hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

ben kararimi verdin dogru soyluyorsunuz allahin verdgi cani ondan baskasi alamaz bende aldirmiyorum nenolursa olsun allah bana bunu nasip ettyse sonucu neyse ona katlanip yasicam emin olablrsnz aksamda erkek arkdsma soylicem ister kabul eder ister etmez ben kararimi verdim aldirmicaaam ne kdr tepki almis olsamda kusura bakmayin lutfen yazilarin birinde deniyorum olmuyor diyen insanlari gorunce ben nasil b cana kiyarim demekten alamadim kendimi o kdr isteyen anneler var bunu ve eminim hakediolardr ins allah olmayanlara da tez zamanda verir bende b sekilde kabul etmesini saglicam ama kesinlikle aldirmicam
ha şöyle canım bazı şeyleri yasarken cesaretli olmuşsun şimdide karsılarına çıkıp cesaretli ol...sonradan aldırırsan canın daha cok yanacak millet arkandan bir konuşur iki konuşur unuturlar ama sen o bebeği unutamazsın...ben zorunlu kürtaj oldum ama meleğimi unutamıcammm:14:

senin benden cok olmıs canım Rabbim benden önce sana nasip etsin inşallah anlıyorum seni...ben hep Allah ım düşmanıma bile yasatmasın anne olamama duygusunu diyorum..dualarımız kabul olsun canım...

rabbim ikinizede nasip etsin inşallah kurban olduğum allahtan istemeye devam edin kızlar.o ki en hayırlı zamanı biliyordur.dua edicem ikiniz içinde.

[ı][sıze=3]toplam 53 kullanıcı konuyu takip ediyor
yeni bir üyelik ve sansasyonel bir konu
resmen tartışma için açılmış :45:
Boşuna sinirlerinizi bozmayın hanımlar yine işletiliyoruz
cevap yazıp pirim vermeyin şunlara yaaaa eğlence arıyorlar resmen :47::20::kkk:[/sıze]
[/ı]

inş dedıgın gıbıdır arkadaşım.. Artık uyelıgımı açıp konulara bakmak bıle ıstemıyorum ıkı gundur pıskolojım bozuldu faka olsa bıle boyle şeylerı beynınde tasarlayan gündem yaratmak ıçın uyduran bır gençlıge yazıklar olsun ya....( her halükarda fake olması temennım )

allahım heray umutla bekleyen agzından duası eksık olmayan dılınden düşmeyenlere nasıp etsın hayırlı evlatlardan ,herkez anne olmayı hakedemez çünkü,annelık içgüdüsü duygusu herkeste olmaz gördüğümüz üzere.

senin benden cok olmıs canım Rabbim benden önce sana nasip etsin inşallah anlıyorum seni...ben hep Allah ım düşmanıma bile yasatmasın anne olamama duygusunu diyorum..dualarımız kabul olsun canım...
aminnnn canım......
beklemek öyle zorki bende hep aynı şekilde dua ediyorum allahım düşmanıma bile vermesin bu derdi.......

çekmek istediğin dikkati çektin bence artık gidebilirsin...
burdaki insanların yaralarına tuz basmaya hakkın yok!!!!:20:

INSALLAH konu fakedirde ortada alinacak bir can yoktur varsin bizim yaralarimiza basilsin tuz..

rabbim ikinizede nasip etsin inşallah kurban olduğum allahtan istemeye devam edin kızlar.o ki en hayırlı zamanı biliyordur.dua edicem ikiniz içinde.

allah razı olsun canım sağol.........

sen onun ailesinin yanında mı üniversiteye gidiyorsun ? bu adam evlerine kendilerine emanet edilmiş kıza uçkur çözüyor bu durumda bilemem ama yerinde olsam epey düşünürdüm hem de aldıralım gitsin demiş seni besleme gibi görüyor eski zamanlarda da beslemelere uçkur çözerlermiş ya evin adamları o hesap resmen seni hiçbirşeyden saymıyor. ben senin yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum ama evlenmezdim o adamla bu kesin

çekmek istediğin dikkati çektin bence artık gidebilirsin...
burdaki insanların yaralarına tuz basmaya hakkın yok!!!!:20:
yaralara tuz basmakmı. arkadaşım kızın amacı kimsenin yarasına tuz basmak değil. derdini açmış burada.
bu tarz konu açmak yasak değil.insanlar açacağına bin pişman oluyor. yapmayın lütfen.

Cahilsin, akraba ya da çok yakın ahbap yanında okuyan bir öğrencisin, evin oğluyla da ilişkin gizli o yüzden söylemek zor. Adam senden daha çakal demagoji yapıyor evlenmemek için, doğru anladım sanırım. Herkes suçlu kazık kadar kızını erkekli bir eve emanet eden ailen, emanete hıyanet eden oğlan ailesi ve uçkurunun keyfinde sen. Aslında bu hikayedeki tek saf sensin, söyle herkese ip kopsun palan düşsün, karnındaki nasıl bebekse sende ana evladısın. Herkes sana sahip çıkmak zorunda. Bedelleri bebeğe değil, kendine değil etrafındaki sorumsuzlara ödet

yaralara tuz basmakmı. arkadaşım kızın amacı kimsenin yarasına tuz basmak değil. derdini açmış burada.
bu tarz konu açmak yasak değil.insanlar açacağına bin pişman oluyor. yapmayın lütfen.

biraz yaraya tuz basmak oluyor okyptecigim o niyetle acsada acmasada,
o kadar kavusmak isteyen varken boyle olmasi ister istemez canini acitiyor insanin...:34:

saol canım Allah razı olsun sadece bizim için değil istegen herkes için edermsin duanı???

aminnnn canım......
beklemek öyle zorki bende hep aynı şekilde dua ediyorum allahım düşmanıma bile vermesin bu derdi.......
aynen canım bende öyle dua ediyorum

saol canım Allah razı olsun sadece bizim için değil istegen herkes için edermsin duanı???

aynen canım bende öyle dua ediyorum

tabii ki ederim.inşallah en hayırlı zamanda,hayırlı evlatlara kavuşsun bütün anne-baba olmak isteyenler inşallah.rabbim hepinizin yüzünü güldürsün.

canım yasak olduğu için demedi arkadaşımız.. isteyipte bizim gibi bebek sahibi olamayanların yarasına tuz basıldı demek istedi....mesela ben kısa zaman önce tüp bebekle hamile kaldığım bebeğime kürtaj olmak zorunda kaldım öyle bi konudur diye girmiştim böyle olunca cok üzüldüm ama arkadaşıda kınayıp yadırgamadım....(((sana cevap verdiğim içinde kusura bakma kızarsan bana özür dilerim)))

biraz yaraya tuz basmak oluyor okyptecigim o niyetle acsada acmasada,
o kadar kavusmak isteyen varken boyle olmasi ister istemez canini acitiyor insanin...:34:
olaya bu şekilde bakarsak kimse bu şekilde konu açmasın o zaman hatta,
hamilelik konularıda olmasın. hamilelerle ilgili bölümlerde kalksın. oda bir çeşit yaraya tuz basmak olmuyor mu..
bunun sonu yok ki...
böyle bir yasak getirilmesi mümkün değil,olmazda zaten..

fake bi konu degildi soranlara soyluyorun annesine herseyi anlattim 2 aylik hamile oldgmu soyledn kadinin agzini bicak acmafi ve kadin anlamis 4gun once bana ben cok uyuyodun ve uzerimde b halsizlik kadinin6coxugu var anlamis zaten bana sormustu sen niye bu kadr cok uyuyosun diye meger uyku ve halsizlik oluyrmus simdi bana soyledgi tek sey tamam kizim sen hic uzme kendini boyle bi durum olduysa yapilcak sey belli dedi cok korkyrm aksam neler olucagna dair erkek arkdsm soyledgmiogrenicek ve annemlerle konuscaklar dedim ki normalde biz yarin doktra gdp aldirickdk ama yapamam bunu ne kendime ne de bunin vicdan azbni cekip ona kiyaman cok agladim hala agliyorum ama bunda bana yardmci olucak tek kisi belkide annesi evleniceksiniz b an once dediiiiiiii :))))) ama korkum erkek arkdsm onu yanlis anlattm yada anlatamadm bilmiotum ama beni seviyor sdece daha once ayni olayla annesnn karsisina ciktgi icin icinde utanc var onceden bu sebepden evlenms fakat cocuklari yasamamis dogdunda olmus zamannda kizi ortada birakmamis acikcasi ama ben onun gbi yapmis oldun bile bile hamole kaldim evlenmk icin ki bunuu oda biliyor istedgm sadece oydu simdi birde benim bebgim allahim ins hersey yolunda gider ...

canım yasak olduğu için demedi arkadaşımız.. isteyipte bizim gibi bebek sahibi olamayanların yarasına tuz basıldı demek istedi....mesela ben kısa zaman önce tüp bebekle hamile kaldığım bebeğime kürtaj olmak zorunda kaldım öyle bi konudur diye girmiştim böyle olunca cok üzüldüm ama arkadaşıda kınayıp yadırgamadım....(((sana cevap verdiğim içinde kusura bakma kızarsan bana özür dilerim)))
kızmam,sizleri anlıyorum elbette. ama onuda anlıyorum..
ama bildiğim şu, konu sahibinin, sizlerin yaşadığınız bu acı olaylarda suçu yok.bunu anlayabilsek keşke...
onun olayıda farklı işte. onun derdide farklı.onun acısıda farklı..
bu arada,umarım hepiniz o çok istediğiniz bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.

Bu arada unuttum yazmayı, bu sitede ben dahil evlat edinmek için sırada bekleyen onlarca aile vardır. Etrafındaki şeref yoksunu varlıklar sahip çıkmasa bile bir bebeği neşterin ucuna takmak yerine pamuklara sarıp bakacak insanlarız. İster doğur bakımını üstlenelim ister evlat edinelim mutlaka vardır bir yolu ama öldürme, Allah aşkına öldürme

fake bi konu degildi soranlara soyluyorun annesine herseyi anlattim 2 aylik hamile oldgmu soyledn kadinin agzini bicak acmafi ve kadin anlamis 4gun once bana ben cok uyuyodun ve uzerimde b halsizlik kadinin6coxugu var anlamis zaten bana sormustu sen niye bu kadr cok uyuyosun diye meger uyku ve halsizlik oluyrmus simdi bana soyledgi tek sey tamam kizim sen hic uzme kendini boyle bi durum olduysa yapilcak sey belli dedi cok korkyrm aksam neler olucagna dair erkek arkdsm soyledgmiogrenicek ve annemlerle konuscaklar dedim ki normalde biz yarin doktra gdp aldirickdk ama yapamam bunu ne kendime ne de bunin vicdan azbni cekip ona kiyaman cok agladim hala agliyorum ama bunda bana yardmci olucak tek kisi belkide annesi evleniceksiniz b an once dediiiiiiii :))))) ama korkum erkek arkdsm onu yanlis anlattm yada anlatamadm bilmiotum ama beni seviyor sdece daha once ayni olayla annesnn karsisina ciktgi icin icinde utanc var onceden bu sebepden evlenms fakat cocuklari yasamamis dogdunda olmus zamannda kizi ortada birakmamis acikcasi ama ben onun gbi yapmis oldun bile bile hamole kaldim evlenmk icin ki bunuu oda biliyor istedgm sadece oydu simdi birde benim bebgim allahim ins hersey yolunda gider ...

çocucuğum doğacak diye mi mutlu oldun evlenicem diye mi ben anlamadım

kızmam,sizleri anlıyorum elbette. ama onuda anlıyorum..
ama bildiğim şu, konu sahibinin, sizlerin yaşadığınız bu acı olaylarda suçu yok.bunu anlayabilsek keşke...
onun olayıda farklı işte. onun derdide farklı.onun acısıda farklı..
bu arada,umarım hepiniz o çok istediğiniz bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.
anlayisin icin cok tskkr ederin inan sadece sen bu kdr yardnci oldun bu cok guzel bsy ins hersey b an once duzelir bu duurumu guzel b sekilde atlatrm burda amacim kimseye derdini hattlatmak degil kendi derdimi paylastim sdece

olaya bu şekilde bakarsak kimse bu şekilde konu açmasın o zaman hatta,
hamilelik konularıda olmasın. hamilelerle ilgili bölümlerde kalksın. oda bir çeşit yaraya tuz basmak olmuyor mu..
bunun sonu yok ki...
böyle bir yasak getirilmesi mümkün değil,olmazda zaten..

ben yasak getirilsin yada konu acmasinlar demiyorum,
artik daha dikkatli olsunlar,
birseyleri yaparken sonunu dusunsunler...

Back
X