Slm cnm benim boy 1.65 senin ?? Senin bebis kac haftalik mide bulantin varmi??
Merhaba kızlar pazar günü kanda gebe olduğumu öğrendim 90.08 idi bugün yani 4 gün sonra yeniden gittim kan değerin 571 olmuş ama ultrasonda görünmüyor sizce neden
Canim bencede biz kilolu deyiliz7+4teyim canım. 2 haftadır feci mide bulantım var. Ben 168 boyundayım ve kilolu olduğumu düşünmüyorum. Çevrem de böyle söylüyor. Biraz kalçam var kilo orda geneldeBence boyun çok iyi. Biraz balık etliyiz sadece. Sen kaç haftadasın canım?
Canim boyun kac :)Bende 5 haftalik hamileyim 67 kiloyum
Canim bencede biz kilolu deyiliz
sana katiliyorum 85 lede dogum yaparsak cok iyi olur ....
Benimki 6 haftalik 5 gunluk du gecen hafta simdi 7 haftalik olmusdur ....kan sonucumu almaya gidecegim kalp atisini dinlemeye
Cok heycanliyim ...
Benim bulantim yok sukur ama yemek yiyemiyorum oyle istahli ...
Eskisi gibi ...folik aside basladinmi?? Ben unutuyorum kullanmayi hep
Adetin gecikeli ne kadar oldu kiKizlar slm bugn hamile oldgmu ogredm ama btcg 44 cikti dusuk sizce neden dk yeni gebelikte ola bilir dedi g3cen ay dusuk yaptm lutfen yardmci oln dusun dusun maf oldm yardm
Ordulu52: 42962472 .!.:Adetin gecikeli ne kadar oldu ki
10 gun oldu ama geçen ay duauk yaptm düşüşten snra adet zaten duzensiz oluyomus bnd3 dok ardm neden geckti dye normal geckir ama gebelik testi yaptr yoksa kns dedi bgn pozitif cikti degerlerm 44 bnki acaba neden byle kotu bsymi var yoksa ck yeni bi gebelik dyemi acbaAdetin gecikeli ne kadar oldu ki
Benim 10 günümde 90 çıkmıştı ve çok yeni demişti 4 gün sonra 571 oldu kendini bunaltma bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır yükselir belki sıkma canını çok düşünme10 gun oldu ama geçen ay duauk yaptm düşüşten snra adet zaten duzensiz oluyomus bnd3 dok ardm neden geckti dye normal geckir ama gebelik testi yaptr yoksa kns dedi bgn pozitif cikti degerlerm 44 bnki acaba neden byle kotu bsymi var yoksa ck yeni bi gebelik dyemi acba
Saol canm bnm allah razi olsn korkyom yne duser dyeBenim 10 günümde 90 çıkmıştı ve çok yeni demişti 4 gün sonra 571 oldu kendini bunaltma bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır yükselir belki sıkma canını çok düşünme
Banami dedin canm dusukten 1 ay falan snraHayırlı evlat olur inşaALLAH. Ne kadar sure sonra hamile kaldınız ?
hayırlı sıyla güzel haberler alırsın inşallah canım dua et korkmaSaol canm bnm allah razi olsn korkyom yne duser dye
İnşallah bebişin vardır allah umutlarını boşuna cıkartmasın canım benim10 gun oldu ama geçen ay duauk yaptm düşüşten snra adet zaten duzensiz oluyomus bnd3 dok ardm neden geckti dye normal geckir ama gebelik testi yaptr yoksa kns dedi bgn pozitif cikti degerlerm 44 bnki acaba neden byle kotu bsymi var yoksa ck yeni bi gebelik dyemi acba
Canim benimde mide bulantim yok denecek kadar az ....Boyum 1.67 folik aside baslamadim daha doktora gitmeden ilac kullanmak istemedim migde bulantim yok denecek kadar az. Yeşil elma istiyo canım. Kabizlikta yok suan burun kanamam var sabahlari. Senin durumlar nasil canım
Pazartesi gidicez doktora bu haftalarda burun tikanikligi ve burun kanamasi olabilirmis gecer insallah :)Canim benimde mide bulantim yok denecek kadar az ....
Kabizligimda yok sukur doktor ilerde olabilir olursa ilac yazalim dedi ...
Canim neden burnun kaniyo ??
Doktoruna bi sorsaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?