• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim misafirim gelcek yardım kızlar

bana abartmışsınız gibi geldi. altı üstü 5 ayda bir misafir yani.
anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da. hem çalışıp hem mide bulantısı çekip misafir de ağırlayan insanları görünce daha da tuhaf geldiniz.
kendinizi hasta gibi görmeyin doğal süreç deyin geçin. bir de evde olunca ben olsam her gün bir oda temizlerim. altı üstü 1 saati alır.
Bulantıdan yataktan kalkamadığımı bilirim ,her midesi bulanan aynı şiddette yaşamıyor bunu ,kiminde basit bir bulantı kiminde hastanelik edecek kadar şiddetli olabiliyor.herkesin hamilelik süreci farklı ,vucudunun verdiği tepki başka.niye insanları bir kefeye koyuyorsunuz.ben su bile içemiyordum ,hamilelik hastalık değil ama bulantılar insanı hasta gibi hissettiriyor.

Bulantıdan yataktan kalkamadığımı bilirim ,her midesi bulanan aynı şiddette yaşamıyor bunu ,kiminde basit bir bulantı kiminde hastanelik edecek kadar şiddetli olabiliyor.herkesin hamilelik süreci farklı ,vucudunun verdiği tepki başka.niye insanları bir kefeye koyuyorsunuz.ben su bile içemiyordum ,hamilelik hastalık değil ama bulantılar insanı hasta gibi hissettiriyor.

her insanı bir kefeye koyma değil ki bu. gördüklerim sadece. şöyle söyleyim 10 yıldır çalışıyorum. 10 yılda kaç tane çalışan hamile arkadaşım oldu. sürüne sürüne gelen serum vurulup gelen rahat eden kafası yerinden kalkamayan. ama geldiler. iş yerimiz aa sen hamilesin gelme demedi. ben de hanfendiye bu istinaden dedim ki 5 ay da bir defa idare edilebilir abartmaya gerek yok. bu kalıcı misafir olsa hergün gelseler amenna. ama 5 ay da bir defa da idare edilebilir.

Olurda birgün sende sıkıntılı bi hamilelik geçirirsen bu lafın aklına gelsin ve bi oohhh çek kendine. Çok ayıp ama ben hiç görmedim çalışıp mide bulantısı çekip misafir agirlayani millet işten çıkıyor çektiği sıkıntıdan. Ha bu şartlarda çalışıp misafir ağırlayan insanlara şahit oldum nasıl misafir yolcu ettiklerine resmen kuru kuru misafir ağırlıyor tabi herkesi katmıyorum kendi gördüklerimi söylüyorm

haha biraz beddua gibi olmuş bence kalbinizi karartmayın. bu daha kötü.
neyse efendim az öncede yazdım. yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum. tahmin edersiniz ki bir sürü hamile arkadaşım oldu. ben de oldum tabi. midesi bulanan, kafası kalkmayan, serum vurulup işe gelen , 9 ay kusan, hamileliğini eşi başka ilde olduğu için tek geçiren.. yani türlü türlü. ee bunları görünce 5 ayda bir misafir idare edilebilir diye düşündüm doğal olarak.
yani kalıcı değiller, hergün gelmiyorlar çok da abartmamak gerek.
mesela benim kronik bir baş ağrım vardı hamileliğimde. hiç geçmedi 9 ay. meğer beyinsel bir rahatsızlığım varmış. noldu 9 ay gittim geldim işe.
ayrıca ben memurum belki ondandır hiç istifa edeni görmedim bunun için.

Back
X