hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

ilginç ve hızlı bir son olmuş.demekki oğluyla olan birlikteliğini biliyormuş ve göz yummuş yaşananlara:44:

ama sevgilinin evlenmek isteyeceğine inanamıyorum:50:

aslında anladığım kadarıyla o aldırmak istemiyordu.. savaş veriyordu kendiyle...belkide bir medet açtı bu konuyu.
amaç sevgilisinin evlenmesi için hamile kalmaktı..fakat, farklı bir tepki gördü adamdan..,
annelik içgüdüsü galip geldi bence. iyikide geldi....
neyse tatlıya bağlandı gibi. olay. inşallah adamda ikna olur.

Bu kürtajla ilgili konular aldı başını gitti... Buneya bir cana kiymayi istiyorsa nediye bu konuyla ilgili konu açılıyor anlamiyorum.... Yorumları değil insan vijdaninin sesini dinlemeli önce....

ilginç ve hızlı bir son olmuş.demekki oğluyla olan birlikteliğini biliyormuş ve göz yummuş yaşananlara:44:

ama sevgilinin evlenmek isteyeceğine inanamıyorum:50:
ayni evde yasiyorun annesi oglu ben babasi tabiki bilio ciddi olark geldm ztn bn onlara sonuca hizli ulastk sdecee aksam ne olycaksa olucak artik bakalim beni hayal kirikligna ugratmicaktr

ben benim gbi durumu yasayanlar yada bu duruma gelmis insanlardan fikr almak istedm sadece

neyin fikrini alacaksin canim ? istedigin yorumlar gelmeyince niye kiziyorsunki...
herkes inanmak zorunda degil..
e cabukta ilerledi konu ister istemez suphe uyandiriyor...
sonuc madem bu kadar basitti niye yedin bitirdin kendini...

sevglmle 2 senedir beraberz 3gun once hamile oldgumu ogrendim bunu onunla paylastim aileleri dusundugumuz icin aldirmaya karar versik gorunuste yarin doktora gdicez ama ben hic aldirmak istemiyorum napicagimi bilemiyorum hem korkuyorum hemde istemiyorum ama onu rahatlatmak icin aldiralim gitsib sen uzulme dusunme bu kadar diyorum onada uzuluyorum cok caresisiz...

Biz burdaa 3yildirr bakk dile kolayyy tam 3 yildir hastanelete gide gele biktikkkkkkk..bebe olmuyoo diye sende aldiralim gitsin diyon haaa..adalettmi buuu yalann dunyaaaaa

kızmam,sizleri anlıyorum elbette. ama onuda anlıyorum..
ama bildiğim şu, konu sahibinin, sizlerin yaşadığınız bu acı olaylarda suçu yok.bunu anlayabilsek keşke...
onun olayıda farklı işte. onun derdide farklı.onun acısıda farklı..
bu arada,umarım hepiniz o çok istediğiniz bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.
canım konusahibini bende anlıyorum ama bizde böyle konular açılmasın demedikki sadece başlıklar düzgün seçilsin madem..neyse canım uzatmaya gerek yok teşekkürler anlayışın için ii akşamlar..umarım konu sahibide ii sonuç alırr

ilk başta sana acıdım biliyomusun bir hatadır yapmış ve çaresiz yazııık dedim kendi kendime...Ama sonraki yazdıkların saçmalık...Bence bir an önce aldır o çocuğu sakın doğurma sonrada hiiiiç vicdan azabı çekme,doğduktan sonra sizin gibi anne babası olduğu için daha çok üzülecek yavrucak...Elinde olsa karnında intihar eder bebek..Sen anne olma ok???

ayni evde yasiyorun annesi oglu ben babasi tabiki bilio ciddi olark geldm ztn bn onlara sonuca hizli ulastk sdecee aksam ne olycaksa olucak artik bakalim beni hayal kirikligna ugratmicaktr

nasıl yani,sen okumak için değil de başka bir amaçla mı o evdeydin:53:

canım konusahibini bende anlıyorum ama bizde böyle konular açılmasın demedikki sadece başlıklar düzgün seçilsin madem..neyse canım uzatmaya gerek yok teşekkürler anlayışın için ii akşamlar..umarım konu sahibide ii sonuç alırr
bende teşekkür ederim....

aslında anladığım kadarıyla o aldırmak istemiyordu.. savaş veriyordu kendiyle...belkide bir medet açtı bu konuyu.
amaç sevgilisinin evlenmesi için hamile kalmaktı..fakat, farklı bir tepki gördü adamdan..,
annelik içgüdüsü galip geldi bence. iyikide geldi....
neyse tatlıya bağlandı gibi. olay. inşallah adamda ikna olur.
ins olur tek istedgm o baska bsy deil ...

karar senin ise neden konu actin ???

maksat ortada işte canım baksana amaç dikkat çekmekti

birde arkadaşım bişi sorcam??!!

ünv son sınıf öğrencisisin ve evlenmiş boşanmış ailenin sevgilisi ile yaşıyorsun ve senin ailen de bunu bilip kabulleniyor yani öylemi pes valla!!!!:20:

henuz 22 yasindayim anne olmaya hazir degilim ama bu cocugu istyrm inanin sdce buna b cozum yolu aryrm nasil b cozum getrileblr sevgilimi ikna etmem gerek inanin napicgmi bilmiyorum yarin oraya gtcegmi biliyrm daha aldrmadan geceleri uyuyamaz duruma geldim dusunmekten

öncelikle bazı arkadaşların korunma konusunda da üslup konusunda da sana çıkışmalarına katılıyorum,
muhakkak korunman gerekirdi fakat artık olan olmuş bundan sonrasına çare aramak için burdasın seni bu konuda eleştirmekten ziyade kendimce tavsiyede bulunmak isterim.

22 yaşındayım ve anne olmaya hazır değilim diyorsan o çocuğu doğurmalısın-bir cana kıyamazsın vs diyemiycem.
çünkü kendini hazır hissetmiyorsan sırf bir cana kıymamak için, aynı cana annelik içgüdüsünden yoksunken sağlıksız bir hayat sunmanı kendimce onaylamıyorum.

kürtaj kavramını; kürtaj gereklidir yasal olmalıdır kabul edilebilir/kürtaj cinayettir cana kıymaktır yasal olmamalıdır kabul edilemez...şeklinde ikiye ayırarak, kutuplaşarak sorgulamak yerine,
sadece senin olayın üstünden senin hatanı yüzüne vurmadan bundan sonrası için, senin ve karnındaki ceninin geleceğini göz önünde bulundurarak düşünmek gerekir.

bence kürtajla birlikte sadece o can değil senin bir parçan da gidecek ve bir daha asla önceki gibi olamayacak olsan da, kürtajı düşünmelisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
maksat ortada işte canım baksana amaç dikkat çekmekti

birde arkadaşım bişi sorcam??!!

ünv son sınıf öğrencisisin ve evlenmiş boşanmış ailenin sevgilisi ile yaşıyorsun ve senin ailen de bunu bilip kabulleniyor yani öylemi pes valla!!!!:20:

evlenmis bosanmis olmasimi sorun yani sizin gbibinsanlari anlamyrm niye bosanmis b adami sevemezmym ters b durum mu hyr bnm kendi evm vardi kendisi bni ailesylenotrdgi eve tasidi tek basima ogeenci evnde kalmiim diye daha sonra annmlrre acikladm annmler evlenma bsnms oldgnu bilmiyr erkek arkdsm da 26yssinda ayni zmnda

yanlis anladgn bsy var aileayle bielikte ayni evde kaliyrm santaj degil yaptgm ztn olucak bsydi ben daha cbkbolsun uzamasn istdm sdece

bu olcak bişeydi madem herkes anlayışla karşılar bunu değil mi ? olcak bişeydi diyebiliyorsan zaten akrabalarının arkandan laf söyleyeceğinide düşünmüş olman gerekiyor sence burda bir çelişki yok mu ?

eyvallah hadi "bir hata" yaptın diyelim ya arkadasım git en yakın sağlık ocağına doğum kontrol için iğneler var ücretsiz bildiğim kadarıyla vurun kurtul bir ay düşünemedin mi ?

herkes hata yapar ona da eyvallah hadi hatan sevgilinle ilişkiye girmek olsun ikinci ve en büyük hatan o çocuğa hamile kalmak mı bir kere de olmamıştır bu geçmişiniz var belli ilişkiye giren insan çocuk olayını düşünemeyecek kadar cahil olamaz yani

ilişkiye giriyorsan ve korunmuyorsan hamile kalırsın. hamile kalacağını biliyorsan sevgilinin karşı çıkıp çıkmayacağını bilirsin.Sevgilin de karşı çıkıyorsa ki gevşek gevşek aldır demiş o zaman herşeyi göze almış olman gerekir ve bunu bir dert olarak görmezsin kanımca.

bak canım hala fake olduğunu umarak yazıyorum..

sen ciddiydin ama sevgilin senin kadar ciddi olsa annesinin babasının oturduğu eve seni nikahsız sokmazdı hadi soktu diyelim annesinin babasının evinde seninle çocuk yapacak cesareti bulamazdı hadi bi kazadır oldu diyelim hamileyim dediğinde CİDDİ olarak geldiğin o evin sınırları içinde sana aldıralım gitsin diyemezdi

sanırım erkek arkadaşın senin kadar ciddi değil

aah ah aileler okumaya yolluyor dimi sizi bende ünv. okudum yaa ama biz niye böle hatalara düşmedik?
yine tekrarlıyorum umarım fake dir konu
yoksa senin başın çooooook ağrıyacak... :18:

evlenmis bosanmis olmasimi sorun yani sizin gbibinsanlari anlamyrm niye bosanmis b adami sevemezmym ters b durum mu hyr bnm kendi evm vardi kendisi bni ailesylenotrdgi eve tasidi tek basima ogeenci evnde kalmiim diye daha sonra annmlrre acikladm annmler evlenma bsnms oldgnu bilmiyr erkek arkdsm da 26yssinda ayni zmnda

eee herkes biliyorsa sevgilin niye sorun yapıyor hamileliğini,bir gariplik var:44:

Back
X