Hamileyim kv stresi yuzunden bebegime bisey olmasindan korkuyorum!!!

yrn3

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
2.115
1.127
373
Kizlar ilk defa konu aciyorum konusucak kimsem yok. Haftasonudan beri cok uzgunum agliyorum. Kayinvalidem ve gorumcem hic olmucak bir sebepten dolayi beni cok uzduler sancim tuttu hastahaneye gittik. Cok sukur bebegim iyimis fakat hatalarini anlayip ozur dileyeceklerine aha cok buyutuyorlar olayi. Esim annesiyle kavga etti ve karimla bebegimi dusunuyorsaniz konuyu kapatin dedi ama nafile. Annemlere anlattim cok uzulduler annem ben arayip konussammi tatli dille diyor ama bilemiyorum. En cokta yavrum icin uzuluyorum cok cabalarla hamile kaldim ama aglamadan strese girmeden de edemiyorum. Ben bu olayi dusunmemek icin ne yapicam

Sakin olun bebeginizi dusunun ,ya birakin onlar ne yaparsa yapsin sinirlarini ciz sende muhattap olma hicbisey evladindan degerli degil

Konuyu bilmiyorum ama annenizi hic karıştırmayın bence. Hem esınız sizin yanınızda olmus hic sıkmayın kendinizi esınız cocuğunuz ve siz bir ailesiniz artik

canım benim sakin olll bir sey yapma dediklerini kafana bile takma zor biliyorum ama aklınaa minik yavrunu getir o zaman inan bana kimse umurunda olmuyor..onların ayıbı onların terbiyesizliği herseyi geçtim karsılarında hamile bi bayan var en azından ona gore ölçüp tartıp konussalar bosverr annesi bak bebeğin de etkiliniyor onun için hıııçççççç takma

Konu ne bilmiyorum ama annenizi hiç karıştırmayın bu olaya. eşin tepkisini koysun artık. söz konusu olan bir bebek. bukadar duyarsız insanlar olamazlar sanırım.

Hic acima duygulari yok, konuda annemin bi arkadasindan hoslanmiyor gecmiste bi laf dalasi olmus bu kadinlar, kv'de eger senin evinde baska yerde gorursem benzetirim diyor ki dusun bu kadinin evime gelmisligi yok annemin arkadasi. gecenlerde kadin bana bebek icin filanca alcam dedi annemlerde gormustum bende laf arasi kv'ye anlatirken kadin kiskandimi napti anlamadim. Yani gercekten incir cekirdegini doldurmayacak bir neden. Bi de gorumcem mesajlar atmis yok iste senin hic gururun yokmu bizim ailemize girdiysen kocana saygindan konusmucaksin diye bizim soyismimizi tasiyorsan saygili olucakmisim. inanin hic bir sey yazmadim. esim cok kizdi annesine ve hala o kadar cok uzatiyorlarki.. kv hadi neyse ama gorumcemin laflari cok agirdi bende duygusalliktan ben bisey diyemiyorum aslinda boyle degilim.

Niye birşey diyemiyormuşsunuz?

O soyadını alır onun burun deliklerine sokarım ben, terbiyesize bak. Sanki sabancıya gelin geldin, herkes haddini bilsin biraz.

Arkadaşım hicbirsey ama hicbirsey karnındakinden daha kıymetli değil.

konu ne bılmıyorum da..şu dünyada yavrumdan daha önemlı ne olabılırkı?

eşinde senın yanında madem,bebegınden başka hıcbıseyı düşünmemelısın..

hiç kafana takma eşin gereken cevabı vermiş sen sadece bebeğini düşün

Çok saçma bir sebepten üzmüşler sizi gerçekten. Eşiniz de sizi anlayabildiğine göre, boşverin ne kendinizi ne bebeğinizi üzün...

Saçma çok saçma onlardan bahsetmeyeceğim bile senin bunları kafana takman saçma duyma bile dünyanın en güzel şeyine sahipsin gülümse geç boş şeylet

Siderolites

Canim ben laf dalasina karismak istemiyorum bu insanlarla. Normalde lafimi esirgemem soylerim ama inan sinirlerimi ziplatmak istemiyorum sirf cocugum icin sustum. Esim diyorki birak boyle yapicaklarsa kendi kayiplari. Kac gundue uzuntuden agliyorum benim evimin huzurunu hic olmayacak bi nedenden kacirdilar. Hep guzel gunlerimde bisey bulup olay yaratiyorlar. Karnimdakinin hatrina rabbime biraktim etme bulma dunyasi ben bundan sonra cocuguma bisey olmasin diye kontrollu davranicam. Hic acima insaf duygusu kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…