Hamileyim kocam yardım etmiyor

nymphedoraa

❤️
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
818
1.547
63
31
Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek

Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Bu dönemde birbirinizi azcık idare etseniz.
Boşverın yarım kalsın . Canınızı sıkmaya değer mi?

Böyle dersen hiç yapmaz
Yapınca tesekkür et öv

Ne kadar halsiz olsan da bi tezgahi silebilirsin heralde gün icerisinde..valla kocan yine iyi yapiyor sen bi de bahsettiğin kaynanakigi yapıyorsun adama..

Silmemişse silmemiş ne var adama mesaj atıp tüm gününü mahvedecek
Tamam hamilelik kolay bir süreç değil ama abartmasanız bu kadar

Olur insanlık hali.Gecmiste yapmasıyla alışması zaman alır. Aksam " canım şurayı tekrar siler misin ,eve geldiğim de her yeri temiz görünce huzurluca dinlenebiliyorum" dersiniz.Bozmayin boşuna sinirinizi.Ben hamileliklerim de çok bulantı ve kusma yasardım.Mutfagin onunden zor gecerdim yemek yemek hak getire :KK43:Esimin o dönem ki triplerini,hıncını görseniz "acaba bebek başkasından mi" derdiniz :63:

Ne kadar halsiz olsan da bi tezgahi silebilirsin heralde gün icerisinde..valla kocan yine iyi yapiyor sen bi de bahsettiğin kaynanakigi yapıyorsun adama..

Silmemişse silmemiş ne var adama mesaj atıp tüm gününü mahvedecek
Tamam hamilelik kolay bir süreç değil ama abartmasanız bu kadar

Bir tezgah için adamı kırmaya değmez. Tezgah silemeyecek kadar mı halsizsiniz?
Kusura bakmayın ama bir anlaşma yaptık neden buna uymuyor ben dediği herşeyi söz verdiğim herşeyi tam manasıyla yapıyorum

Allah başka dert vermesin... sizinn yerinizde olmak için can atan o kadar kadın var ki siz beğenmeyip burun kıvırıyorsunuz.

Öyle çok titiz olan erkekler dışında (onlar da evdeki işe karışır sinir eder) erkeklerin kadınlar gibi düşünmesini beklemeyin. Yani o mutfaktaki bulaşıkları kaldırınca işi bitmiş olarak görmüş olabilir, tezgahın silinmesi gerektiğini görmeyebilir. Bu yüzden böyle şeylerden sebep tartışmayın derim, sonra zaten beğenmiyorsunuz diye hiç bir şey yapmaz.

Takilma canim bu kadar. Ben hamileyken mutfagimiz girilmeyecek kadar karisirdi. Haftada bir temizlige bi abla gelirdi. Bi gun ben isteyken aradi. Mutfağı gorunce kapiyi kapatip kacacaktim dediydi :). Hamilelikte olur oyle. Esin de o kadarini yapiyorsa sukret valla. Pohpohla accik adami.

Konu sahibi kac aylik hamilesiniz?Ilk aylar ve surekli kusma durumları varsa yada son aylarda agri ve sanci varsa ona bisey diyemem..ama su hamileligi bu kadar abartip kendinizi hasta moduna sokmanizi anlayamıyorum..
Eskiden kadinlarimiz 9 ay boyunca hem tarlada hem evde calisiyorlarmis hemde hic sikayet etmeden..hala daha calisan birseyler uretmeye çalisan kadinlar var..Bana prenses gibi davranilsin ,beni el ustunde tutsun,hamileyim ben demek..bilemiyorum cocukca buluyorum ben..

Konu sahibi kac aylik hamilesiniz?Ilk aylar ve surekli kusma durumları varsa yada son aylarda agri ve sanci varsa ona bisey diyemem..ama su hamileligi bu kadar abartip kendinizi hasta moduna sokmanizi anlayamıyorum..
Eskiden kadinlarimiz 9 ay boyunca hem tarlada hem evde calisiyorlarmis hemde hic sikayet etmeden..hala daha calisan birseyler uretmeye çalisan kadinlar var..Bana prenses gibi davranilsin ,beni el ustunde tutsun,hamileyim ben demek..bilemiyorum cocukca buluyorum ben..
Şeker hastasıyım ve zor bir hamilelik geçiriyorum bilip bilmeden konusmayın normal olsam zaten ben yaparım

abartma istersen tezgahı da akşam siler

Bilmek icin sordum zaten..pardon yoksa daha once yazdiniz da ben mi kacirdim?
daha önce yazmadı arkadaş
aksi yorumlar gelince çatıyor malesef

şeker hastalığına lafım tabiki yok hastalık Allah tan
Şeker hastası olup gebe olup sabahın köründe işe giden duyduğum insanlar var
belki siz daha da hastasınızdır bilemem

yapmayan nice erkekler var.. abartmayın konu sahibi

Şeker hastasıyım ve zor bir hamilelik geçiriyorum bilip bilmeden konusmayın normal olsam zaten ben yaparım
Nasıl bir hamilelik geçirdiğinle ilgili detay vermeden sadece halsizim tezgah silemiyorum yazarsan insanlar sorar doğal olarak. Sinir yapmana gerek yok.

Back
X