Kizlar ilk defa konu aciyorum konusucak kimsem yok. Haftasonudan beri cok uzgunum agliyorum. Kayinvalidem ve gorumcem hic olmucak bir sebepten dolayi beni cok uzduler sancim tuttu hastahaneye gittik. Cok sukur bebegim iyimis fakat hatalarini anlayip ozur dileyeceklerine aha cok buyutuyorlar olayi. Esim annesiyle kavga etti ve karimla bebegimi dusunuyorsaniz konuyu kapatin dedi ama nafile. Annemlere anlattim cok uzulduler annem ben arayip konussammi tatli dille diyor ama bilemiyorum. En cokta yavrum icin uzuluyorum cok cabalarla hamile kaldim ama aglamadan strese girmeden de edemiyorum. Ben bu olayi dusunmemek icin ne yapicam
Kizlar ilk defa konu aciyorum konusucak kimsem yok. Haftasonudan beri cok uzgunum agliyorum. Kayinvalidem ve gorumcem hic olmucak bir sebepten dolayi beni cok uzduler sancim tuttu hastahaneye gittik. Cok sukur bebegim iyimis fakat hatalarini anlayip ozur dileyeceklerine aha cok buyutuyorlar olayi. Esim annesiyle kavga etti ve karimla bebegimi dusunuyorsaniz konuyu kapatin dedi ama nafile. Annemlere anlattim cok uzulduler annem ben arayip konussammi tatli dille diyor ama bilemiyorum. En cokta yavrum icin uzuluyorum cok cabalarla hamile kaldim ama aglamadan strese girmeden de edemiyorum. Ben bu olayi dusunmemek icin ne yapicam
Niye birşey diyemiyormuşsunuz?Hic acima duygulari yok, konuda annemin bi arkadasindan hoslanmiyor gecmiste bi laf dalasi olmus bu kadinlar, kv'de eger senin evinde baska yerde gorursem benzetirim diyor ki dusun bu kadinin evime gelmisligi yok annemin arkadasi. gecenlerde kadin bana bebek icin filanca alcam dedi annemlerde gormustum bende laf arasi kv'ye anlatirken kadin kiskandimi napti anlamadim. Yani gercekten incir cekirdegini doldurmayacak bir neden. Bi de gorumcem mesajlar atmis yok iste senin hic gururun yokmu bizim ailemize girdiysen kocana saygindan konusmucaksin diye bizim soyismimizi tasiyorsan saygili olucakmisim. inanin hic bir sey yazmadim. esim cok kizdi annesine ve hala o kadar cok uzatiyorlarki.. kv hadi neyse ama gorumcemin laflari cok agirdi bende duygusalliktan ben bisey diyemiyorum aslinda boyle degilim.
Niye birşey diyemiyormuşsunuz?
O soyadını alır onun burun deliklerine sokarım ben, terbiyesize bak. Sanki sabancıya gelin geldin, herkes haddini bilsin biraz.
Arkadaşım hicbirsey ama hicbirsey karnındakinden daha kıymetli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?