Hamileyim kocamla küslük

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.343
693
373
Kocaeli
Arkadaslar 14 haftalık hamileyim. Eşim cuma günü işten geldi eline telefon aldı video izlemeye başladı ( araba oyun videoları) bende dedim insan bi nasılsın ne yaptın diye konusur sohbet eder gelir gelmez telefonu alıyosun dedim içeri gittim 1 saat sonra yanıma geldi trip mi atıyosun ne var falan bende konuşmadım. 5 gün olacak hala konuşmuyo benimle elinden telefon düşmüyor sürekli telefonla video izliyo cocuk gibi daha 8 aylık evliyim ne yapmam lazım defalarca konuştum sıkıntıdan izliyorum diyor.

benim esim de bana su telefonu birak diye kiziyor biz telefonundan ayri kalamayanlari bi salin:KK12:

Yeni evlisiniz, hemen hamile kalmayın diyecektim ama sizin "ne yapmam lazım" sorunuz gibi bu da yanlış zamanda söylenmiş bir söz olacak. Yani bu durumda ne yapılır; eşinize rahatsız olduğunuz şeyleri söylersiniz, bu şekilde evliliğinizin yıprandığını anlatırsınız, birlikte bir şeyler yapmaktan hoşlandığınızı, mutlu olduğunuzu, onu özlediğinizi ifade edersiniz, yontulmamış has odun değilse, o da ilişkinizi güzelleştirmek için elinden geleni yapar. Ha yok odunlukta dünya birinciliği için yarışacak seviyedeyse, boşarsınız gider. Defalarca konuştunuz da, suçlayarak mı konuştunuz, yoksa yapıcı bir şekilde mi mesela? Her türlü konuştuysanız ve işe yaramadıysa, ya çekmeye devam ya yolları ayırmayı düşünün. Başka yapacak bir şey yok bence.

Hamileyken ayrı bi ilgi bekliyo insan, kocalar da hödük oldu mu böyle oluyo işte. Sen ilgilen biraz kocanla baktın olmuyo sen daha çok telefonla ilgilen belki uyanır duruma

Sıkılıyor olabilir de insan eve gelince bi ne yapin, gunun nasil gecti der. Hödükler gercekten

Haddime değil ama evlenince sonuçta aynı çatı altındasınız ve birbirinizi yeniden tanımanız gerekiyor. Bu süre içinde çocuk sahibi oluyorsunuz. Hayırlı olsun tabi (: . Ama inanın evlenmek zaten yeterince büyük ve ciddi bir karar bu durum yeterince yeniyken eşinizin bebeğe hazır hissetmemesi kafasını başka şeylerle meşgul etmek istemesi olası. Siz bir annesiniz biliyorsunuz ki çocuğunuza karşı duyguları yoğun yaşıyorsunuz. Babaların bu durumda adapte olması biraz daha zor açıkçası. Bugün elinize kahvelerinizi alın ve oturup keyif yapın. Size iyi geleceğine eminim. Özür beklemeyin birbirinize iyi davranın yeter.

küslük sebebi bu mu gerçekten?
siz de alın telefonu elinize, makyaj videoları izleyin.:işsiz:

Yeni evlisiniz. Biz ilk 2.5 sene birbirimize çok vakit ayırdık. Çok gezdik eğlendik. Daha ilk senede hamile kalmışsınız, hamilelikte insan ekstra ilgi bekliyor, sevgi bekliyor. Hormonlardan dolayı bizde alınganlaşıyoruz.

Konuşması için üstüne gitmeyin.
Siz daha çok küsün.
Evin içinde sizi göremesin bile. Bulunduğu odada bile durmayın.
Anlayacağı dil bu bence.

Bana kalırsa evin içinde sürekli pozitif olun kendi kendinize şarkılar soyleyın kendinizi eğlendirin. Bence asıl o zaman sızın tek basınıza ne kadar eglendiginizi ve mutlu oldugunuzu gorunce kafasına dank eder. Biz trip atıp surat asınca dıkkat çekeriz sanıyoruz. Aslında tam tersi olmalı. Kendinizi sevin , çocugunuz için birşeyler yapın. Tek basınıza cocugunuza kıyafet alın mesela ama ona soylemeyın , akşam gorsun. Elbet soru soracaktır. Aman hayatım sen eglenmene bak kafanı yorma boyle seylere der gülersiniz. o zaman daha iyi anlar :)

Yeni evlisiniz, hemen hamile kalmayın diyecektim ama sizin "ne yapmam lazım" sorunuz gibi bu da yanlış zamanda söylenmiş bir söz olacak. Yani bu durumda ne yapılır; eşinize rahatsız olduğunuz şeyleri söylersiniz, bu şekilde evliliğinizin yıprandığını anlatırsınız, birlikte bir şeyler yapmaktan hoşlandığınızı, mutlu olduğunuzu, onu özlediğinizi ifade edersiniz, yontulmamış has odun değilse, o da ilişkinizi güzelleştirmek için elinden geleni yapar. Ha yok odunlukta dünya birinciliği için yarışacak seviyedeyse, boşarsınız gider. Defalarca konuştunuz da, suçlayarak mı konuştunuz, yoksa yapıcı bir şekilde mi mesela? Her türlü konuştuysanız ve işe yaramadıysa, ya çekmeye devam ya yolları ayırmayı düşünün. Başka yapacak bir şey yok bence.
Bana da en mantıklısı bu geldi. Yapacak başka bir şey kalmamış.

Back
X