- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.668
- 448
- Konu Sahibi ozkangul3012
-
gün boyu sürekli istifar edip uyumaktan başka bişey yapamıyorum afedersiniz.
Aşilarini yaptırdığınjz sürece sorun yaşamazsınız.kumunu toksplazmadan korkuyorsanız eldivenle temizleyin ya da eşiniz temizledim.toxoplazma sadece kedilerde olmuyor.pisirdiginiz ette,koftede de oluyor.az pişmiş ürünlerden de toxoplazma olasılığı yüksek.aşisi olan kediden zaten toxoplazma geçmez.asisi olan hayvanların da tüyü zararlı degildir.hamilelik döneminde içiniz rahat değilse parazit aşılarını 2 ay da bir yaptirmak yerine 1 ay da bir yaptirabilirsiniz.veterineriniz size bu konuda yardımcı olacaktir.sahiplendirme konusunda yorum yapamayacağım.bnm de köpeğim var.evladim gibi.onsuz bir hayat düşünemiyorum Allah korusun.bulantilariniz mutlaka geçecek bu süreç içinde kedinizle eşiniz ilgilenebilir size verecebilecegim tavsiye bu olurArkadaşlar merhaba biz eşimle bir kedi aldık henüz iki aylık hamileyim ancak hamileligimi öğrenmeden önce kediyi aldık o zaman ikimizde istiyorduk. Ancak hamileliğimin bu kadar zor geçeceğini bilsem alıp o hayvanın da günahına girmezdim çünkü gün boyu sürekli istifar edip uyumaktan başka bişey yapamıyorum afedersiniz. Eşim akşamları işten gelince onunla öyle oynuyor ona öyle alıştı ki onları ayırmak istemiyorum. Ancak doktor da uyardı evin her yerinden tüy çıkması zaten kumunu toksoplazma korkusundan temizleyememem ve midemin bulanmasi hepsi beni zorluyor. Kediyi eşime sahiplendirelim desem sen istedin dicek. Ama cidden kokusuna diskisina ve tüylerinee tahammül edemez duruma geldim belki hamile olmasam bunları hissetmezdim çünkü normalde hayvanları severim. Eşimi kırmadan kediyi sahiplendirmenin bı yolunu buldum hiç verecek gibi de değil babam diye seviyor o kadar diyim ama bı çaresini bulamazsak ben dayanamiycam((
Anlamakta zorluk çektiğiniz saniyorum aslında gayet açık diyorum ki zaten istiyorduk hamileliği sonradan öğrendim sürpriz oldu ve zor bir hamilelik geçiriyorum böyle olacağını bilsem almazdım.Kediyi baştan neden sahiplendiğinizi anlamadım. Hamilelik hiç aklınızda yok muydu? Varsa bile hiç düşünmediniz mi kediyle nasıl olur diye? Bence siz hamileliği bahane ediyorsunuz kedi bakmak zor gelmiş. En iyisi sahiplendirin ve bir daha asla evcil hayvan düşünmeyin. Umarım o minik de çok daha iyi sevgi dolu bir aileye gider.
Allah eşinize ve kedinize sabır versin.Anlamakta zorluk çektiğiniz saniyorum aslında gayet açık diyorum ki zaten istiyorduk hamileliği sonradan öğrendim sürpriz oldu ve zor bir hamilelik geçiriyorum böyle olacağını bilsem almazdım.
Gayet sabırlı ve mutluyuz siz kendinize bakın iyi günler.Allah eşinize ve kedinize sabır versin.
Hanımefendi hamileliğiniz plansız olmuş olabilir fakat evli bir çiftin doğal olarak bir gün çocuk sahibi olmak istediğini söyleyebiliriz. Bu durumda 2 sene 3 sene belki 4 sene sonra yine hamile kalacaktınız. O zaman da aynı şeyleri söyleyecek miydiniz acaba? Kaldı ki onlar da can. Sahiplerini benimsiyorlar. Hasta olduklarında ya da ameliyat olmaları gerektiğinde bir sürü masrafları çıkıyor. Benimde kedilerim var. Zamanı geliyor tatile gidemediğim ya da tarihi ertelemem gereken zamanlar oluyor. Çünkü kedilerimi ailem dışında kimseye emanet etmem. Bunlarıda göz önünde bulundurun ve sırf 3 yaşındaki çocuğunuz istedi diye bakamayacağınız hiç bir hayvanın günahına girmeyin.Eşim ilgileniyor ama direk ilgisini veriyor tüylerini hergun taramuyir kumuna hergun bakmıyor yorgunluktan uyuyakaliyir genelde bende uyarmazsam unutuyor arada kalan ben ölüyorum hamile halimle. Bebek doğdugu zaman belki hergun makine tutamicam buda beni korkutuyor bebek sonuçta makineden korkacak
Kız gebelikte kediden niye tiksiniyon yemek mi o kumunu esin temizler missArkadaşlar merhaba biz eşimle bir kedi aldık henüz iki aylık hamileyim ancak hamileligimi öğrenmeden önce kediyi aldık o zaman ikimizde istiyorduk. Ancak hamileliğimin bu kadar zor geçeceğini bilsem alıp o hayvanın da günahına girmezdim çünkü gün boyu sürekli istifar edip uyumaktan başka bişey yapamıyorum afedersiniz. Eşim akşamları işten gelince onunla öyle oynuyor ona öyle alıştı ki onları ayırmak istemiyorum. Ancak doktor da uyardı evin her yerinden tüy çıkması zaten kumunu toksoplazma korkusundan temizleyememem ve midemin bulanmasi hepsi beni zorluyor. Kediyi eşime sahiplendirelim desem sen istedin dicek. Ama cidden kokusuna diskisina ve tüylerinee tahammül edemez duruma geldim belki hamile olmasam bunları hissetmezdim çünkü normalde hayvanları severim. Eşimi kırmadan kediyi sahiplendirmenin bı yolunu buldum hiç verecek gibi de değil babam diye seviyor o kadar diyim ama bı çaresini bulamazsak ben dayanamiycam((
Gözden çıkarmak değil hiç bir şekilde ilgi gosteremiyorum çünkü zaten ayağa zor kalktigim bir surecteyim benden ilgi bekliyor ancak ben ona o ilgiyi veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?