavaş yavaş verdim. 2.hamileliğimde 47 kiloyla hamile kaldım. 4 aylıkken 1 kilo almıştım sadece. Şimdi almışımdır muhtemelen ama bi yerim kalınlaşmadı gibi. Bel zaten kalınlaşır hamilelikte direk. Onu kafanıza takmayın. Yanların çıkması vs o da normal benimde yanlardan başladı karnım çünkü bu sefer. İlk gebeliğimde olmamıştı mesela daha fazla kilo almama rağmen. Ama karnım çıktı artık çünkü zaten çok zayıftım çok normal bi şekilde var karnım. Bunların kilo almakla alakası olduğunu düşünmüyorum. Akşamları karnınız acıktığında yoğurt yiyin. Vitamin takviyesi alıyosanız onlar bebek için oldukça önemli yediklerimizden o kadar alamıyoruz ne yazık ki. Meyveyi akşam değil sabah yiyin. İçinde bol miktarda şeker var meyvenin bu yüzden akşam yemek kilo aldırır. Bebek için en önemli olan şey su. Bol bol su için. Bol bol hareket edin. Hareket etmeniz doğumu kolaylaştırır. İlerleyen zamanlarda rahat etmenizi sağlar. Bebeğe zarar vermez. Evde yapılabilecek bi sürü spor var. Düzenli beslenin. Sabah bol bol yumurta yiyin. Acıktığınız zaman büyük bi tabak yemek yerine atıştırın. Sebze yemeğinin suyunu yemeyin. Ekmek hiç yemenize gerek yok bebeğe yararı filanda yok kim demişse. 8 aylık hamileyken ev boyamış,uzun yolculuklara gitmiş her türlü sporu yapmış olan biri olarak söylüyorum ki en en en önemlisi baştan beri hareketi kaybetmemek çok rahatlatır sizi. Oturup kalmayın yani. Benim kilo alma sebebim un kurabiyesiydiMalesef gece yatarken de yiyorum midem çok kaşınıyor bide bebeğim bir hafta geri kazindikca vicdan azabı çekiyorum sanki
71le kalmıştım şuan beş aylığım 76 kiloyum
EvetBebeğiniz kız mi?
Çok teşekkürler bilgiler için hangi sporları yapmalıyım link falan verirmisiniz ...Kusura bakmayın ama zaten kilolu olduğunuz için karnınız çıkmamış. Genel olarak benim karnım hiç çıkmadı diyenler normalde de karın bölgesinde fazlalığı olanlar olduğu için çıkmıyor. Öyle gözüküyor yani. Mesela çok zayıf hamile kalan birinin 20+ kilo alma hakkı var. Ama zaten kilo fazlalığı olan bi insanda bu düşer. Bebeğin 1 hafta geriden gelmesi çok önemli bi durum değil. Çünkü o ölçümler o kadar detay ölçümler ki en ufak bi oynatmada haftalarca büyük veya küçük çıkabilir. 1 hafta muhtemelen ölçümden kaynaklıdır. İlk hamileliğimde hemen hemen 20 kilo aldım. 51 kiloyla hamile kaldım. Boyum 165 filan. İnanın doğumdan sonra çok kötü bi görüntüyle karşılaştım. 10 gün sonra 10 kilosunu vermiştim. Geri kalanı yavaş yavaş verdim. 2.hamileliğimde 47 kiloyla hamile kaldım. 4 aylıkken 1 kilo almıştım sadece. Şimdi almışımdır muhtemelen ama bi yerim kalınlaşmadı gibi. Bel zaten kalınlaşır hamilelikte direk. Onu kafanıza takmayın. Yanların çıkması vs o da normal benimde yanlardan başladı karnım çünkü bu sefer. İlk gebeliğimde olmamıştı mesela daha fazla kilo almama rağmen. Ama karnım çıktı artık çünkü zaten çok zayıftım çok normal bi şekilde var karnım. Bunların kilo almakla alakası olduğunu düşünmüyorum. Akşamları karnınız acıktığında yoğurt yiyin. Vitamin takviyesi alıyosanız onlar bebek için oldukça önemli yediklerimizden o kadar alamıyoruz ne yazık ki. Meyveyi akşam değil sabah yiyin. İçinde bol miktarda şeker var meyvenin bu yüzden akşam yemek kilo aldırır. Bebek için en önemli olan şey su. Bol bol su için. Bol bol hareket edin. Hareket etmeniz doğumu kolaylaştırır. İlerleyen zamanlarda rahat etmenizi sağlar. Bebeğe zarar vermez. Evde yapılabilecek bi sürü spor var. Düzenli beslenin. Sabah bol bol yumurta yiyin. Acıktığınız zaman büyük bi tabak yemek yerine atıştırın. Sebze yemeğinin suyunu yemeyin. Ekmek hiç yemenize gerek yok bebeğe yararı filanda yok kim demişse. 8 aylık hamileyken ev boyamış,uzun yolculuklara gitmiş her türlü sporu yapmış olan biri olarak söylüyorum ki en en en önemlisi baştan beri hareketi kaybetmemek çok rahatlatır sizi. Oturup kalmayın yani. Benim kilo alma sebebim un kurabiyesiydigünde resmen 1 paket yiyodum o kadar seviyodum şimdi aklıma bile gelmiyor akıllandım galiba un kurabiyesi kilo aldırır bunun farkına vardım hiç bi yararı da olmadı küçücük bebe doğurdum. Ondan dolayı boşverin ekmeği,böreği,baklavayı filan. Sağlıklı beslenin yeter. Sabah güzel bi kahvaltı öğlen et yemeği yanına salata akşam bi kase çorba yanına sebze yemeği. Acıktığınızda bi porsiyon meyve yada bi avuç kuruyemiş. Hem az değil hem besleyici hem kilo aldırmaz. Tuzu da azaltın çok tüketiyorsanız. Ödem yapar o da. Beden duruşunuz bozulmaya başladıysa da evde yumurta topuk bi terlik giyin. Duruşunuzu düzeltecektir. Bunların hiç birini boş söylemiyorum bu arada. Hepsinin eğitimini aldım. Pilates antrenörüyüm bunun için beslenme eğitimi aldım. Yanına hamile pilatesi eğitimi aldım. Kafanıza takılan bişey olursa yazabilirsiniz her zaman
Kız bebeklerde anneler daha çok kilo alır ve kalca simit dolar derlerdi safsata derdim kendim de kız çocuğuna hamile kalınca anladim:) yaklaşık 25 kilo kadar aldım üstelik ıstahi olmayan bir hamileydim şiştim daha doğrusu. Ve simit kalça şişti göbeğim yayıldı top gibi değildi.
Hayır daha yapılmadı testTuz tüketme, maden suyu içme. Şeker testi yaptırdınız mı?
Aynen o durumdayım ,korkunç görünüyorum sanki ve gitgide daha da irilesiyorum zaten iri kemikli iri bı kadindim şimdi eşimden iri olmaya başladım ayh vallahi korkuyorum kendimden ilk hamilelikte de kızım oldu ama bunun kadar biçimsiz değildim sanki yada son zamanları hatirlayabiliyorum bitek karnım vardı bitek aklımda karnım varKız bebeklerde anneler daha çok kilo alır ve kalca simit dolar derlerdi safsata derdim kendim de kız çocuğuna hamile kalınca anladim:) yaklaşık 25 kilo kadar aldım üstelik ıstahi olmayan bir hamileydim şiştim daha doğrusu. Ve simit kalça şişti göbeğim yayıldı top gibi değildi.
Valla hamileliğimde 29 kilo aldım. 4.aydan itibaren başlamıştım şişmeye. Beni gören bi densizde aaa ne kadar kilo aldın demişti. Onları hiç kafana takma. Hepsi geçiyo. Hamileyken zaten psikolojik olarak çok hassas oluyoruz. Doğumdan sonra hepsi gidiyo. Normal beslenmene döndüğün sürece 1 senede herşey eski halini alıyo. Sağlıkla kucağına alman dileğiyleBeş buçuk aylık hamileyim ama çok biçimsiz kilo aldımtamam dert etmemeye çalışıyorum ama içime oturdu inceden .karnım benim yok gibi çok hafif var assagi tarafda o da bı acaip..yan bellerim simit bölgesi inanılmaz hortladı ...öyle olunca da zaten azıcık olan karnımi kamufule etti ..önden bakıldığında belle birleşmiş kocaman bir üst beden gibi duruyor ya çok acaip gerçekten...yanaklarım zaten kocaman oldu kollarım ve göğüslerim baya bı büyüdü sis bı goruntude...bugün biri baya kilo almışsın ama hamile gibi durmuyorsun dedi ....daha 5 aylıkken boyleysem 9 ayda ne olurum ben ( aşırı yiyen biri de değilim bebeğimi besleme tarzında yiyorum ekmek falan dikkat ederim ama durum böyle oldu...bazılarına bakıyorum masalah neguzel yakışmış hamilelik sadece gobusleri var top gibi ama ben hiç o top gibi yuvarlak hamiş karnına sahip olmadığım gibi simitlerle mücadele ediyorum .sanki bebek belimde benim korkum daha da bicimsizlesmem..biraz hareketsizim...karantina günlerinden kaynaklı..evde spor yapsam bu beller erirmi ama hamileykende bolgesel spor yapilirmi bilmiyorum bebek de biraz assagida korkuyorum spor yapinca bişe olur diye
Dert etme ya ben de senin gibi iri kemikli ve boylu biriyim üstüne bir de felaket ötesi şişince tam yarmagul olmuştum. Ama doğumdan 10 gün sonra sisler vs 12 kilo birden gitmişti benden. Hamilelik kilosu kalmadı bende şuan ama tabiki o kadar şişmeye bir dünya çatlağım var. Onu da dert etmiyorum evladim sağlıklı ya. Ondan bana ömürlük hatira diyorm:)Aynen o durumdayım ,korkunç görünüyorum sanki ve gitgide daha da irilesiyorum zaten iri kemikli iri bı kadindim şimdi eşimden iri olmaya başladım ayh vallahi korkuyorum kendimden ilk hamilelikte de kızım oldu ama bunun kadar biçimsiz değildim sanki yada son zamanları hatirlayabiliyorum bitek karnım vardı bitek aklımda karnım var
Ben evde Leslie yapıyorum şu an için. Bide pilates yapabilirsiniz yavaş yavaş. En iyisi yüzme aslında hamilelikte ama şu an mümkün değilÇok teşekkürler bilgiler için hangi sporları yapmalıyım link falan verirmisiniz ...
Evet tam olarak yatmagulum şuan ciddi kötü bı goruntuydeyim tabiki sağlık önemli ama daha fazla sismenin önüne geçmeye çalışıyorum bende ama henüz daha bişey yapıyor değilim istahda tavanDert etme ya ben de senin gibi iri kemikli ve boylu biriyim üstüne bir de felaket ötesi şişince tam yarmagul olmuştum. Ama doğumdan 10 gün sonra sisler vs 12 kilo birden gitmişti benden. Hamilelik kilosu kalmadı bende şuan ama tabiki o kadar şişmeye bir dünya çatlağım var. Onu da dert etmiyorum evladim sağlıklı ya. Ondan bana ömürlük hatira diyorm:)
Hamilelere uygun Leslie varmı canimBen evde Leslie yapıyorum şu an için. Bide pilates yapabilirsiniz yavaş yavaş. En iyisi yüzme aslında hamilelikte ama şu an mümkün değil
Sende baya almışsın canım nerereyee 30 kilo naptın peki hiç dikkat etmedinmi bunları soruyorum ki kendi yediklerimle falan kiyaslayacagim hamilelikte anneyi en çok ne şişiriyor falan onları keşfetmek lazimValla hamileliğimde 29 kilo aldım. 4.aydan itibaren başlamıştım şişmeye. Beni gören bi densizde aaa ne kadar kilo aldın demişti. Onları hiç kafana takma. Hepsi geçiyo. Hamileyken zaten psikolojik olarak çok hassas oluyoruz. Doğumdan sonra hepsi gidiyo. Normal beslenmene döndüğün sürece 1 senede herşey eski halini alıyo. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Leslie zaten yavaş tempolu bi spor yürüyüşten bi farkı yokHamilelere uygun Leslie varmı canim
Virüs var zaten görüşme. Ben iştahsız bir hamile olmama rağmen şişmiştim turşu gibi tuzlu şeyler de yemezdim.yani olunca oluyor yine de dikkat etmek lazım tabi.Evet tam olarak yatmagulum şuan ciddi kötü bı goruntuydeyim tabiki sağlık önemli ama daha fazla sismenin önüne geçmeye çalışıyorum bende ama henüz daha bişey yapıyor değilim istahda tavanacaba diyorum dogurana kadar kimseyle gorusmesenmi akrabalar isteristemez can sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?