fake bi konu degildi soranlara soyluyorun annesine herseyi anlattim 2 aylik hamile oldgmu soyledn kadinin agzini bicak acmafi ve kadin anlamis 4gun once bana ben cok uyuyodun ve uzerimde b halsizlik kadinin6coxugu var anlamis zaten bana sormustu sen niye bu kadr cok uyuyosun diye meger uyku ve halsizlik oluyrmus simdi bana soyledgi tek sey tamam kizim sen hic uzme kendini boyle bi durum olduysa yapilcak sey belli dedi cok korkyrm aksam neler olucagna dair erkek arkdsm soyledgmiogrenicek ve annemlerle konuscaklar dedim ki normalde biz yarin doktra gdp aldirickdk ama yapamam bunu ne kendime ne de bunin vicdan azbni cekip ona kiyaman cok agladim hala agliyorum ama bunda bana yardmci olucak tek kisi belkide annesi evleniceksiniz b an once dediiiiiiii :))))) ama korkum erkek arkdsm onu yanlis anlattm yada anlatamadm bilmiotum ama beni seviyor sdece daha once ayni olayla annesnn karsisina ciktgi icin icinde utanc var onceden bu sebepden evlenms fakat cocuklari yasamamis dogdunda olmus zamannda kizi ortada birakmamis acikcasi ama ben onun gbi yapmis oldun bile bile hamole kaldim evlenmk icin ki bunuu oda biliyor istedgm sadece oydu simdi birde benim bebgim allahim ins hersey yolunda gider ...
canım hangı arada anlattın annesıne merak ettım açıkcası?