Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karar senin ise neden konu actin ???
ayni evde yasiyorun annesi oglu ben babasi tabiki bilio ciddi olark geldm ztn bn onlara sonuca hizli ulastk sdecee aksam ne olycaksa olucak artik bakalim beni hayal kirikligna ugratmicaktrilginç ve hızlı bir son olmuş.demekki oğluyla olan birlikteliğini biliyormuş ve göz yummuş yaşananlara:44:
ama sevgilinin evlenmek isteyeceğine inanamıyorum![]()
ben benim gbi durumu yasayanlar yada bu duruma gelmis insanlardan fikr almak istedm sadece
sevglmle 2 senedir beraberz 3gun once hamile oldgumu ogrendim bunu onunla paylastim aileleri dusundugumuz icin aldirmaya karar versik gorunuste yarin doktora gdicez ama ben hic aldirmak istemiyorum napicagimi bilemiyorum hem korkuyorum hemde istemiyorum ama onu rahatlatmak icin aldiralim gitsib sen uzulme dusunme bu kadar diyorum onada uzuluyorum cok caresisiz...
canım konusahibini bende anlıyorum ama bizde böyle konular açılmasın demedikki sadece başlıklar düzgün seçilsin madem..neyse canım uzatmaya gerek yok teşekkürler anlayışın için ii akşamlar..umarım konu sahibide ii sonuç alırrkızmam,sizleri anlıyorum elbette. ama onuda anlıyorum..
ama bildiğim şu, konu sahibinin, sizlerin yaşadığınız bu acı olaylarda suçu yok.bunu anlayabilsek keşke...
onun olayıda farklı işte. onun derdide farklı.onun acısıda farklı..
bu arada,umarım hepiniz o çok istediğiniz bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.
ayni evde yasiyorun annesi oglu ben babasi tabiki bilio ciddi olark geldm ztn bn onlara sonuca hizli ulastk sdecee aksam ne olycaksa olucak artik bakalim beni hayal kirikligna ugratmicaktr
bende teşekkür ederim....canım konusahibini bende anlıyorum ama bizde böyle konular açılmasın demedikki sadece başlıklar düzgün seçilsin madem..neyse canım uzatmaya gerek yok teşekkürler anlayışın için ii akşamlar..umarım konu sahibide ii sonuç alırr
ins olur tek istedgm o baska bsy deil ...aslında anladığım kadarıyla o aldırmak istemiyordu.. savaş veriyordu kendiyle...belkide bir medet açtı bu konuyu.
amaç sevgilisinin evlenmesi için hamile kalmaktı..fakat, farklı bir tepki gördü adamdan..,
annelik içgüdüsü galip geldi bence. iyikide geldi....
neyse tatlıya bağlandı gibi. olay. inşallah adamda ikna olur.
karar senin ise neden konu actin ???
henuz 22 yasindayim anne olmaya hazir degilim ama bu cocugu istyrm inanin sdce buna b cozum yolu aryrm nasil b cozum getrileblr sevgilimi ikna etmem gerek inanin napicgmi bilmiyorum yarin oraya gtcegmi biliyrm daha aldrmadan geceleri uyuyamaz duruma geldim dusunmekten
maksat ortada işte canım baksana amaç dikkat çekmekti
birde arkadaşım bişi sorcam??!!
ünv son sınıf öğrencisisin ve evlenmiş boşanmış ailenin sevgilisi ile yaşıyorsun ve senin ailen de bunu bilip kabulleniyor yani öylemi pes valla!!!!![]()
yanlis anladgn bsy var aileayle bielikte ayni evde kaliyrm santaj degil yaptgm ztn olucak bsydi ben daha cbkbolsun uzamasn istdm sdece
ayni evde yasiyorun annesi oglu ben babasi tabiki bilio ciddi olark geldm ztn bn onlara sonuca hizli ulastk sdecee aksam ne olycaksa olucak artik bakalim beni hayal kirikligna ugratmicaktr
evlenmis bosanmis olmasimi sorun yani sizin gbibinsanlari anlamyrm niye bosanmis b adami sevemezmym ters b durum mu hyr bnm kendi evm vardi kendisi bni ailesylenotrdgi eve tasidi tek basima ogeenci evnde kalmiim diye daha sonra annmlrre acikladm annmler evlenma bsnms oldgnu bilmiyr erkek arkdsm da 26yssinda ayni zmnda