hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

her ne kdr bu cocugu istemis olsamda yapcak bsy yok gozunuz aydin tamam miiiii bittti hersey bittttiii istdgnz oldi yazik sizin gbi bencil insanlara kalktim derdimi anlatttim

biz naptik sana?
sevgilin ayni numarayi ikinci kez yememi$ gayet normal bu
farkli bi yontem deneseydin sende niye kopya çekdin ki

her ne kdr bu cocugu istemis olsamda yapcak bsy yok gozunuz aydin tamam miiiii bittti hersey bittttiii istdgnz oldi yazik sizin gbi bencil insanlara kalktim derdimi anlatttim

sevgilin ne ara geldi,ne ara konuşuldu,ne ara kavga oldu.bu tartışmalar içinde bir de buraya laf yetiştiriyorsun.takdire şayansın doğrusu

Burda sana kaç kişi aldır dedi ki.çoğunluk sana aldırma bebeğin günahı yok dedi.evlenmesen bile çocuğuna sahip çık dedi.kimin gözü aydın pardon.

KKda konuların sonuca ulaşma hızına da hayranım

bu kadar çabukmu pes ettin. 2 dakikade seni susturdumu adam

Kadınlar bebek sahibi olmak için nikahlı eşlerine güvenemezken, genç kızlarımızın evlilik hızlandırmak için hamile kalmaları yanlışların en büyüğü, eş yarı yolda bırakabiliyorsa, erkek arkadaş arkasına bile bakmadan gider.

Artık kendinize gelin genç kızlar, 2 yıl ilişkileri bırak 22 yıllık evlilikler bitiyorken erkeklere bu kadar güvenmeyin, bebek sahibi olursak evlenir gibi düşünceleri silin artık aklınızdan. Çevrenizde de mi duymuyorsunuz, duyduklarınızdan derste mi almıyorsunuz? Hatalarınıza küçücük bedenleri alet etmeyin, bir ilişki yaşıyorsanız ya arkasında durun ya da kendinize saygınızı yitirecek adımlar atmayın.

Okuyun, kariyer sahibi olun, ayaklarınız üstüne basın, erkek erkektir görmüyor musunuz olan yine kadınlara, doğmamış günahsız bebeklere oluyor...

Konunun kapatılma vakti gelmiş zira konu sahibesi de dahil bazı yorumlar yorumlar tek tek incelenecek ve aşırıya kaçan yorumlar işlem görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…