iyi geceler kızlar
Şu an çok tadirginim yaklaşık 15 dk önce çok yakın değil ama uzakta olmayan eşimin akrabaları telefon etti yarın öğleden sonra bize geleceklerini söylediler 3 4 aile yaklaşık 8 10 kişi evde olup olmadığını sordular eşimde evdeyim buyurun gelin dedi .
Evleneli 5 ay oldu bu süreçte gelen olmadı birinci derece haricinde yani evimize ilk defa gelecekler .
Ben 2 aylık hamileyim sürekli bulantım var kusuyorum ve elimi kaldıracak halim yok

Günlerdir evimi doğru düzgün temizlemedim
Yarın pazar ve hiç böyle hayal etmemiştim .
Evde yemek hazırlayamıyorum akşama kadar aç bekliyorum eşim gelsin bişeyler hazırlasın diye
Bu haldeyken nasıl misafir ağırlıycam bilmiyorum eşim ayıp olur bişey diyemedim dedi.
Eltim var üst katımda ama öyle çok yardımcı olcak biri değil başkada yardımcı olcak kimsem yok şu anda annem Kv şehir dışında .
Bu insanlar ilk kez geliyorlar evime güzel ağırlamak istiyorum halımda cay lekeleri var evim çok temiz degil temizlıgı halletsem mutfak için ne yapmam gerek nasıl yapcam bilmiyorum ?
eşimin aılesınde gelen mısafıre mutlaka sofra kurulur nasıl hakedeceğim bi yol gösterin lütfen

gece gece haber vermelerinden bahsetmıyorum bile Tecrübeli ablalarım bi yol gösterin lütfen çok taktım kafama ya