hamileyim :) kizlarr

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün yeniden kan testi yapıldı perşembe günü 571 cumartesi 1319 sizce nasıl kızlar ama hala kese yok (

Benim 10 günümde 90 çıkmıştı ve çok yeni demişti 4 gün sonra 571 oldu kendini bunaltma bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır yükselir belki sıkma canını çok düşünme
Cnm bgn kendi dok gittim 3 gn once 44 bign 300 ckmis ck mutluym ins bundan sbrada i olur dusmz saglikli olur

47 ile hamile kaldim ....
19+5 deim 45 kiloyum....
Ahhhhh su bulantilar hep beni mi bulur

Kac haftalik olduğunu hesaplasana kese neden görülmüyo hala :-(
Doktor hem diyor ki 3000 olunca görünür kese daha 4 5 haftalık hemde diyor ki dış gebelik olabilir bu kadar değerlerim gayet normal yükselirken dış gebelik şansı olabilir yani kafam çok karıştı moralim 0

E dış gebelik belirtisi varmi sende hamilelik belirtisimi var yoksa dis gebelikmi. Yinede olumsuz dusunme pozitif dusun insallah iyi olur bebegini gorursun bian ince

Canım ben 6+4te gördüm keseyi 3000li 5000li değerlere gelecek ki karından görebilesin. Ayrıca sana tavsiyem çabuk göreyim diye alttan baktırma. Bizim yaşlılar çocuğun yeri bozulur derler. İki güne bir ikiye katlanacak değerlerin. Ona göre hesapla. 4bin 5 bin olunca git keseyi gör Allahın izniyle inşallah.

Bugün yeniden kan testi yapıldı perşembe günü 571 cumartesi 1319 sizce nasıl kızlar ama hala kese yok (
Hiç canını sıkma canım .. Ben 2 hafta önce ilk kez gitmiştim doktora 5 haftalıktım ve kese görülmedi değerlerim 1263 tü. Salı günü tekrar gidicem keseyi görmek için .. Merak etme değerlerin yükselince karından görülür inşallah .. Sıkma canını ..

İnşallah canımın içi içime su serptin

Amin inşallah sende görürsün canım

Insallah canim ben ilk defa duydum burun kanamasini hamilryken olmasini
Bende ilk defa goruyorum ama bi arkadasimdada olmus özellikle sabahlari yataktan kalkinca tikaniyo bi anda kaniyo. Ve bugunde bulantim artti

Benimde midem yaniyo aci aci su geliyo agzima bulantilarim artti ...
Ve canim boyle eksi aci seyler cekiyo ezme lahmacun gibi

sen kaç haftadasın canım? Elhamdülillah maşallahhhh benim bulantılarım kesildi. bugün 8+0 haftalık oldum. 2 hafta çok çektim bulantıdan.

Migde yanmasi yok ama bulanti var dedigin gibi agzimda acibi tat var bide güzel grip olmusum hic kalkamiyorum yataktan ilacta icemiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…