onla tanisana kadar demek istedim bundan once evleniiim cocugum olsun sevdgm adamdan diye hic hayalim olmadi bende gercekteb sevgiyi hssedince ve sevdgmi bilince vazggecmemek ugruna bj duruma geldimbi dediğin diğerini tutmuyo, evlenmeyi hiç düşünmedim diyosun daha öncede işleri hızlandırmak için bilerek hamile kaldığını söylemiştin çözemedim ben seni
ayıp yaaa verdiğin cevaba bak niye mi evlenmiş???
bence keşke sende evlenseydin de nikahsız bi şekilde sevgilinin ailesi ile yaşama utancından ve zina yapmanın günahından kurtulsaydın..
sen 22 yaşında seni istediği an isterse karnında bebeğinle ortada bırakabilcek bi herifle beraber olurken zorun neydi acaba????
bende dogurmaktan yanayimda iste ailelere aciklicaz birsuru tantana olucak haliyle rezillik olucak oda var annr baba olsa sineyeceker evlat sonucta ama geri kalan akrabalar offff
onlarin yaninda ayni zmnda uni okuyrmm son siniftaym ztn evlenmek aklimizda var olnayan bsy deil benim aptallgmdan oldu ben artik birlikte yasamanin verdgi rahatlik surekli beraber yasama istegnden dolati hzlandrmak istedm ama ailelere biz birlikte olduk diye kasilarina nasil cikarz baban seni gelin olarak aldgmi gormeden bu sekilde utancla olmaz demi doru aslinda ama apar topr dugun olunca herkez anlicak sncta durumu alicgmzbtepkilerde malum
gulse88 kullanıcısından alıntı"henuz 22 yasindayim anne olmaya hazir degilim ama bu cocugu istyrm inanin sdce buna b cozum yolu aryrm nasil b cozum getrileblr sevgilimi ikna etmem gerek inanin napicgmi bilmiyorum yarin oraya gtcegmi biliyrm daha aldrmadan geceleri uyuyamaz duruma geldim dusunmekten"
ilginç ben hu alıntıdan yola çıkarak hazır değilmiş yazdım..
hayatta hic biriniz hataa yapmadinizmi illa boyle seyler degil sonucunda pismanlik duyucaginiz elbet vardir benim anlatmak istedgim ben bu cocugu isteyerek yaptim kendimi hazirr hissetmedgm halde sirf erkekarkdsmi cok sevyrm ve su hayatta tek istedgm sey ondan b cocugmn olmasidr benm anlatmak istedgm aldirmaktab yana degilim ama tek basima bunun ustesinden nasil gelirim erkek arkdsm daha once evlenmis ve ayrilmis b insandr onceden bu hatayi b kere yasamis simdi benm ona ayni seyleri yasattgmi soyluyor 2aylik hamileyim neredeyse 9hafta oldu ben 3gun once ogrendim ama hasta olmadgm ilk gunden anladm bu zmna kadar hc gecikmem olmuyodu bile bile bekledim aslinda amacim b cana kiymak degil sdece istdgm evlenop b yuvam olsun cocugumu buyutmek istyrm ama bu durumda erkek arkdsmla konusmaya dahi korkuyrm bendenbonce ddoktrdan randevu aldi ben bana yardimci olun diye burdyim hakaret edilmesi icin degil cok pismanim cooook
gulse88 kullanıcısından alıntı"henuz 22 yasindayim anne olmaya hazir degilim ama bu cocugu istyrm inanin sdce buna b cozum yolu aryrm nasil b cozum getrileblr sevgilimi ikna etmem gerek inanin napicgmi bilmiyorum yarin oraya gtcegmi biliyrm daha aldrmadan geceleri uyuyamaz duruma geldim dusunmekten"
ilginç ben bu alıntıdan yola çıkarak hazır değilmiş yazdım..
Zatenanllamasinida beklemiyorum.. ama namuslu serefli yasamak kadarda guzel birsey yok. Ben ssana yonelik demiyorum yanlis anlama. Evlensen bile sen onun gozunde basitsin artik. Omur boyu basina kalkacak.. allah senin gibilere veriyor bizim gibilerede cektiriyor iste..
Evliligi biraz da hizlandirmak icin bu yola basvurmus. Bebegi de istiyor ayrica.
namusuna dil uzatmak bizlere dusmez diye dusunuyorum...hayat onun hayati sonuclarina kendisi katlanicak,
sorun sadece bebek bilincsizce yapilmis ve ortada kalmis bir bebek doguracakmis INSALLAH...
bKürtaj kişinin tamamen kendi kararı ve kendi hakkıdır. Kürtajın yasaklanma tartışmalarında bütün kadınlar 'benim bedenim, benim kararım' derken, şimdi kürtaj olmayı aklından geçiren bir kadını da topa tutmaları bence büyük ikiyüzlülük. Kimseyi de kınamamak lazım, herkes günahını kendi inanışlarına göre belirler.
Konu sahibi, 'aldıralım gitsin' lafından daha kötü bir şey varsa, o da evliliği hızlandırmak için bile bile evlilik dışı hamile kalman. Çok büyük çaresizlik örneği. Üzüldüm açıkçası..
Umarım erkek arkadaşın da evlilik kararını benimser de, sonradan pişman olabileceğin şeyler yapmak zorunda kalmazsın.
aynen oyle birden butun tepkileri aldim icim icimi yiyorda kimse bilmiyor..yazilanlari gordukce aglamktan kahroldum zaten ogrendgmden beri periaan haldeyimmm
ortam gergin eve geldi hadi bakalim olucaklar icin endiseliyim
sen saat 12 olmadan düğünde yaparsın hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?