ben 60 kg ile 6 haftalık hamileyim canım...Cook tskkur ederim cnmmm sen kac kilosun ?? Listeyi simdi incelecegim
Hayırlı olsun bebisiniz :) ceviz,meyve ,süt ürünleri ağırlıklı beslenin.
Ayrıca kiloya çok takılmayın 59 kilo ile hamile kaldım, 86 kilo ile doğuma gittim.
Açıkçası çok önemsemedim veririm dedim hep sonra nasılsa.
Oğlum 4 yasında 55 kiloyum.
1 yaşına geldiğinde 62 kiloya dusmustum zaten.
Zehir etmeyin hamileliğinizi tabi benim kadar da abartmayn
Cihazdan cihaza değişebilir , geç yumurtlama olabilir yada geç döllenme sen hamilileliğine konsantre ol bunlara taklma hayırlı olsun canımAyni sorun bende de var kilo almayi durduramiyorum 57 kiloydum suan 59 olmusumdur 6 haftalik bu listenin aynisini hemen hemen uyguluyorum doktorum listede vermedi birde kizlar 5 haftalikken 4 hafta gormusu neden oldu ultrasonda cvp bilen yazabilirmi
Canim benim insallah cok tesekkur ederim aslinda istahim yok yememeye calisiyorum ama aliyorumGözün aydın, hayırlı olsun canım, iştahın var demekki ben ilk dört ay çok zorlanmştım o yüzden kilo almadım hatta 4 kilo zayıfladım, bebeğin iyi olsun sen iyi olda kilo verilir , sen dikkat et yinede sevgiler canım
Merhaba.benim ikinci gebeliğim.hesaplara göre 5+4 günlük hamileyim.6 haftalık doktora giden arkadaşlar kalp atışlarını duydunuz mu?ben henüz gitmedim doktora.
Bu arada folik asit alıyorum iki aydır.Planladığım an başladım
Benimde ilk gebeligim 72 kilidan 69 dusmusum bugun tartildim :)
Folik aside basladim bende 3aya kadar kullanilmadi lazimmis ....
Kalp atisi 7 haftalikken dinlene biliyormus doktorum soyledikuzlaar bebislerimizi rabbim bize bagislasin :))
Kizlar buraya yeni kayit oldum ...
6 haftalik hamileyim buraya yazmak isdedim 72 kiloyum
- Rabbimin izniyle saglikli bebegimi kucagima almak isdiyorum ..
-ama cok kilo almak isdemiyorum
-mide yanmam cok oluyor
-70 kiloydum bebegime 6 haftalik hamile oldugumu ogrendigimde 72 olmusumbol su iciyorum az yemege dikkat ediyorum ekmek yemiyorum artik ....
Kizlar yardim saglikli beslenmek ve kilo alimina son vermek icin ne yapmaliyim ... yazim hatasi olmus tur kusura bakmayin hizli yaziyotum tel dokunmatik ....
Cvp bekliyorum :) sevgiler
selam bende 6 haftalık hamileyim perşembe günü doktoruma gittim bana vermiş olduğu diyet listesini göndermemi ister misin? Daha ileri gebeliğin olsaydı tavsiye etmezdim...Haftalarımız aynı tebrik ederim bende henüz uygulamadım ama uygulamam gerekli ve doktumun tavsiyesi kg bakımından hem bebek için hemde benim için faydalı olacak beslenme sistemi az ve sık sık buna çok önem veriyorlar ve yememen gerekenlerde var tabi bunların yanında?
Merhaba kızlar ben de bugun öğrendim gebeliğimi.. 5 haftalık görünüyor kan testıme göre..
Folik asit başladınız mı ?
İlk gebelikleriniz mi sizin ?
Kizlar buraya yeni kayit oldum ...
6 haftalik hamileyim buraya yazmak isdedim 72 kiloyum
- Rabbimin izniyle saglikli bebegimi kucagima almak isdiyorum ..
-ama cok kilo almak isdemiyorum
-mide yanmam cok oluyor
-70 kiloydum bebegime 6 haftalik hamile oldugumu ogrendigimde 72 olmusumbol su iciyorum az yemege dikkat ediyorum ekmek yemiyorum artik ....
Kizlar yardim saglikli beslenmek ve kilo alimina son vermek icin ne yapmaliyim ... yazim hatasi olmus tur kusura bakmayin hizli yaziyotum tel dokunmatik ....
Cvp bekliyorum :) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?