hamileyim ne düşeceğimi bilmiyorum

mervemsi

ALLAHIM BİTMESİN BU RÜYA
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
177
2
46
35
Hatay
kızlar hayırlı geceler az önce test yaptım pozitif çıktı adetim gecikmişti hep diken üstündeydim zaten. çünkü henüz 11 aylık bir kızım var gülsem mi ağlasammı bilemedim emziriyorum henüz onu acaba bi sakıncası var mıdır netten baktım yok diyor çoğu site ama siz bilen hanımlara danışmak istedim. bide çok endişeliyim ya kızımla ilgilenemezsem ben çok kötü bi çocukluk geçirdim onun çok mutlu iyi büyümesini istiyordum off kafam karıştı Allah.ın verdiği can başım gözüm üstüne itiraz etmem isyanda etmem haşa ama hazırlıksız yakalandım işte allak bullak oldum

herşeye yardımcı olan kk hanımları neredesiniz? daha dikkat çekici bi konu var gerçi gördüm benimki arada kayboluyo :) emzirmemde bi sakınca olurmu acaba diyorum bende artık siz cevap vermezseniz ben kendi kendime cevap vereceğim :)

Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bazı dr emzirebilirsin diyor, bazıları emzirmeyi bıraktır diyor. Emzirenleri de duydum. En iyisi dr sorman

Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bazı dr emzirebilirsin diyor, bazıları emzirmeyi bıraktır diyor. Emzirenleri de duydum. En iyisi dr sorman

amin inşaallah. teşekkür ederm cevabın için doktora anca p.tesi gidebilirim o yüzden sordum bide kes derse nasıl kesicm hiç bilmiyorum yaa henüz çok küçük benim yavrum hayırlısı diyorum tabi inşaallah

Siz hamile olsanız bile en erken 6 ay sonra bebeğiniz doğacak yani kızınız 17 aylıkken. Emzirmeyi seyreltebilirsiniz. Doktora danışarak daha doğru bi karar verirsiniz.
İlgilenme konusuna gelince çalışmıyorsanız 2 çocuğunuzla harika aktivitelere katılıp güzel şekilde ilgilenebilirsiniz.
Sanıyorum siz kızınızın kardeşini kıskanmasından çekiniyosunuz bu konuda yine ondaki ilgiyi azaltmadığınız, onun yanında bebekle ondan daha fazla ilgilenmediğiniz sürece sorun olucagını sanmıyorum.

çok güzel söylemişsiniz teşekkür ederm herşeyiyl gene aynı ilgilenebilirim inşaallah şu an 6 haftalıktır en fazla 20 aylık olacak yani kızım bilmiyorum şok oldum sanırım hiç beklemiyordum

emzirme konusunu bilmem bir arkadaşım 1.5 yaşındaki kızını emzirmeyi bırakmaya çok uğraştı ama başaramadım diyerek geri emziriyordu bir iki ay sonra hamileyim dedi kızı emmeyi kendi bırakmış
birde süt ekşiyo derler kimiside emzirmeye devam ediyor kişiden kişiye farklılık gösteriyor demekki

çok erken oldu ama hayırlısı diyorum kızım geceleri sadece emiyor gündüz çok düşkün değil üç dört kez felan yemek yiyor ama anne sütünden iki yaşından önce kesmem diyordum inşaallah bi sakıncası yoktur vicdanım hiç rahat değil benlikl bir durum değil elbette ama işte üzüldüm

üzülmeyin aksine sevinin nasıl bir hazineye kavuştuğunıza sevinin :)
ben 6 yıllık evliyim ama bebeğim olmuyor
herşeyde bir hayır vardır
Rabbim böyle uygun görmüş
görümcemde kızı iki yaşına geldiğinde doğum yapmıştı
hemde 3. bebeğiydi sürpriz yapmıştı şimdi yaşını geçti bebeği
Allahım sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah

Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah bu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin sadece endişelerim var kızım için o yüzden kafam karışık yoksa oda bir can bir evlat emzirme meselesi gerdi sadece işte beni

emzirme konusuna bişey diyemicem bilgim yok çünkü..
ama Rabbim nasip etmiş evet zor olacak senin için ama olsun bu mutluluğu yaşamak isteyen nice insan var ...
Allah bi kolayını verir hiç canını sıkma ikisi birlikte büyür işte tadını çıkar hamileliğinin boşver herşey çok güzel olur ..

Allah razı olsun sizden Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah buraya yazmamın nedenide buydu umut ve mutluluk doldum Allah vermiş kime ne tepkilerdende çekinmiştim açıkçassı bi üç dört ay kimseye söylemem demiştim sayenizde içim ferahladı sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…