Hamileyim mutsuzum

Elif ptn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
10
0
1
33
Kızlar ben 8 haftalık hamileyim anlayışsız bir eşim var düşük riskin olduğu halde beni mahvetti psikolojim hiç iyi değil bir tabak yemek verdim herzaman yiyen insan bana kalkıp ben bunla nasıl doycam dedi yemeği çöpe fırlattı sinir krizin Bi taraftan hayattan nefret etmem Bi taraftan daha dayanamadım al eşyalarını git dedim kalkıp bana ben senin çocuğunu istemiyorum aldırcaksın dedi okadar soğudumki ondan gözüm onu görmek istemiyorum bu durumda bana böyle yapıyor zaten benim sancıları ağrılarım bana yetiyor bana kalkıp bir senmisin hamile diyor vicdanı imanı olsa bulafları demez hayatımdaki en büyük pişmanlığım kendisi her defasında ayrılmak istedim annemler engel oldu ama artık katlanamıyorum

Merhba. Canm çok üzüldüm durumuna hemde hamilesin. Ne diyim nasıl tavsiye vereyim bilemiyorum. Sen ne yapmayı dusunuyorsun?

O çocuk seninmis oylemi dengesiz
Çocuk kaç aylık ki aldırma durumu olsun
Keşke baştan korunsaydiniz
Ailene diyeceksin bosanicaksin bu adamla ömür geçmez

Çok çok üzüldüm Annenize anlatın bence her detayı ve kimseyi dinlemeyin onlar aynı evin içinde değil bilemezler. Ayrılın böyle eş olmaz terbiyesiz insan

Ayrılmana engel olan ailen Bu defa da hamilesin idare et diyecektir.

Allah yardımcınız olsun

Merhba. Canm çok üzüldüm durumuna hemde hamilesin. Ne diyim nasıl tavsiye vereyim bilemiyorum. Sen ne yapmayı dusunuyorsun?
Hiçbirşey yüzüne bile bakmak gelmiyor iki sene çocuk istedi gitmediğimiz doktor kalmadı sonra ne olduysa hamile kaldım doktor bana stresten uzak duracaksın dedikçe dahada vana stres yaptırıyor arabayı yavaş sür dedikçe çukurlardanhızlı geçiyor benim çocuğuma birşey olursa katili kendisi olucak ama o zaman benim için biter herşey

Ayrılmana engel olan ailen Bu defa da hamilesin idare et diyecektir.

Allah yardımcınız olsun
Bebeğime birşey olursa kimseyi gözüm görmeyecek yatarken hayal kuruyorum kocam yok ben yalnızım çocuğumla sadece bebeğim ve ben insan böyle hayal kurup yatarım benim bebeğim karnımda bukadar stresi haketmiyor

Benim başımı yakan ailem kaç kere dedim çekti gitti benim ailem gitti kapısına konuşmaya gitmeyin biterse bitsin o zaman hamile değildim onlara göre bak etrafta akraba var sevinirler baban benim hayatım mahvolduktan sonra banane etraftan

Defalarca ayrılmak istediğiniz birinden keşke çocuk yapmasaydınız. Ama olan olmuş. Kendisi de 2 sene çocuk sahibi olmak isteyip neden şimdi böyle yapıyor? Nasıl istemekmiş bu aldır demiş size. Arada bir şey olmuş gibi.. konu eksik gibi.

Çok çok üzüldüm Annenize anlatın bence her detayı ve kimseyi dinlemeyin onlar aynı evin içinde değil bilemezler. Ayrılın böyle eş olmaz terbiyesiz insan
Annemde biliyor babamda babam zaten bize babalık yapmadık annem ailesini çağırdı babam oturmuş hala oturmuş dinliyor desene senin oğlun kızımı üzemez tamam ben kızımı alıyorum alsın eşyalarını gitsin diyemiyor sanki misafir orda dinliyor

Arada birşey yok zaten ilk evlendiğiöizden beri eski sevgili vardı Tuğba diye bir kız onu başka hesaplardan takip isteği göndermiş aklı hala onda kız evlenmiş gitmiş ya madem onu seviyorsun gidip onunla evlenseydşn zaten güvenim yok ona karşı şimdide durup durup bahane atıyor ben haketmiyor um bir insan bir nimeti çöpe dökermi Allah korkusu yokki hamile karısına merhamet etsin

defalarca ayrilmak istediginiz insandan neden 2 yil tedavi gorerek hamile kaldiniz? O bebek huzursuz bi aile ortamini haketmiyor neden bunu dogmamis masum yavruya yaptiniz? Bazenbiz insanlar kendi isteklerimiz icin fazlasiyla bencil oluyoruz yazik.

defalarca ayrilmak istediginiz insandan neden 2 yil tedavi gorerek hamile kaldiniz? O bebek huzursuz bi aile ortamini haketmiyor neden bunu dogmamis masum yavruya yaptiniz? Bazenbiz insanlar kendi isteklerimiz icin fazlasiyla bencil oluyoruz yazik.
Evet gerçekten öyle ben zaten bu durumda kendimi affetmiyorum beni doktora götürdü kendisinde banada testler yaptırdı ama sanki ne olduysa sanki o hamile hormonları değişti ağlıyorum sürekli ağlıyorsun diyor ağrım oluyor Bi senmisin hamile diyor doktor düşük riskin var kalkma dediği haşde5bana kalkıp sen neden evde yemek yapmıyorsun diyor ben kendi evimde kokudan bile tiksiniyorum kendi annem işten geliyor gece bize yemek yapıyor ama insan nankör olunca kalkıp birdaha annen yemek getirmeyecek diyor siz siz olun sevsenizde 40 kere düşünün öyle evlenin evlilik sadece sevgi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…