hamileyim, kocaman karnım, u-ta-nı-yo-ruuum...

Banan

Eşine Sırılsıklam Aşık..!
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
580
3
96
İstanbul
arkadaşlar ben 34 haftalık hamişim...:CüvCüv: eşimle zaman zaman ilişkiye giriyoruz ama nedense karnımın bu halini bir türlü eşime gösteremiyorum:asigim: çok utanıyorum... üzerime ya bir gecelik alıyorum, ya da karnımı bir şekilde saklamaya çalışıyorum... eşim ne olacak sanki benim çocuğumu taşıyorsun bana hiç itici gelmiyor aksine daha hoşsun diyor ama nedense ben rahat olamıyorum...:1ninca: kocaman karnımı o esnada görsün istemiyorum... aranızda benim gibi olan var mı yoksa ben paronayak mı oldum:uhm:

Karnım büyüdükçe bende çekiniyordum ama eşim çok şefkatli yaklaştı , beni severken karnımıda sevdi okşadı :) Hem kafana takmaya hiç değmez çünkü o an eşlerimizin aklı karnımızda değil çok daha başka bi yerimizde oluyo :) Hamile olduğumuz için dikkatli oluyolar tabi ama karnımızın şiş olması onlar için bi sorun değil.En azından benim eşim için öyle... Bu geçici bir dönem, bence böyle şeyleri kafana takıp en güzel zamanlarını zehir etme, nasıl olsa yine eski halimize döneceğiz:)

Ne diyeyim güzelim sana bilmem ki...şükredecegine,rahatsız oluyorsun birde....,sen istersen bi tüp bebek merkezine şöyle bir uğra,oradakilere bir bak ne olur ALLAH aşkına....

Ne diyeyim güzelim sana bilmem ki...şükredecegine,rahatsız oluyorsun birde....,sen istersen bi tüp bebek merkezine şöyle bir uğra,oradakilere bir bak ne olur ALLAH aşkına....
tabii hamile olduğumla gurur duyuyorum hamile oluşumdan rahatsız değilim ki ben... çok şükür allah ım isteyen herkeze evlat nasip etsin...ben bu soruyu sadece cinsellik anlamında sordum... yoksa günlük hayatımda karnımdan gayet mutluyum...

karnınız buyudukce ıcınızdekı melekde buyuyor
o sızın ve esınızın sevgısını bır urunu.....

ben hamıleyken karnıma bakmaktan bebısımın tekmlerını seyretmek buyuk mutluluk duyardım...

son zamanlarda erken dogum olabılır dıye doktorlar yasaklıyor...pek tavsıye etmıyor

utancak ne var canım bunlar çok doğal şeyler
bence tadını çıkar senin yerinde olmak isteyen çok insan var bu sitede
yeterki hamile oluyum da yerin dibine giriyim utancmdan misaliii

pardon bekarım ama son aylarda zararlı olmaz mı bence karnınızdan cok bebişi düşünün zarar gelmesin ona.

güzelim dert ettiğin şeye bak. keşke ben de hamile olsam da...insan onun kolayını bulur bol giyersin falan. omaması daha büyük dert inan. utanılacak bişey yok bunda.

Bende istiyorum kocaman olsun karnım... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bebeğimi içimde hissetmek doğunca kokusunu duymak istiyorum bazen çok korkuyorum ya hiç bu hayalerim gerçek olmazsa:çok üzgünüm:
Bence hiç utanmanıza gerek bile yokki bu günlerinizin kıymetini bilin ve karnınızı eşinizen gizlemeyin rahat olun sonuçta o ikinizin...

pardon bekarım ama son aylarda zararlı olmaz mı bence karnınızdan cok bebişi düşünün zarar gelmesin ona.
ya benim eşim doğuda görev yapıyor bir kaç ay ayrı kalmıştık ve şuan bir haftadır yanıma geldi izne... ben de doğumumu yapar yapmaz eşimin yanına gideceğim.. o gelince yanyana olunca bir kaç ay da ayrı kaldık zaten dayanamadık tutamadık kendimizi bir kaç sefer beraber olduk... o yüzden...

Yalnizca yatakta diil evin icindede genelde ciplak göbekle dolastigim

ve esimin eli sürekli göbegimde oldugu icin,siz yazana kadar utanmak

hic aklima gelmedi.Simdi düsündümde,neden utanayimki?Her hareketini

kacirmadan izleyelim diye gözlerimiz kayiyor:) inanilmaz bir duygu bu..

O göbekle kalmana sebep olan kişiden neden utanıyorsun ki lülülülülülülülülülülülülülülülülülü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…