hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

bi dediğin diğerini tutmuyo, evlenmeyi hiç düşünmedim diyosun daha öncede işleri hızlandırmak için bilerek hamile kaldığını söylemiştin çözemedim ben seni
onla tanisana kadar demek istedim bundan once evleniiim cocugum olsun sevdgm adamdan diye hic hayalim olmadi bende gercekteb sevgiyi hssedince ve sevdgmi bilince vazggecmemek ugruna bj duruma geldim

Zatenanllamasinida beklemiyorum.. ama namuslu serefli yasamak kadarda guzel birsey yok. Ben ssana yonelik demiyorum yanlis anlama. Evlensen bile sen onun gozunde basitsin artik. Omur boyu basina kalkacak.. allah senin gibilere veriyor bizim gibilerede cektiriyor iste..

bende dogurmaktan yanayimda iste ailelere aciklicaz birsuru tantana olucak haliyle rezillik olucak oda var annr baba olsa sineyeceker evlat sonucta ama geri kalan akrabalar offff

Evliligi biraz da hizlandirmak icin bu yola basvurmus. Bebegi de istiyor ayrica.

ikinci sayfada da ben isteyerek yaptım bu çocuğu diyor sırf evlenmek için ... üstteki yorum konu sahibine ait

namusuna dil uzatmak bizlere dusmez diye dusunuyorum...hayat onun hayati sonuclarina kendisi katlanicak,
sorun sadece bebek bilincsizce yapilmis ve ortada kalmis bir bebek doguracakmis INSALLAH...

allahım sen büyüksün dünden beri canım çıktı ağlamaktan.doğru dürüst uyku yok.sırf kızıma süt veriyorum diye zoraki iki lokma bişiler yiyorum.benim derdimde böyle 1 saat içinde çözülse ya.çok mu şey istiyorum ya

Bir kac sayfa okudum da ...

Sen bu bebegi aldirmayacaksin.
Zira 9. haftaya kadar beklemissin,
1 haftan kalmis ,
sevgilini bu bir haftada da oyalayip gunu gecireceksin ...

Cunku amac boyle ahlaksiz bir sekilde bir erkege yamanmak ...

Ikiniz de korunmayip hamile kalsaydin ve o zaman aldirmak isteseydin yorumum farkli olurdu

Ama sen sevgilini dupeduz kandirmissin

Adam da malini biliyor aldir diyor
Ben erkek olsam senin gibi bir kiz sevgilim olup, benden habersiz boyle bir halt yese
ben de aldirmasi icin baski yapardim

Kisilik once beyinde baslar...

Ben brşeyi anlamadım. Belki soruldu da görmedim. Aileniz erkek arkadaşınızla yaşamanıza birşey demiyor ama çocuğunuz olunca olmayacak. Aileniz sizin sevgilinizle (hatta evlenmiş boşanmış bir adamla) aynı çatı altında olupta kardeş kardeş yaşayacağınızı da nereden çıkardı? Bir kadın ve erkek sevgili olarak aynı evde yaşıyorsa aktif cinsel hayatları olduğu varsayılır. Bunu kabullenmişken bu olayın sonucu olarak hamile kalmanıza neden kızacaklar onu bir türlü çözemiyorum.

Kürtaj kişinin tamamen kendi kararı ve kendi hakkıdır. Kürtajın yasaklanma tartışmalarında bütün kadınlar 'benim bedenim, benim kararım' derken, şimdi kürtaj olmayı aklından geçiren bir kadını da topa tutmaları bence büyük ikiyüzlülük. Kimseyi de kınamamak lazım, herkes günahını kendi inanışlarına göre belirler.

Konu sahibi, 'aldıralım gitsin' lafından daha kötü bir şey varsa, o da evliliği hızlandırmak için bile bile evlilik dışı hamile kalman. Çok büyük çaresizlik örneği. Üzüldüm açıkçası..

Umarım erkek arkadaşın da evlilik kararını benimser de, sonradan pişman olabileceğin şeyler yapmak zorunda kalmazsın.

o değil de adam ilk eşiyle hamile bıraktığı için, yani mecburiyetten! evlenmiş

farkında mısınız bilmem, ama evlenirseniz sizinle de bu yüzden evlenecek.yani mecburiyetten!

Son düzenleme:
namusuna dil uzatmak bizlere dusmez diye dusunuyorum...hayat onun hayati sonuclarina kendisi katlanicak,
sorun sadece bebek bilincsizce yapilmis ve ortada kalmis bir bebek doguracakmis INSALLAH...

Ordada belirttigim gibi ben kimsenin namusuna dil uzatmadim. Genelleme yaptim. Bi kadinin kimseye gebeligi olmadan onurlu gururlu namuslu serefli ayakta kalmasi kadar guzel birsey yok. O konudan girersek zaten isin icinden cikilmaz diye dusunuyorum. Suc sadece bayanda degil. Adamda cocuk degil ya ?! Resmen ihtiyacini karsilIiyormus. Ben bu ailesini ve kendini yok sayacak kadar asik olanlari anlamiyorum. Esine asik olursun taparsin ailen olmustur. Ailesinizdir artik. Ama sadece beraber yasiyosun yani. Suan gitse baskasiyla olsa olur. Neden olmasin ? Evlimide ? Hayir.

b
ir kadın bi erkeği kafalamak için evlenmeye ikna etmek için hamile kalıyosa böyle tepki alır yoksa ben kürtaja karşı değilim zira insanlar korunarakta hamile kalabiliyo

aynen oyle birden butun tepkileri aldim icim icimi yiyorda kimse bilmiyor..yazilanlari gordukce aglamktan kahroldum zaten ogrendgmden beri periaan haldeyimmm

Yarın anne olmak isteyip de olamazsan görürsün o çocugun yoklugunu... İsteyen o kadar insan dururken işle bakalım o günahı. Çık ailenin karşısına hemen evlen bence. Sevgilini de ikna et. Dört ay dolana kadar karın çıkmıyor. Erken dogum filan uydurursunuz ama tabii yalan yalanı dogurur. Hiç olmazsa bebeğe kıymaktan iyidir...

yaaa bu bizim millet bukadar karsiysa cocuk aldirmaya illahi dogsun felan filan , yaaaaa böyle düsünen insanlar gercekten türkiyedemi yasiyorlar neden SOKAK COCUKLARI VAR NEDEN YETIMHANELER COCUK HAPISHANELERI DOLU NEDEN BUNLAR CAN DEGILMI BUNLAR ALLAH KULU DEGILMI BUNLARA YAZIK GÜNAH DEGILMI HIC ÖMRÜ HAYATINIZDA KAC DEFA YARDIM ETTINNIZ ?? YOKSAA IIII SOKAK COCUGU KAC KAC BURUN KIVIRMALARR YAAA GIDIN YAAA günah miss muss , VALLAHI BU DUSUNCELER HAYATTAKI COCUKLAR ICIN VAAR OLSA TÜRKIYE GIBI "MUSSSLUMAN " ÜLKEDE BUKADAR SOKAK COCOGU OLMAZZZZ

suanda kendimi oldurebilirim dahada yazicagimo sanmioru. ben iatemioru. boyle b evlilik cocugudabyarin aldiriyrz dio kavga cikti hoscakalin hepinze tskkr ederm

"benim bedenim benim kararım" diyen kadınlarda malesef konu sahibesi gibi insanlardan oluşan topluluklar.Ve eminim ne söylediklerini bilmeden neye karıştıklarını bilmeden siyasi olarak karşı çıkılmış olaylardır bunlar.Kadınların hem fikri değil ve böyle düşünen kadınlar burda kürtaja karşı çıkan kadınların sözcüsü değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…