HAMİLEYİM NEFES DARLIĞI

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Arkadaşlar Merhaba aranızda benim gibi olan var mı? tecrübelerini zi paylaşabilirmisiniz? arkadaşlar 9 haftalk hamileyim ikizlerim olacak inşaallah. teyzeleri bi maşallahınızı alırız kızlar dünden beri nefes darlığı yaşıyorum ara ara. Sanki aldığım nefes yetmiyor gibi. Ben hamileliğin son aylarında nefes darlığı olur diye duymuştum ama daha 2.5 aylıkken başlaması normal mi ? İkiz olması da bi etken mi bilmiyorum tecrübelerini zi bekliyorum

Tansiyonuna baktır istersen. Benim düşük genellikle tansiyonum. Bas dönmesi nefes darlığı mide bulantısı oluyor tansiyonum düşünce.

Ben de bu durumdan muzdaribim..Ikiz gebelik degil,ama 7.aydayim ben de..nabzim cok atiyor ,140larda yani,ara sira bogulcak gibi oluyorm vee cok yorgun gucsuzum.. Doktor pek.ustunde durmuyor.olacak okadsr diye.. bilmiyorum.ben de

Ben de bu durumdan muzdaribim..Ikiz gebelik degil,ama 7.aydayim ben de..nabzim cok atiyor ,140larda yani,ara sira bogulcak gibi oluyorm vee cok yorgun gucsuzum.. Doktor pek.ustunde durmuyor.olacak okadsr diye.. bilmiyorum.ben de

Canım ilerleyen aylarda Bebek büyüdüğü için organlarından kaynaklanıyor. İki yastık kullanmaya çalış uyurken bacak arana yastık koy. Herkeste oluyormuş oyle okudum

Canım ilerleyen aylarda Bebek büyüdüğü için organlarından kaynaklanıyor. İki yastık kullanmaya çalış uyurken bacak arana yastık koy. Herkeste oluyormuş oyle okudum
Bi de ben fazla kilo aldim,daha da alicam galiba.. o yuzden de oldugnu dusunuyorum.. su an gene yatiyorum mesela. Birsey yemeye icmeye korkar oldum,kalp iyice hizlaniyor cunku
Kollarmda bi uyusukluk,ayakta durmaya mecalim olmuyo artik. Yurumekte zorlaniyorum falan.. neyse.. gecircez boyle boyle gunleri.
Dediklerne dikkat ediyorum evet,yatarken kalkarken vs.. sagol yorumun icin..

Yerin varsa yürüyüş yap bol bol

Yerin varsa yürüyüş yap bol bol
Evimin yakininda yurume parkuru var ama.. evin icinde bile zor hareket ediyorum. Markete gidiym dedim gecen,bayilcam sandim cok zor geldim eve dinlene otura..
Guvenemyorum.kendime. cunku bi degisik oluyorum ayakta duramiyorum bi an geliyo,yigilcak gbi oluyorm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…