• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim kocam yardım etmiyor

Kardeşim saatlerdir karşımda ders çalışıyor olmasa acaba o mu derdim. Resmen benim annem.:halay:

Konu sahibi, eğer yeni yeni yapıyorsa tam düzene alışması zaman alır.Biraz daha sabredin laf edenler de gelip silsin madem çeneleri değil elleri çalişsin.

Yorumu sabah yapmistim hala kardesin olma ihtimalim var:KK50:
tabi kardesin hamileyse

Ne kadar halsiz olsan da bi tezgahi silebilirsin heralde gün icerisinde..valla kocan yine iyi yapiyor sen bi de bahsettiğin kaynanakigi yapıyorsun adama..
Eşim hamileyken çok yardımı oldu akşam gezmelere gittiğimizde bile çömelip ayakkabımı bağlardı

Hanımefendiler bu aralar bazı şehirlerde sağanak yağmurlar varmış, yağmur bulutlarının oluşturduğu elektrik sizleri etkilemiş olsa gerek kişilerin özel hayatı, yatak odasına kadar yorum yazmışsınız, topik içeriği farklı oysa.

Lütfen üsluplara dikkat ediniz, polemiğe girmeyiniz.

Canım bende hamileyim ama takmıyorum ev temiz mi pis mi Sende takmamamalısın bence hormonlar zaten tavan.

Ben evimi abartmiyorum dip bucak dolap icleri filan da dahil temizledim hic dinlenmeden direk doguma gittim :KK51: ha esime desem yapmaz miydi tabiki yapardi yanlis anlaşılmasın ama ben kendimi koyvermedim bi tezgah silmedi diye tavir yapmayin bence esinize kalkip tezgahin silinmedigini farkedecek kadar haliniz varsa elinize bi bez alip siliverecek kadar da haliniz vardır :super:

Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek

Bnim hamileliğim sıkıntılıydı lekelenmem olduğu için dr istirahat verdi. Ben wc harici ayağa kalkmıyordum bile. Herşeyi eşim yapıyordu ama elinden geldiğince yapabiliyordu. Ayda 2 kez abla geliyodu büyük temizlik için. Bn çok titz biriyimdir eşimde illa ki eksik yapıyordu ama napacaksın. Bayan bulun sizde temizliğe.Hiçbirşey bebeğinizden daha önemli değil. Bebeğini kaybetmiş biri olarak yazıyorum. Boş şeylere can sıkmayın. Şükredin.

Arkadaşlar kocamla oturup konustum çok halsizim bu aralar mutfağı ona bıraktım mutfakla o ilgilenecek bende evle sabah uyanıp işe gitmeden toparlıyor mutfagı ama bugün tezgahı silmemiş bi insan bu kadarmı isteksiz olur yarım işten nefret ederm mesaj attım yarım bırakacaksan yapmasaydın diye cevap vermedi bakalım akşam ne dicek
Çok büyütmüşsünüz. Silmediyse silmemiş. Unuttu belkide. Erkekler biz kadınlar kadar pratik olmayabiliyor.

Ne anlaşmaymiş arkadaş,sanki Avrupa birliği antlaşmasi mübarek.

Bir de sadece bugün silmeyi unutmuş anladiğim
kadariyla,tez kellesi vurula :KK62:

Esinizi mi sevmiyorsunuz? Anlamadim ki insan bu kadar kucuk detay icin nasil kalp kirar?

Bugun boyle yapan bir zaman sonra “esim benimle eskisi gibi ilgilenmiyo, sevmiyo” diye konu aciyor.

Sevgi ve hoslukla gecirmek varken evliligi, ne diye sacma sapan seylerden kavga cikarir ki insanlar?

Ben 40 eşim 47 yaşında ikimizinde ilk bebeği olucak inşallah. Çalışıyorum. Belimden ameliyatliyim rahatsızlıgim vs. Üstelik 2 haftadır da ayağımdaki tırnak batması problemi nedeniyle ise zor gidip geliyorum. Evdeki işleride yapabildigim kadarıyla. Eşim sağolsun elinden geleni yapıyor. Geçen akşam o da çok yorgundu bende kalkamadım yerimden. Kaldı . Dün akşam gelince beraber topladık. Çokta lülü. İş güç için ne kendi canımı sıkarım. Nede onun kini. Kaynanada gelince . O geldiğinde girersin battaniye altına. Benim batmiyor senin gözüne batan bir şey varsa buyur yap de.

Bende hamilym ve mutfagı eşim yapıyo aynı durumdayız. Da büyütck bişy yok adam akşama kadr çalışıyo. Bide onların bizim gibi olması zor. Benmkide bulaşk biriktrp öyle yıkıyo napym. Yardım ediyo ya o yeter. Bence biraz yetinmeyi bilmk gerek. Adam elinden geleni yapıyo işte çok takılma sende

Günaydın.
Eşlerin birbirine yardımcı olması gerektiğine bende katılıyorum ama kadın eli ve erkek eli farklı oluyor. Özellikle mutfakta.
Size zaten sesini çıkarmamış ben yapmam diyerek, yardımcı olduğu bariz.
Ama sizin gibi düşünmesini beklemeyin, tezgah aklına bile gelmemiştir belki. Ya da sabah işe geç kalacaktı ? Alelacele yapabildiğini yapmıştır.
Bu kadar ufak detay için kalp kırılmaz, adamı yaptığından da soğutursunuz..

Ben yapamıyorum hemen şekerim düşüyor çok zorlanıyorum evi bile 5 saatte yapabilitorum dinlene dinlene umarım sizin başınıza gelmez
Canım ben seni anlıyorum. Öncelikle sıkma canini sen ne kadar rahat olursa bebeğinde o kadar rahat olur. Nerden anlıyorum seni çünkü bende 2.5 ay önce doğum yaptım. hamileligim bazı hastalıklarım yüzünden cok sorunlu geçti. Eşimin tüm işlerle beraber üzerine yıkımdım desem abartmış olmam. Çalışıyordum işten geldikten sonra ben ben değildim ağrılardan duramıyordum ki neredeyse 9 ay böyleydi. Doğum olunca da bambaşka sıkıntılar eklendi. Daha dün benzer bir tartışmayı biz eşimle yaşadık. Doğru mu yaptığımız değil. Özeleştiri yapmak lazım biraz. Kendimize hakim olmamiz lazım. Ben 2 kere hakim olursam diğerinde olamıyorum. Ama doğru olduğunu da savunmuyorum. Tam tersini düşünüyorum. O benim yerimde olsa ben onun yerinde olsam onun yaptıklarının ne kadarını söylenmeden yaparım inan bilmiyorum. Yani diyeceğim o ki sakin kal. Hazır bebis daha yoldayken git yat dinlen. Çünkü doğumdan sonra uykusuzluk baş gostericek kendini torpulemesezsen sana zarar..

Halsizsen orayı nasıl kafana takıyorsun anlamıyorum.
Hamilesin tamam ama bu kadar basit şeyler yüzünden sorjn yaratmaya gerek yok. Yardım etmeye çalışıyor adam daha ne yapsın.
Bi tezgah silmek de bayıltmaz. Ben hamileliğimin ilk zamanları mide bulantısı yaşarken bile yemeğimi yaptım. Mutfağımı topladım.toplamadığjm zamanlar da oldu olmadı değil ama bu bir dert olmamalı.

Kaynanam bize geldiğinde laf ediyor çok canım sıkılıyor onada
Beğenmiyorsa kendisi yapsın madem. Hamileyim benden bu kadar yetiştirdiğin de bi işe yaramıyor deseydin.

Konuya gelirsek de eşine şükret. Bendeki hamileyken yemek de yapardı mutfağı benden iyi temizlerdi ama normal zamanlarda da benim temizlediğime kusur bulur hiç beğenmez söylenir durur, bu daha fena. Rahat adam iyidir.

Son düzenleme:
Back
X