evlenmis bosanmis olmasimi sorun yani sizin gbibinsanlari anlamyrm niye bosanmis b adami sevemezmym ters b durum mu hyr bnm kendi evm vardi kendisi bni ailesylenotrdgi eve tasidi tek basima ogeenci evnde kalmiim diye daha sonra annmlrre acikladm annmler evlenma bsnms oldgnu bilmiyr erkek arkdsm da 26yssinda ayni zmnda
kimseye kendimizi cerez ettgmz yok madem oyle zorun neydi evlendin o kdr genc yastaYahu ben anlayamiyorum. Ben 18 yasindayim evliyim bana deseler ben yapmam o cahilligi. Oyle insanlar boyle kendilerine gore hayatlarini yasamak tabirini kullaniyorlar ben yerine koyacak kelime bulamadim. Sonradanda temiz saf masum kiz rolleri. Onu gectim sonradan hayatina girecek olan insanlarida kandiriyorsun. Bu nedir boyle ya. Bir cana kiymaya ne hakkiniz var sizin. Sizin gibilere biseycik olmaz dogur desem cocuga acirim aldir desem de Allahtan. Onuda gectim niye kendinizi boyle erkeklere cerez ediyorsunuz yahu. Kendinizin kiymetini bilin.
Bizi ikna edene kadar, sevgilini ikna etmeye bu kadar ugrassaydin coktan evlenmistin.
fake bi konu degildi soranlara soyluyorun annesine herseyi anlattim 2 aylik hamile oldgmu soyledn kadinin agzini bicak acmafi ve kadin anlamis 4gun once bana ben cok uyuyodun ve uzerimde b halsizlik kadinin6coxugu var anlamis zaten bana sormustu sen niye bu kadr cok uyuyosun diye meger uyku ve halsizlik oluyrmus simdi bana soyledgi tek sey tamam kizim sen hic uzme kendini boyle bi durum olduysa yapilcak sey belli dedi cok korkyrm aksam neler olucagna dair erkek arkdsm soyledgmiogrenicek ve annemlerle konuscaklar dedim ki normalde biz yarin doktra gdp aldirickdk ama yapamam bunu ne kendime ne de bunin vicdan azbni cekip ona kiyaman cok agladim hala agliyorum ama bunda bana yardmci olucak tek kisi belkide annesi evleniceksiniz b an once dediiiiiiii :))))) ama korkum erkek arkdsm onu yanlis anlattm yada anlatamadm bilmiotum ama beni seviyor sdece daha once ayni olayla annesnn karsisina ciktgi icin icinde utanc var onceden bu sebepden evlenms fakat cocuklari yasamamis dogdunda olmus zamannda kizi ortada birakmamis acikcasi ama ben onun gbi yapmis oldun bile bile hamole kaldim evlenmk icin ki bunuu oda biliyor istedgm sadece oydu simdi birde benim bebgim allahim ins hersey yolunda gider ...
Ayrıca son olarak şunu söylemek istiyorum.burda bende konu açtım daha dün.eşimle çok severek çok isteyerek evlendik.bebğimiz oldu daha bebeğim 6 aylık sevgili eşim mutlu değilmiş ayrılmak istiyormuş.her neyse senin sevgilin evlenmek istemezken böyle bir şey denemen çok büyük risk.eski eşide aynısını yapmış evlenmiş ama gördüğün üzere ondanda ayrılmış.bütün bunları bilerek yapılan şey hata değil bence bile bile isteye isteye ateşe atmışsın kendini.
hayatta hic biriniz hataa yapmadinizmi illa boyle seyler degil sonucunda pismanlik duyucaginiz elbet vardir benim anlatmak istedgim ben bu cocugu isteyerek yaptim kendimi hazirr hissetmedgm halde sirf erkekarkdsmi cok sevyrm ve su hayatta tek istedgm sey ondan b cocugmn olmasidr benm anlatmak istedgm aldirmaktab yana degilim ama tek basima bunun ustesinden nasil gelirim erkek arkdsm daha once evlenmis ve ayrilmis b insandr onceden bu hatayi b kere yasamis simdi benm ona ayni seyleri yasattgmi soyluyor 2aylik hamileyim neredeyse 9hafta oldu ben 3gun once ogrendim ama hasta olmadgm ilk gunden anladm bu zmna kadar hc gecikmem olmuyodu bile bile bekledim aslinda amacim b cana kiymak degil sdece istdgm evlenop b yuvam olsun cocugumu buyutmek istyrm ama bu durumda erkek arkdsmla konusmaya dahi korkuyrm bendenbonce ddoktrdan randevu aldi ben bana yardimci olun diye burdyim hakaret edilmesi icin degil cok pismanim cooook
evlense ne farkeder ki canım?
kadın 22 yaşındayım hazır değilim bebeğe yazmış, nikahlı yada nikahsız o bebeğin dünyaya gelmesi ne kadar doğru olur ki..
kimseye kendimizi cerez ettgmz yok madem oyle zorun neydi evlendin o kdr genc yasta
telefonda konustuk simdi cikmis isten geliyor hala bana telefnda diokibyarin icin bundan sonrs ben hep yaninda olucam madem olcaksin nediye ebeni kuttaja itiosun be adaaaam!!! haberi yok annesinin bildgnden ahh allahiiimmm ooooooof
Kurtaj bir dogum kontrol yontemi degildir. O isi yapiyorsan ya adam gibi korunursun ya da dogurmak zorundasin. O bebegi aldirma luxun yok bana gore. Nikahli ya da nikahsiz farketmez. Hazir degilse o ise de kalkismayacak.
Bize de hazir oldugunu , karsi tarafin hazir olmadigini soyledi.
ayıp yaaa verdiğin cevaba bak niye mi evlenmiş???
bence keşke sende evlenseydin de nikahsız bi şekilde sevgilinin ailesi ile yaşama utancından ve zina yapmanın günahından kurtulsaydın..
sen 22 yaşında seni istediği an isterse karnında bebeğinle ortada bırakabilcek bi herifle beraber olurken zorun neydi acaba????
kimseye kendimizi cerez ettgmz yok madem oyle zorun neydi evlendin o kdr genc yasta
telefonda konustuk simdi cikmis isten geliyor hala bana telefnda diokibyarin icin bundan sonrs ben hep yaninda olucam madem olcaksin nediye ebeni kuttaja itiosun be adaaaam!!! haberi yok annesinin bildgnden ahh allahiiimmm ooooooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?